Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.012
Cevap
663
Favori
2.292.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Ürünü kredi kartıyla mı aldınız ? Eğer öyle bir şey yaptıysanız harcama itirazı oluşturun fatura kesmedikleri için bankaya hiçbir kanıt sunamazlar ve paranız geri gelir.
  • spider7 kullanıcısına yanıt
    Ben bir paket aldım, kargoya vermişler yarın elimde olur. Sİte güvenilir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • Black friday haftası falan diye acaba indirim yapar mı firmalar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.gym-market.com/
    bu siteden alışveriş yapan oldu mu arkadaşlar, tavsiye eder misiniz?
  • ben yaptım olimp bcaa ve hardline whey almıştım üye olunca daha indirimli oluyor gayet memnun kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Bence gıda takviyelerinde olmaz 10 TL indirim yapacaklarsa bişey yapmasınlar daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takdag90 kullanıcısına yanıt
    Ben Olimp Bcaa ve Nutrend Whey aldım sorun yaşamadım. İndirimleri oluyor bazen.
  • Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri

    Merhabalar arkadaşlar,

    Ben ''MAÇOLİFESTYLE SPORCU GIDALARI E TİCARET YAPIM PRODÜKSİYON AJANS REKLAM ORGANİZASYON OTOMOTİV TİCARET LTD. ŞTİ.'' şirketi tek yöneticisi ve tek ortağıyım. Kısacası şirketin tek sahibiyim.

    İlk satışlarımıza gittigidiyor,n11,hepsiburada platformlarında yer alan mağazalarımız üzerinden başladık. Daha sonra buralardaki mağazalarımızı yavaş yavaş kapatıp tamamen kendi sitemiz üzerine yoğunlaştık. Bunları taa o zamanlardır müşterimiz olanlar bilirler, doğrularlar. Sonrasında site açılışımızı yaptıktan sonra buraya haberini iletmiş bizden alışveriş yapan bir müşterimiz ki buna istinaden de ben bu forum müşterilerini kazanmak adına hediye çeki uygulaması başlattım ve büyük bir rağbet gördü. Daha sonra bu forumda yakşalık 4-5 aydır süren ''Ürünler orjinal mi ?, Kargoyu geciktirdiler aha bizi dolandırdılar!, Söz verdiler, tutmadılar! Dolandırıcılar!'' vs vs bunun gibi bir çok muhabbet alev aldı daha fazla dayanamadım buraya yazmaktan vazgeçtim.

    Şimdi bakıyorum da sanki biraz daha güven oluşmuş.. Bazı şeyler anlaşılmaya başlanmış.. Baştan söyleyim benim sizden bir farkım yok. Yani burda saçma sapan ithamlarda bulunursanız ben de size sizin söylediklerinizin saçmalığı kadar karşı cevap veririm çünkü ben de en az sizin kadar bu internet ortamında yer almış birisiyim. Şimdi hemmmmmmmmmmen demeye başlamışsınızdır ''Ya bu adam nasıl bir adam? Hani müşteri memnuniyeti ? Ya böyle şey mi olur nasıl böyle konuşabilir ?''. Arkadaşlar öncelikle bu fasılları artık bi geçelim.. O suların üzerinden çok zaman geçti, bence bizim sürekli müşterimiz olan kimselerle ilişkimiz artık müşteri ilişkisi olmaktan çıkalı çok oldu artık abi-kardeş,arkadaş-dost olduk kimilerinizle..

    Biz bizden alışveriş yapanlar sayesinde ekmeğimizi kazanıyoruz, bizlerle çalışan kadın-erkek çalışanlarımız da öyle.. Ben bu işe başlayalı tam 1 sene oldu. 1 senedir ben dolandırıcı mı olmadım, şerefsiz hak yiyen, yalancı mı olmadım neler oldum neler.. Aha işte hala burdayım, tüketici mahkeme heyeti şikayetleri oldu, şikayetvar.com şikayetleri oldu oldu da oldu diyorum ya hala burdayım. Site üzerinde şirket bilgileri açık ve net. Herşey o kadar resmiki vergi kaçırıyor yok şöyle yok böyle 1 senedir bir batıramadı bu insanlar beni.. :))

    ÇÜNKÜ ÖYLE BİRŞEY ASLA YOK, ASLA OLMAZ. SİZ BİR İŞ YAPARSANIZ HERŞEYİ DÜZGÜNCE YAPARSINIZ DEĞİL Mİ ? KANUNLARI ÇİĞNEMEZSİNİZ, EVET BEN DE ÖYLE YAPIYORUM. Kötü bir iş yapsanız ananız babanız sizin yüzünüze bakmaz değil mi ? Benim de bakmaz. Ben de ona göre hareket ediyorum.

    Neyse çok duygusala bağladım bunları geçelim, bu şekilde yazmamında tek bi sebebi var. Bu forumda takılan insan interneti kullanmayı bilen insandır. Yani beni anlayabilme yetisi olabileceğine inandığım, milenyum insanları aşşağı yukarı kendi yaşıtlarım ya da çözerler samimiyetimi diye düşünüyorum..

    Şimdi ürünler neden bu kadar ucuz ? Bu nasıl oluyor ? Bunu bin kere anlattım tekrar anlatıyorum. Vadeli alış gerçekleştiriyoruz gerek yurtdışı, gerek yurtiçi firmalardan.. Ödememizi aylar sonra yapıyoruz, mal olarak aldığımız ürünü paraya çevirip tekrar tekrar döndürüyoruz. Bunu kimse sağlayamaz bu da benim şeytan tüyüm, zekam diyelim.. Gerçi bunda zekalık bişey de yok bir çok hatta neredeyse bütün ticaret böyle işler..

    Şimdi ürünler neden gecikiyor? Bu kargosal aksaklıklar neden oluyor ? Bu koca koca supplement firmaları bizle uğraşıyorlar. Niye çünkü tehlikeyiz, pazarda bi yeri aldık öyle ya da böyle ve sizlerin sayesinde daha da büyüyoruz. Sizi bizi tercih etmenizin sebebi de bizim size yardımcı olmamız. Çünkü gerçekten bu fiyatlara bu ürünleri almak imkansız siz de biliyorsunuz..

    En büyük supplement firmaları gider ana firmalara der ki Maço fiyat kırıyor buna ürün satarsanız sizden alım yapmayız, şikayet üstüne şikayet biz ana firmadan ürün almayız ama gideriz ''A'' firması ürün almıştır deriz kardeş sen bize el altından ver biz uyandırmayız kimseye.. Onun da canına minnet stoğunda duracağına ürünü bize karını koyarak satar, bu sistem böyle devam eder. 2 ay bu böyle sürer belki 15 gün belki 5 ay sonra bu ana firmalar bizden fake sipariş verir, ürün üzerindeki barkod numarasına bakar parti numarasına bakar der ki '' ben bu ürünü A ya satmıştım bu Maço dan çıktı!'' gider A firmasına ürün vermeyi durdurur. Bizim sistem patlar biz ortada kalırız A firması bize buraya kadar der, biz tekrar Türkiye'nin dört bi yanındaki firmalardan mal bulmaya yola çıkarız. Sizin siparişler kalır öyle :)) Size iade etsek hepsini ki (hepiniz çok iyi biliyorsunuz iadenin i sini deseniz biz iadenizi yaparız hiç sorun değil, Allah yukarda kimsenin 1 lirasının hakkına girmedik..) diyeceksiniz böyle müşteri memnuniyeti mi olur vs diye bize küseceksiniz, bir sürü şikayet ıvır zıvır :))

    Şimdi küsmeyin diye size hediyeler iletiyoruz, bir anda 500 kişiye hediye de zor oluyor ama yapıyoruz. Üretimi gecikiyor, yapıyoruz. Zaten sitemizde mesai saatlerinde açık 0850li numara, Whatsapp Destek Hattı, Site içi Canlı destek hepsi mevcut. Olası bir sıkıntıyı aksaklığı burdan bildirmeniz yeterli. Zaten gerekli inceleme yapılıp, şikayetiniz ona göre en hızlı şekilde işleme alınır. Gidip şikayetvar'a vs şikayet oluşturmanız sadece firmaya yani size ucuz ürün satmaya çalışan arkadaşınıza zarar vermekten başka bi işe yaramaz. Yani orda fazla fazla şikayet bulunması birşeyi değiştirmez bakın 900 şikayetine rağmen hala sporcubesinleri.com dan sipariş vereniniz var demek ki birşey ifade etmiyor..

    Sporcubesinleri ile bağlantımız sadece elimizde olmayan ürünleri ordan size çıkarılmasını sağlıyoruz. Bundan ibarettir. Fakat o platform üzerinden sipariş oluşturan arkadaşlar mağduriyet yaşadıklarını belirtiyorlar bu o firmayla tamamen sizin aranızdadır.

    Kimisi diyor bunlar parayı faize yatırmış vs vs. Yav arkadaşlar sizi 3 hafta bekletsek bu süre zarfında hadi diyelim 300 bin tl para toplasak piyasadan bunu günlük faize yatırsak günlük 300-400 tl faizi gelir bu mu yani ? Nolur komik olmayalım, bilmediğimiz konularda garip mantıklar yürütmeyelim. İnsanları yanlışlara sevk ediyorsunuz bu kötü, günah, komik, ayıp..

    Limited şirket olmuşuz daha nasıl güven sağlarız. Sizlerin sayesinde büyümeye devam ediyoruz. Şimdi bu yazıma karşın hala bir çok olumsuz yazı gelecektir, ben de içimi rahatlatmak adına yazdım. En son 2-3 ay önce girip yazılanları okumuştum. Şimdi siz bişeyler yazsanızda okuyup cevap vermeyeceğim psikolojimi bozmamak adına. Buradan özelden mesaj da atmayın gerçekten bakmıyorum.. Ben artık mal alım işlerine yoğunlaşmaya vakit harcıyorum. Çalışanlarımız var mesai saatlerinde sizlere gerçek,yalansız doğru bilgiyi vereceklerdir. Bunun haricinde gerçekten negatif insanlar var onlarla uğraşıyoruz. Herkes avukat,hakim,savcı kafasına göre bizi tehdit ediyor sırf telefon görüşmesi diye.. Bunları sineye çekiyoruz. Gerçekten hiçbir fikri olmayıp komplolar üretenlerle uğraşıyoruz. Uyanıklık yapmaya çalışanlar var onlarla bi ayrı uğraşıyoruz. Bize de biraz anlayış gösterin..

    Herşeyi daha düzenli ve sistematik hale getirmek için elimden geleni yapmaya çalışyorum. Sizden tek isteğim size ne bilgi iletiliyorsa o doğrudur, emin olun. Müşteri destek kanalları hep açık. Bir maruzatınız varsa oraya iletin ve dikkate alındığına şüpheniz olmasın. Ben kargolarınızın hızlıca çıkması için elimden geleni yapıyorum. Tek beklediğim anlayış, biz de size bu hizmeti sağlamak adına savaş veriyoruz. Gerçekten büyük bir savaş.. Beni anlamayanlar, art niyet arayanlarada .. siz anladınız :))

    Bizi kardeşi olarak görenlere sevgiler, saygılar..




  • MaçoLifeStyle kullanıcısına yanıt
    Yalan yok ilk basta cekimserdim alisveris yapmaya.evet kargo da gec geldi falan ama bekledigimize degmis.en azindan piyasanin cok altina urun alabildik.yeni siparislerde gorusmek uzere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaçoLifeStyle kullanıcısına yanıt
    BCAA aldım en geç bir haftada teslim dendi sonra çeşitli nedenlerden dolayı 15 gün geç teslim dendi neyse bekleyelim dedik fakat bir ürün içinde 1 ay beklenmez kardeşim. İnsanların bir programı var size güvenip ürün almaya kalksa yandı bu kadar zaman beklenmez. Ürünü aldığımız yer Türkiye fakat sanki Amerika yada Çinden geliyor. Müşteri Hiz. şöyle destek böyle destek veriyor kısmına pek girmiyecem, Ürün sipariş ediyoruz yanlış ürün geliyor üstüne birde doğru ürün için 1 ay beklemek zorunda kalıyoruz. Bu durum bize bildirilmiyor üzerine düşmesek ne olduğundan haberimiz olmayacak. Alan alır bilemem ama ilk siparişte çuvallayan bir firmayla uğraşılmaz.
  • MaçoLifeStyle kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Burada, sizin sitenizden ilk alışveriş yapan kişilerdenim. Gittigidiyor sitesinden de sizden alışverişim oldu. Sonra orada ürünleri kaldırınca tavsiyenizle sitenize yöneldim.

    Yine burada, sitenize referans olan nadir kişilerdenim.

    Gel gelelim, alışverişlerimde yaşadığım sorunlara ; Son zamanlarda çilekli proteinler kullandığım için sizin sitenizden Dymatize iso 100 Protein aldım. Özellikle çilekli gelmemesi için temkinde bulundum. Ama gelen çilekliydi. 15 Gün bekleyin dediniz. Ben 1.5 ay bekledim. Ama irtibata geçtiğim kişi yazılarıma bile cevap vermez oldu.

    Sonra tekrar bir maceraya girip, Multipower Glutamine aldım. Paketi açarkenki düşüncelerim yanıltmadı ne yazık ki Türkiye de adı pek duyulmamış MP Glutamine yollanmış. Değişim yapayım dedim, yine 15 gün bekleyin dediniz. Ben 1 Ay bekledim. Ürün yine temin edilemedi ve alakasız bir ürün elimde kalmış oldu.

    Geçenlerde tekrardan iletişime geçtim. Tekrar takılmadık.

    Hakkım helal değil. Parasını verip, almak istediğim ürünü alamadım.

    EDİT : Firma yetkilisi iletişime geçti ve sıkıntı yaşadığım ürünlerle ilgili sorunu gidermek için yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. MaçoLifeStyle umarım piyasada varlığını sürdürmeye devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 21 Kasım 2018; 10:54:10 >




  • MaçoLifeStyle kullanıcısına yanıt
    "Sporcubesinleri ile bagimiz yok ama elimizde olmayan urunleri oradan cikariyoruz" 900 dolandirma sikayeti olan firma ile is yapmak sizin firmanin ahlakinida gosteriyor iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tatar 55

    "Sporcubesinleri ile bagimiz yok ama elimizde olmayan urunleri oradan cikariyoruz" 900 dolandirma sikayeti olan firma ile is yapmak sizin firmanin ahlakinida gosteriyor iste
    Yazık bu arkadaş da yazdan beri içi gide gide baktı maconun ucuz ürünlerine ve onu alanlara ama alamadı..



    Hahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Et yiyemeyenler konusuyo iste konus tozcu. Ihtiyacim olmuyor toza allaha sukur besleniyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Peki ihtiyacın olmadığı bir konuda işin ne ? Cidden merak ettim o yüzden soruyorum.
    Ben şansen ihtiyacım yoksa yada beni ilgilendiren bir durum söz konusu değilse o konunun yakınından bile geçmem
  • Zayif birisi icin kreatin kullanmayi tavsiye eder misiniz? Yaklasik 3kg daha gainerim var 180boy 61kiloyum(58den 1aya yakin surede oldu)



    Birde gaineri 1ay kullan sonra 1ay bekle vs gibi konusanlar oldu dinlemeli miyim sizce? Konuda tavsiye yasak ama bu konu disinda spor bolumleri aktif degil maalesef kusura bakmayin lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaçoLifeStyle kullanıcısına yanıt
    Sitenizden arkadaşlarıma ya da kendime bol bol ürün aldım. Hiçbir zaman 100 liralık ürünü temin edemediğinizde 90 liralık ürün yollamadınız. Daima 110 liralık ürün yollandı. Bazen aroma yanlış yollandı. Kimi zaman ısrarla "cilekli olmasin" dememe rağmen çilekli ürün yolladınız. Ama ben bu kadar ucuz ürün aldığım bir ortamda aromaya takılmam. Elinize kolunuza sağlık. Bizim için harika bir iş yapıyorsunuz. Burada tek amacı size çemkirmek olan arkadaşlar muhtemelen o da koca şirketlerle bir takım bağlara sahip kişiler. Her şey için teşekkürler.
  • maço da suan en avantajlı, piyasanın cok altinda whey creatine vs ne var sizce??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Bcaa ve kreatin aliyorum firsat buldugumda. Ayrica esime dostuma protein tozu aliyorum firsat buldukca adam gibi sitelerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLaxp

    Zayif birisi icin kreatin kullanmayi tavsiye eder misiniz? Yaklasik 3kg daha gainerim var 180boy 61kiloyum(58den 1aya yakin surede oldu)



    Birde gaineri 1ay kullan sonra 1ay bekle vs gibi konusanlar oldu dinlemeli miyim sizce? Konuda tavsiye yasak ama bu konu disinda spor bolumleri aktif degil maalesef kusura bakmayin lutfen
    Hocam benim boy 1.90 kg 60 idi ilk spora başladığımda şuan ise 83 kiloyum tabi bunu uzun bir zamana yaydım 1 yıl gidemediğim de oldu sürekli peşinden koşmak lazım bunu hayatının tam ortasına koymadıkça düzelmez hiçbişey öncelikle. Gainer konusunda 1 ay kullan 1 ay bırak falan bence saçma. Aldığın Gainer da kaç kaşık atman gerekiyorsa o kadar at az veya fazla atma ben o yanılgıya düşmüştüm az atıyordum daha fazla zaman kullanayım diye ama etkisini öldürüyormuşum aslında. Creatin için bişey diyemiycem ben kullandım o zamanlar da kullanıyordum şimdi de kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.