Şimdi Ara

Beslenme ve BB ile ilgili sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hafta spor salonuna yazıldım. şu an hoca bana direk harekete başlatıyor yani bende hiç sormadım ama hiç ısındınmı falan demiyor direkt mekikle başla 25 tane 2 set diyor. ısınmalımıyım? ve nasıl? bu ilk sorumdu.
    bir de arkadaşlar benim her zaman yediklerim kaliteli olmuyor, olamıyor. yani bugün mesela tavuklu patates yemeği ve mercimek çorbası vardı evde, bende onları yedim. öğünümü buraya yazıcam sizden ricam yeterlimi değilmi söylemeniz.


    sabah: 2 yumurta, 6-7 tane zeytin, 1 su bardağı süt, kibrit kabı kadar süzme peynir, yarım ekmek(neredeyse) ve geri kalanı da kafam göre bal filan yiyorum.

    antrenmandan sonra: büyük bardağın boyutunda süt, 1 tam muz, bir buçuk kaşık lor peynirini mikserde geçirdim içtim.(iyimi tam emin değilim lor peyniri öneriliyo baya sizin önerileriniz neler?)

    öğle:1 tabak mercimek çorbası, 1 tabak tavuklu patates yemeği.

    akşam: 2 tabak tavuklu patates yemeği.



    sizce bu beslenme yeterlimi beyler fatsecret diye bir program var ona göre aldığım yağ: 66g, karbonhidrat: 150g, protein: 54g, kalori olarak ise: 1.382.

    bu arada boy 1.75 kilo 53

    şimdiden teşekkürler...







  • UP
  • upupup
  • eriyip gitcen kardeş
  • 1300 kalori nedir, 53 kilosun birde.. her zaman proteini yeterince alamasan bile 2500 kalorinin altına düşmemeye çalış.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    usta yağ:66.62g, karbonhidrat:149.70, protein:53.91 toplam kalori 1382. sence bu kötümü? mesela bugün sabah kahvaltıda 3 yumurta haşladım bide yarım ekmek yedim ekmeği bala pekmeze filan bandım sareylleyle filan.50gr karbonhidrat 26 gram protein aldım.öğlen antrenmandan sonra yedim bi 30 dk sonra filan 6 tane kıymalı biber dolması yedim.80 gram karbonhidrat 98 gram protein(internette mi yanlışdır nedir bu neden bu kadar yüksek ki acaba)aldım.akşam ise 1 tabak tarhana 4 tane de gene etli biber dolması yedim ondada 63 gram karbonhidrat 53 gram protein aldım. yani bugün toplam 207 gram karbonhidrat 183 gram protein 146 gram yağ ve toplam2940 gram kalori almış oldum. yani ben 1.75 lik 53 kiloluk biriyim.ve daha yeni spor salonuna başlamış olduğumu 3 gün olduğunu da belirtiyim hocam bu gün yediklerim çok fazla değilmi normalmi ?
  • The Player kullanıcısına yanıt
    niye öyle dedin ki
  • sametg S kullanıcısına yanıt
    kilo almak istiyorsan 3500, 4000 kalorileri görmen gerekiyor dostum.
  • The Player kullanıcısına yanıt
    peki hocam. bir de bugun hoca bana gainer onerdi gerci ben ne oldugunu bildigim halde almiycagim halde gene de bi neler diycek diye konuştum biraz ama biliyorum yani alamam zaten para yok. siz bu besin destegi alip almamama ne tavsiye edersiniz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.