Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (2187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blkb , blkb , halisakal , 007cengizbond Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
43.766
Cevap
828
Favori
3.027.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
80 oy
Giriş
    Öyle tabi hocam ama dediğiniz gibi elimizde sadece bu var malesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha önce de demiştim kanka ürünün wpc olup olmadığını anlarsınız 35 mi 80 mi wpi mi onu anlamamız imkansız. Hiç çürük kokmayan ürüne de denk geldik burda peynir ekmek gibi satmıştı. İyi kötü çürük kokması iyidir ben her aldığım markaya mutlaka pet şişede yaparım çürük testi.

Aroma yerliye dönmüş anladığım kadarıyla. Sunbergten hallicedir 2 tane de ben aldım. Zehirlemediyse içilir son 5 6 aydır sunberg içiyorum zaten alıştık acı wheye. Daha önce de demiştim ürününüz eklemesiz wpc80 içiniz rahat olsun eski kutuyla yeni kutu tesis lot numarası karşılaştırın aynıdır

Çürük demişken milkproyu beklettiğim şişeyi balkonda unutmuşum ağzı kapalı. Bugün eve bi geldim hanım evde ölü kuş fare falan var heralde diyor. Bi gittim şişe iyice şişmiş balkonun içi leş gibi kokuyor .

Bu arada , Sunbergle lansmandan aldığım animal joyu karıştırdım ben de . Birinin acılığı diğerinin de leş gibi tadı sönümlendi . Dinsizin hakkından imansız geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 5 Ağustos 2026; 22:9:29 >
  • Merhaba, protein tozu önerisi yapabilir misiniz? Supplementler markasının çikolatalı protein tozunu kullanıyordum. Başlıkta 20-25 sayfa kadar baktım ama geçmişte iyi olan markaların şimdilerde kötülediğini gördüm. Aklımda Nutrend markası var ya da yine supplementler markasından devam etmek var.

ürünün tadından memnunsanız ve fiyatla alakalı bir şikayetiniz yoksa değiştirmeye gerek yok bence . Nutrend'in brownisi uzun süreli kullanımda çok bayıyor . Alternatif başka bir marka da olsun elimde derseniz hiq çikolata fındık veya çikolata hindistan cevizi tavsiye ederim .

Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Tad konusunda bir sıkıntım yok SSN markasının aromasız WPC80 ürününü gördüm. O baya hesaplı ve aromasız olması bir cazip geldi. Hatta bir kaç sayfa önce milkpro firmasının wpc80 ürününü denediğiniz gördüm onun için de yorum yapabilir misiniz? Ya SSN ya da supplementlerden devam edeceğim gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEHHANI -- 6 Ağustos 2026; 16:7:15 >
    milkpro için genel yorumum çürük testinde de buram buram koku verdiği için daha olumlu yöne kaydı . paketi ilk açtığımda formunu beğenmemiştim ama karışımı ve tadı hardline a çok yakın . bence bu fiyatlara tercih edilebilecek bir ürün .

ssn'in güvenilirliğini şuradan anlayabilirsiniz , ssn kendi sitesinde 1275 liraya satıyor 900 gramını . milkpro trendyol üzerinde kendi ürettiği hiçbir aracı olmadan sattığı ürünün kilosunu 1320 liraya satıyor . Milkpronun tek maliyeti trendyol komisyonu . Ssn hammadde tedarik edip dokum yapıp kutu tedarik edip kargoluyor . ssn , slava'dan ucuza tedarik edebiliyorsa vallahi helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 6 Ağustos 2026; 16:37:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

milkpro için genel yorumum çürük testinde de buram buram koku verdiği için daha olumlu yöne kaydı . paketi ilk açtığımda formunu beğenmemiştim ama karışımı ve tadı hardline a çok yakın . bence bu fiyatlara tercih edilebilecek bir ürün .

ssn'in güvenilirliğini şuradan anlayabilirsiniz , ssn kendi sitesinde 1275 liraya satıyor 900 gramını . milkpro trendyol üzerinde kendi ürettiği hiçbir aracı olmadan sattığı ürünün kilosunu 1320 liraya satıyor . Milkpronun tek maliyeti trendyol komisyonu . Ssn hammadde tedarik edip dokum yapıp kutu tedarik edip kargoluyor . ssn , slava'dan ucuza tedarik edebiliyorsa vallahi helal olsun

O zaman ben milkpro alayım hem sade tarifler için de gayet iyi olur gibi ancak hiçbir yerde stok bulamıyorum. Siz nereden temin etmiştiniz?

• DEHHANI kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sadece Trendyol üzerinden perakende satışları var . Her hangi bir ürün üzerinden satıcıya soru sorarak bilgi alabilirsiniz stokla alakalı

Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
  • Vitaminler.com'da Seçili Nutraxin Ürünlerinde 2. Ürüne %40 İndirim

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetlerivitaminler
    Seçili Nutraxin Ürünlerinde 2. Ürüne %40 İndirim!
    https://www.vitaminler.com/l/nutraxin-urunlerinde-indirim-03082026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoQ -- 6 Ağustos 2026; 17:57:11 >

• hardline %15 zam yapmış güler misin ağlar mısın cidden

Çok ucuza satıyorlardı tabi. Yapsınlar

Biz de whey yerine lor tüketmeye, yumurta beyazı kemirmeye geçelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canınıyerim -- 7 Ağustos 2026; 8:15:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1 kilo lorun en babası 200 lira , 30 lu 1 numara organik yumurta 250 lira , 1 kilo tavuk göğüs 200 lira . Keyifleri bilir gerçekten . Çok lazım olursa da xpro veya swiss alır geçerim bu saatten sonra

Elimde Hipro 1800 Gr vardı. Fiyatı 10.899 TL olmuş. İş yerindeydi. Evde güzel bir yere saklayayım bari başına bir şey gelmesin.

2 tane 0.5 kg lık lor aldım. Biraz zor bitirdim. Şimdi yumurtaya salatalara koyarak protein açısından besin değerini yükseltiyorum. Whey benim gib tek yaşayanlar için aşırı pratik ama vazgeçilmez değil. Bu zamlardan sonra bu ekonomiden sonra yemek yapmak kesinlikle daha avantajlı.

Teksüt lor peynir 0.5 kg 80 TL - 50 gr

Gordo Organik yumurta 10'lu 89 TL(30 lu alınca daha ucuza geliyor) -

3 tane yumurta+ 50 Gr lor 30 gram protein 35 TL (Yağ oranı yüksek oluyor.)

Aynı oranda protein PO wheyden alsak en ucuz kod ile 80 TL'ye geliyor.

Benim elimde biraz whey stoğu var. Allah elinde stoğu olmayan yada az olan arkadaşlara kolaylık versin. Artık her şey aşırı pahalı olduğu için hiç birşeyin eski tadı kalmadı.

Hocam sadece tek yaşayanlara değil bence herkes için çok pratik , bilhassa çalışanlar için . Ama zamlar gerçekten anormal seviyede . 27 mayısta 3150 liraya aldığım 2 kilo hiq şuan 4050 olmuş . 3 ay bile geçmemiş zam oranı %28 . Sektör iyice zıvanadan çıktı

Bence wheyler uzun süredir hak ettiği fiyatın üzerindeydi ama şu anki fiyatların cidden yasaklanması lazım dedirtiyor insana. Kırmızı etten falan pahalı oldu resmen, normalde ucuz bir alternatif olması gerekiyorken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: melihcskn

Bence wheyler uzun süredir hak ettiği fiyatın üzerindeydi ama şu anki fiyatların cidden yasaklanması lazım dedirtiyor insana. Kırmızı etten falan pahalı oldu resmen, normalde ucuz bir alternatif olması gerekiyorken.

Amazon.de üzerinden bakıyorum; bilindik markalarda kilogram fiyatı 1000 TL’ye denk gelen ürünler bile var. Adamların maaşları Euro, maliyetleri Euro... Tüm giderlerinin bizden daha yüksek olduğuna eminim. Buna rağmen ürünleri bizden çok daha ucuza alabiliyorlar.

Bizden katbekat iyi şartlarda yaşıyorlar, alım güçleri çok yüksek ve aldıkları ürünler güvenilir. Bunları gördükten sonra bizim yerli sitelerdeki fiyatlara bakıp sinirlenerek sekmeyi kapatıyorum.

Daha bir yıl önce Hardline 4 kg 2700-2800 TL, Torq Nutrition 2.3 kg 1200-1300 TL, Commander 900 gr ise 500 TL civarındaydı. Son bir yılda döviz fırlamadı, maaşlar da kayda değer şekilde artmadı ama nedense fiyatlar uçtu gitti.

1kg tavuk göğüs 170-180 tl 100g'da 22-23 gr protein var

1 kg yağsız et 1000-1100 tl 100 g 'da 25 gr protein var

1 ölçek whey yerine evde et-tavuk yapar yeriz.Ya da KG ile et-tavuk pişiren yerlere gider yaptırırız(kg 100-120 tl'ye yapıyorlar)

Pratik olması haricinde protein tozunun mantığı kalmadı.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.