Şimdi Ara

Beslenme ve protein tozu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gunaydin bb'ci kardeslerim ve abilerim. 11.09.2013 tarihinde 1.88 boy, 97.3 kilo ve %23.4 yag orani ile spor salonuna kaydoldum. Yas 19. Ilk 2 ay alisma suresi gibiydi. Bu surede kilo verme uzerine daha fazla yogunlastim ve ayni zamanda isinma tarzi istasyon programi yaptim. 1 gun idman 1 gun off seklinde. Off gunlerde basket oynadigim oldu. 08.11.2013 tarihinde 89.25 kiloya ve %19.4 yag oranina dustum. Ancak gerek iyi beslenememekten gerek ise cok cardio yapmamdan 2.5 kg kas kaybi oldu. Bu tarihten sonra bolgesel programa gectim. Beslenmemi duzene oturttum. Sabahlari 4 yumurta beyazi, 1 yumurta sarisi ve 1 su bardagi yulaf ezmesini yagsiz sut, 1 adet muz ve biraz kuru uzumle birlikte yiyordum. Spordan sonra tavuk gogsu, kepekli makarna ve brokoli, aksam ogununde ise tavuk gogsu, az bulgur pilavi ve kazein icin light yogurt yiyorum. Spora gitmeden once muz ve kahve, sabah kahvaltisindan sonra ve aksam yemeginden sonra ise yesil cay iciyorum. 13.01.2014'deki olcumde 89.15 kilo ciktim. Yag agirligindan 1.45 dustu kas agirligina 1.30 eklendi. Yag oranim %17.8 e dustu. Araya tatil girince 2-3 hafta spor ve beslenme yalan oldu. Dun olculdum 0.55 kg kastan gitmis kilo 88.4 yag %17.7 Beslenmem ayni ancak artik yumurtaya dayanamiyorum. Cevremdeki insanlarin tavsiyesiyle yumurtalar yerine dymatize iso 100 aldim ancak henuz kutuyu acmadim duruyor. Sizce direk yulafin yaninda suyla iceyim mi yoksa sabah sadece yulaf, spordan hemen sonra protein tozu, eve gidince yemek seklinde mi yapayim?







  • Sabah neden Bim'in lor peynirini yemiyorsun? %19 protein, %1 yağ var. Hem bir değişiklik olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelmessos

    Sabah neden Bim'in lor peynirini yemiyorsun? %19 protein, %1 yağ var. Hem bir değişiklik olur.

    Dil peyniri haric diger peynirlerle pek aram yoktur ama lor+yulafla sabahi kurtarirsin diyorsan deneyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JasonNewsted kullanıcısına yanıt
    Bim'in Lor'u tad olarak fena değil. Tek başına yemek yine çok zor. Ben meyve suyu ile sabahları 150 gr. alıyorum. Yanında 1 tam + 3 beyaz yumurta ve süt ve kuru meyveli yulaf yiyorum. Sen yumurta yemeyeceksen yağı az bir protein kaynağı bulmalısın. Bu konuda lor en iyi tercih sanki.

    Loru gün içinde beslenmeni dengelemek için de kullanabilirsin. Bazı günler yeterince faydalı yiyemiyorum. Hemen 100-200 gr. lor ile eksiği giderebiliyorum.
  • Peki hocam biraz da lor deneyelim bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.