Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (2189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: admin987 , eternalsun Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
43.766
Cevap
828
Favori
3.027.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
80 oy
Sayfa: önceki 1...1094...2186218721882189
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazık bu fiyatlar nedir ya, kaç paraya almıştık hardline falan biz. 1 aylık spor yapma maliyeti anabolizansız asgari ücret tutacak heralde bu gidişle. Spor salonları pahalı, supplementler pahalı.. Bıktım ya.

AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• Ben işin whey kısmını da geçtim, pahalılık sorun kabul ediyorum. Yemeği evden getirip harcamaları kıstım en azından ona para ayırıyorum. Peki parasıyla bile bulamacağımız ürünleri ne yapacağız? Yahu bu ülkede 1 tane iyi antreman eldiveni olmaz mı? Hepsi kısa zamanda perte çıkıyor. Antreman tişörtleri desen hayvan gibi pahalı.

Almanya amazon'dan oradaki akrabalara eldiven getirtim, böyle bir kalite yok.

ABD'den gelenle de 15-20 dolara Under Armour tişört getirtiyorum.

“Napalım, kısmet değilmiş…”
  • Arkadaşlar merhaba. Bir ara kahve, baharat vs direkt ithalatını yapan bir site paylaşılmıştı. Aramalarda bulamadığım için bilenler tekrardan paylaşabilirse memnun olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

sanalbaharat

“Napalım, kısmet değilmiş…”
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetlerihammaddeler.com | yenilikçi ürünlere açılan kapınız
    Toz Çikolata Aroması 100 g Fiyatı 316,29 TL
    https://www.hammaddeler.com/urun/toz-cikolata-aromasi-100-g

toz aromalar varbirçok çeşit. ben sıvı formunu dondurma yaparken kullanıyorum

• 18 ağustosta bime po whey gelecek aklımda kalipspnun aromasız wpc80li ürününü alıp karıştırmak var. kalipsonun sattığı ürünün amino asit profili nasıl acaba. her wpc80de onlar standart aynı mı oluyor?

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

We Know
  • 
Sayfa: önceki 1...1094...2186218721882189
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.