Şimdi Ara

besledigimiz kedilerin babalari enselerinden tutup duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden olabilir arkadasksr kedi var 3 tane yavru anneleriyle besliyoruz bir kac aydır bahçede babaları gelip gidiyordu bu aralar babaları çok buralarda garip sesler çıkarıyor ve bu sabah bir yavru kedinin ensesinden tutmuş bırakmamış abimler filan uğraşmış bırakmamış filan ama kedi zarar görmemiş gibi daha demin yemek verirken babaları kediler yanından gecerken enselerine odaklaniyor onu farkettim acaba annelerindenmi kıskanıyor kredilerde kucuk deil artık büyüdüler azcik kosabiliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kedilerde anne, baba kavramı yoktur. Erkek kedi, çiftleşme isteğiyle yapıyordur o hareketi. Yavrular çiftleşme yaşına geldiğinde, kendi anne-babalarıyla da çiftleşirler. Erkek kediler( baba- yavru) arasında bölge hakimiyeti yüzünden kavga da çıkar. Tabii doğal olarak daha güçlü olan baba kedi galip gelir, yavru da bu sırada ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Kedilerde anne, baba kavramı yoktur. Erkek kedi, çiftleşme isteğiyle yapıyordur o hareketi. Yavrular çiftleşme yaşına geldiğinde, kendi anne-babalarıyla da çiftleşirler. Erkek kediler( baba- yavru) arasında bölge hakimiyeti yüzünden kavga da çıkar. Tabii doğal olarak daha güçlü olan baba kedi galip gelir, yavru da bu sırada ölür.

Ya hayır ama demeyin öyle kediler daha küçücük ergenlik çağına bile gelmediler ciftlesme isteği yoktur hep anne baba ve çocuklar takılıyorlar yavrulara yemek verdim mi anne ve baba genelde oturup yavruların yemesini izliyor ayrıca gördüm baba yemek yerken yavru babasının ağzından almaya çalıştı babası sadece azcik öteye gitti yani hicbirsekilde yavruya kizmadi bile , baba anneyle fingirdesiyor sürekli yavrularda yanlarında olay bu bence aile kavramı var gibi ama işte baba arada yavruların ensesinden tutuyor öyle bence başka nedeni olmalı zarar vermek istese verirdi çünkü bazen anneleri yokken yavrularla babalari ilgileniyor

• Yavrularda elbette şu anda çiftleşme isteği olmaz aksini söylemedim zaten. Ama yetişkin erkek kedide var. Erkek kediler çiftleşirken, dişinin ensesinden ısırırlar. Dişi kedide buna izin verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

Yavrularda elbette şu anda çiftleşme isteği olmaz aksini söylemedim zaten. Ama yetişkin erkek kedide var. Erkek kediler çiftleşirken, dişinin ensesinden ısırırlar. Dişi kedide buna izin verir.

Ha diddir. Nolcak peki sokak kedisi bunlar birsey de yapamam. Vay be kedilere vak ar namus kalmamis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.