Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FatihKa. , FatihKa. Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.721
Cevap
724
Favori
2.523.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben kullandıklarımı aşağıya bırakıyorum, eğer daha ucuza benzer alternatifler var ise diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtebilir.

- Protein Ocean Sweetener ve Flavor Powder
    - HIQ Flavn Dream

Piyasada farklı toz tatlandırıcılarda var gördüğüm ama denemediğim şekilde Splenda, Fibrella gibi markaları duydum.

Benim sadece tecrübe edip uzun süredir kullandığım en yukarıdaki yazdığım iki markadır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chaveez kullanıcısına yanıt
    Peki hocam fikrimi sorucam tatlandırıcı yerine bir ölçek protein tozu atsam zaten bunu arada yapacagım için çok önemli değil. Aynı hissiyatı verir mi ya da iyi kötü denediniz mi 😄

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    O şekilde de yaptığım oluyor zaman zaman hiçbir fark yok, güzel oluyor yapabilirsiniz. Buradaki tek problem her zaman maliyetten bunun için protein tozu kullanmak isteyip istememeyeceğinizdir.

Tamam şimdi anlaşıldı hocam 👏🏻 teşekkür ederim

Rica ederim aklıma siz konusunu açmışken geldi, ben bir dönem tatlandırıcı kullanmıyorken elimde sırf aroma vermek için çok uyguna aldığım bezelye proteini vardı. Bir ölçeği kenara bırakın, sadece 7-8 gram içine atıyordum ve istediğinim tada çok rahat ulaşıyordum. Sizinde aklınızda bulunsun, illa ki aroma vereceğim diye 25-30 gram whey atmanıza gerek yok. Yukarıda yazdığım gramajlarda yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 20 Ekim 2023; 16:24:29 >
    Denemek lazım hocam evet mesela torq iki ölçeği bir ölçeğe denk geliyor. Tek bir ölçeğiyle de olabilir bu sayede yine kıvamı yakalanır

Peki kaç gramı nasıl pişirme işlemi yapıyorsunuz

Ben bu influencerlar gibi ocağa atıp pişirmiyorum

Su ısıtıcıya ya da çaydanlığa hangisi varsa elinizde su koyup tam kaynama derecesine gelmeye yakın kapatıyorum. (Tamamen kaynama aşamasına getirirseniz pirinç ununa kıvam vermek çok zor oluyor hem de bildiğin hamur haline geliyor çok uğraşıyorsun sonra) O suyun kaynama noktasına gelmeden kapatıyorum sonrasında örneğin 100 gram pirinç ununu tabağa aldım, suyumuda aldım. Ufak ufak dökmeye başlıyorum bir yandan da karıştırıyorum. Sonrasında kıvam almaya başladığını zaten görüyorsunuz iyice karıştırıyorsunuz böyle muhallebi kıvamına geliyor. (Bu arada kıvamı tuttturmak tamamen sizin elinizde eğer suyu bir tık az koyarsanız örneğin daha katımsı bir şey elde edersiniz, bir tık fazla koyarsanız daha muhallebisi koyu bir kıvam elde edersiniz yaptıkça tecrübe edip tarzınızıda ona göre belirliyorsunuz açıkcası) Sonrasında ben dolaba atıyorum mesela şu an sabah kahvaltımda 100 gr pirinç unu muz fıstık ezmesi yaban mersini vs var. Akşamsan hazırlıyorum sabaha dolaba arıyorum çok güzel oluyor. Gün içinde de soğuk seviyorsan yaparsınız 2 saat dolapta kalsın sonra alır yersiniz.

Tamam hocam böyle daha kolay zaten pişirmek eziyet açıkçası deneyeceğim 😄

• HK-416 kullanıcısına yanıt

Valla hocam eskiden fakir işi tatlı bebek maması gibi şeyler yaparlardı pirinç unuyla bol tatlandırıcı ile 20 liralık şeyi 200 lriadan kitliyorlar

• Beyler milletin parasını harcama şekli sizi niye gerdi bu kadar?

• Şu ürünün sodyum miktarı çok fazla değil mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleriwww.torqnutrition.com.tr
    MUSCLE RİCE MİKRONİZE PİRİNÇ UNU Çikolata 1000 GR
    https://www.torqnutrition.com.tr/muscle-rice-cikolata
  • wiseass kullanıcısına yanıt

100 gram beyaz pirinçle aynı sodyum miktarındalar hocam beyaz pirinçte de 28 mg sodyum oluyor. Bunda da 26 var

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt

Hayır hocam bakış açınız farklı,biz bu ürünlerin bu kadar para etmeyeceğini söylüyoruz.Sırf para kazanacağım diye 20 liralık şeyi 250 liraya iteliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da lazım şu aromalı tozlardan. Protein ocean'dan limon cheesecake ve muzlu olanlardan 1 er kutu aldım limonluyu sevdim de muzluyu çok sevmedim. Muzlunun kokusu zaten çocukluğumda kahvede içtiğim muzlu oralet gibi.

Yulaf karışımı yiyorum sabahları (robotta çekilmiş yulaf + hind ceviz + chia tohumu + fındık ezmesi + fıstık ezmesi + tarçın + süt), haftada 3-4 gün 100gram yulaf içeren karışıma 1 gram ekliyorum tadı güzel oluyor.

Farklı aromalar bekliyorum şimdi yeni aromalarını üretirlerse alacağım. Pirinç ununu ise hiç denemedim. Migrostan 250gramını 8tlye almıştım bir ara kullanmadım öyle duruyor evde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 21 Ekim 2023; 10:52:44 >

alternatif 23 TL

Sodyum farklı olarak fiyatına değineceğim ben, direkt pirinç unu alıyorum kg fiyatı 30 lira. O da yeni zam gelmiş 20 liraydı kilosu.

• torq nutrition sitesinde 1000 TL ye muscle rice hediyesi var kaçırmayın hocalar. tavsiyem beyaz çikolata almanız

https://www.torqnutrition.com.tr

• Arkadaşlar 100. yıl indirimleri kapsamında indirim yapan herhangi bir supplement sitesi var mı? Katı beslenemediğim için bir kaç ay sıvı beslenmek durumundayım... Baktım fiyatlara ancak uçmuş gitmiş fiyatlar. İndirim yapan siteye de rastlayamadım...

• Arkadaşlar şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Ben daha önce optimum myprotein inkospor musclepharm gibi onlarca markanın wheyini kullandım. Hepsinde wheyi içtiğin shakerı yıkamazsan ertesi gün içinde leş gibi bir koku oluyor kullananlar bilir o kokuyu. Hatta çok uzun süre bekleyince sopuk su ile yıkayınca bile o koku kolay kolay gitmez illaki sıcak su ile yıkamak gerekir öyle lanet bir şey.

Şimdi Suplementler whey protein aldım içtim shakerı yıkamayı unuttum mis gibi tertemiz kokudan eser yok. Daha önce başıma sadece 1 markada daha gelmişti bu durum o da ssn combat diye bir markaydı Türk malı olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim.

Bütün bu yabancı markaların wheylerinde bu koku olurken Türk markalarında olmuyor bence bizim markalar bize whey yerine başka birşey iteliyorlar.

Bu durumu fark eden fikri olan var mı belki de ben yanılıyorumdur.

• 
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.