Beslenme ve Diyetetik Kazandığım Okuması Zor mu? iş imkanları nasıl? araştırmak için biraz geç oldu şansına oldu gelmez diye biliyordum
quote:Orijinalden alıntı: mrt__gl konuyu yazın acmıssın kazandım demıssın bugun tekrardan mesaj atmışsın ne yaptın okumaya devam ediyorum okuması zor ama iş imkanları konusunda endişelerim var
quote:Orijinalden alıntı: eminem89 quote:Orijinalden alıntı: mrt__gl konuyu yazın acmıssın kazandım demıssın bugun tekrardan mesaj atmışsın ne yaptın okumaya devam ediyorum okuması zor ama iş imkanları konusunda endişelerim var Bölümü bitirince uzmanlaştıktan sonra 10000tl 'den aşağı almazsın.Ayrıca bizim arkadaş haliç üniversitesini kazandı sınıfta 62 kız var diyo:D
quote:Orijinalden alıntı: ORKUN///M quote:Orijinalden alıntı: eminem89 quote:Orijinalden alıntı: mrt__gl konuyu yazın acmıssın kazandım demıssın bugun tekrardan mesaj atmışsın ne yaptın okumaya devam ediyorum okuması zor ama iş imkanları konusunda endişelerim var Bölümü bitirince uzmanlaştıktan sonra 10000tl 'den aşağı almazsın.Ayrıca bizim arkadaş haliç üniversitesini kazandı sınıfta 62 kız var diyo:D kızdan yana sıkıntı yokda 4-5 yıla kadrolar dolmasın