Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Night Eagle , HK-416 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
32.013
Cevap
663
Favori
2.292.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadhras

    Merhaba, açıklamanız için teşekkür ederiz. Adınızı daha önce hiç duymamıştık. Eğer 1 defalığına mahsus forum üyelerine özel bayram50 kodu verirseniz; ben, şahsen, şu an supplement ihtiyacım olmamasına rağmen tanışmak amacıyla sitenizden supplement alacağım. Teşekkür ederim. Sizde kabul edersiniz ki, burada "0" mesajlı bir arkadaş alışveriş yaptığını söyledikten sonra adınız duyuldu, umarım ortak bir payda da buluşur ve ortamdaki bu şaibeyi kaldırırız.

    Alıntıları Göster
    kesinlikle sonuna kadar katiliyorum isminizi daha yeni duyduk kendi imajiniz adina SADECE UYE OLANLARA 1 SEFERLİK BAYRAM50 KODUNU AKTİF EDİP İP NOLARİNDAN 1 KEZ SİPARİS VERMELERİNE OLANAK SAGLAYARAK MADEM BUGUNR KADAR UZATTİNİZ 2 GUN DAHA UZATABİLİRSİNİZ



    buda sizin yaptiginiz ise musteriler tarafindan guven katacaktir diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • macolifestyle’den gittigidiyor üzerinden alışveriş yapmıştım son derece anlayışlılar. Ufak bi aksaklık olmuştu ama çözmüşlerdi memnundum kısacası bir sonraki alışverişim fiyatlar yine bu şekilde devam ederse sizlerden olacaktır hayırlı işler dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden belirtmeden siparisim iptal edildiği için maalesef ben cok olumlu seyler yazamayacagim macolifestyle hakkında.

    Gittigidiyordan defalarca urun adedi bilgisini mesajlarla sormama rağmen siparisi iptal edip kuponu da yakmislardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslara katiliyorum, egerki bize ozel 1 defaligina bayram50 yaparsaniz cok memnun oluruz.. Bizi kirmayacaginizi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternalsun

    Arkadaslara katiliyorum, egerki bize ozel 1 defaligina bayram50 yaparsaniz cok memnun oluruz.. Bizi kirmayacaginizi dusunuyorum.
  • bayram50 gibi bir kampanya yapılacaksa bizde suplement ihtiyacımız olmamasına rağmen kampanyaya destek vereceğiz teşekkürler
  • Kampanyadan ziyade ürünlerin orjinalliği önemli. Vallahi o kadar çok şey duyuyoruz ki bol indirim gördüğümüzde de korkarak yaklaşıyoruz işin özü. %100 orjinal ve makul bir indirim en temizi. Yoksa 100 liraya protein tozu var deyip pudra şekeri de satabilirler boşa içmiş olursun :D
  • Valla güzel bir kampanya yaparsanız sitenizi denemem için 1 defaya mahsus ihtiyacım olmamasına rağmen bende sizden ürün alacagım ki bu güvenirlik konusu benim için çok önemli spor salonuna suplement alımını genelde ben yapıyorum tavsiyelerimi de salonda dinleyen çok şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Bütün Binbaşılarımızın, Teğmenlerimizin ve nice rütbeli,rütbesiz askerlerimizin önünde selam duruyoruz ! :)

    Öncelikle anlaşılması ve anlayış gösterilmesi gereken hususları belirtmek isteriz..

    Hiç istemesek de kargo firmaları kargolara gereken özeni göstermeyebiliyorlar.. Bu süreci hızlandırmak veyahut koruma altına almak bizim insiyatifimizde olamıyor ne yazık ki..

    Siz değerli üstlerimizi kırmayacağız ve size özel bir indirim kodu başlatacağız.. Kodun kullanım süresi de belirsiz olacak bu da işin eğlencesi olacak.. Ona göre kendinizi ayarlayın şimdiden. :)

    Öncesinde sizden şu konularda destek bekliyoruz. Kargoların en geç kargoya veriliş süresini 3 (iş günü) olarak kabul edin ki olası sıkıntı durumlarına karşı bize de sıkıntı yapmayın. :)) Herşeyden önce içiniz rahat olsun, asla ve asla mağdur kalmazsınız.. Her zaman karşılıklı anlayış içerisinde olası sıkıntı durumlarında dahi müşteri hizmetlerimiz çalışanları ve canlı yardım bölümünü çalışanlarımız ile seviyeli bir üslup ile konuşmaya dikkat edelim.. Siz değerli rütbeli askerlerimizden bu konuda destek bekliyoruz! :)

    ''Maksimus Maxinox 900 Gr'' hediye ürününü tek seferdeki 250 TL ödeme yapılan sepetlerde gönderilecektir. Yani 2 tane 200 TL ödemesi olan sepete bu hediyenin gönderimi olmayacak, sadece ürünlerdeki küçük hediyeleri alabileceksiniz. (Bu, indirim kodunun amacı dışında kullanımının önüne geçme amaçlı bir önlemdir.) Dahilinde havale/eft ile ödelerinize de ek %5 indiriminiz olacak bunu da göz ardı etmeyin!

    İşin özü bizi art niyetli, dolandırıcı bir platform olarak görmeyin, olumsuz tecrube yaşadıklarını iddaa edenlere istinaden olumlu bildirimleri de görmezden gelmeyin.. Sonuçta hepimiz insanız ve hiç istemesekde bizden kaynaklı olmayan olumsuzluklar yaşayabiliyoruz. Sonuçta bu bir ticaret ve bizde bir başkalarına gebe kalabiliyoruz.. Bilin ki siz istediğiniz takdirde para iadeniz sorunsuz gerçekleşir.

    50 TL indirimi kapmak için sepette kupon kısmına ''donanim50'' yazmanız yeterli olacaktır.

    Saygılarımız ve Sevgilerimizle..

    MaçoLifeStyle Sporcu Gıdaları




  • Revvx R kullanıcısına yanıt
    bayram kampanyanızdan bugun Dymatize Iso 100 aldım...
    donanıma özel yaptıgınız kampanya kodu donanim50 ile 1 Dymatize Iso 100 almak istiyorum..
    ek olarak başka bir ürün daha alacağım...
    yanı kodu 2 farklı üründe de kullanırsam sorun olur mu :)
    Burada yazan arkadaşları kırmayıp indirim kodu paylaştığınız için ayrıca tsk ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaltdes -- 22 Haziran 2018; 1:4:22 >
  • Revvx R kullanıcısına yanıt
    Eski kampanyada olduğu gibi havale/eft indirim oranı yüzde 10 olsa tam olacaktı. 5'i 10 yapsak
  • Özel hediye kısmında Tükendi yazıyor genelde bu ne anlama geliyor özel hediye nedir :) Aromasız BCAA'nın Tadı kötü olsa da şu optimum BCAA'lı seti sipariş vereceğim sanırım, Maximus Nutrition hediyesi ile en mantıklı bu gözüküyor :) yoksa xpro bcaa lı set alacaktım protein7 den :)

    edit:

    Siparişi geçtik bakalım ilk siparişim oldu bu firmadan, indirim olmasa almazdım ama bakalım inşallah ürün orijinaldir optimumda farklı üretimler oluyor falan diye okumuştum önceden ve böyle bir şehir efsanesi var insan çekiniyor ister istemez. Hafta sonu kargo gelir diyecektim ama unuttum MGN cmt çalışmıyor gerçi teslimat pazartesiye kaldı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Haziran 2018; 2:0:5 >
  • Revvx R kullanıcısına yanıt
    bu olay guzel oldu sapka cikarmak tebrik etmek gerekir indirimi bi kenara koyarsak tutumunuz saygiyi hakediyor tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Merhabalar, kodu sizlere özel bu şartlarda aktif edebildik umarız memnun kalırsınız..

    Hakan bey tekradan satın alma yapabilirsiniz sorun yok efendim. :)

    Ürün orjinalliği hakkında da bilgilerimizi paylaşmak isteriz. Bazı markaları (Örn; Weider) markası Türkiye'de bir kaç firma tarafından yurtdışından ithal edilmektedir. Bunların en büyükleri arasında Weidertürk ve Protein7 sitelerinin Weider marka ürünlerini kıyaslayarak sizleri aydınlatmak istiyoruz. Weidertürk adı altında satılan ürünler Antilop Gıda tarafından temin edilmekte olup üzerlerinde sarı bandrol uygulaması bulunmaktadır. Oysa ki daha önce satın almış olan arkadaşlar bilirler Protein7 sitesinden yani Yakamoz Gıda tarafından dağıtılan Weider ürünlerinin üzerinde sarı bandrol uygulaması yoktur. Bu sarı bandrol uygulaması tamamen Antilop Gıda tarafından eklenen bir satış politikasıdır. Yani ürünün güvenilirliğini arttırmak adına eklenen bir kağıt parçası ve sisteme girilmiş kodlardan başka birşeyi ifade etmez.. Bu karşılıklı firmaların birbirinin satışını kırmak adına uyguladıkları bir satış politikasıdır. Bir çok markanın bir çok ülkede üretim hakkını satın alan firmalar vardır. Ürün içerikleri ana merkeze bağlı üretilir fakat ambalajlanması ve ürün üzerindeki etiketlerin düzenlenmesi ülkenin diline ve sağlık politikalarına göre şekillenir. Aynı ürünler olsa da farklı ambalajlanmalar da buradan doğar.

    Biz Yakamoz Gıda'nın ürünlerini satmak zorundayız çünkü Antilop Gıda Weider Premium Whey 2300 Gr ürününün %98 gibi bir kısmını sadece malum en büyük suplementler sitesine aktarmaktadır. Geriye kalan %2 lik dilim ise çok küçük bir satıcı topluluğunun hal,hatır veyahut farklı ticaret yolları halinde aldığı ürünlerdir. Dahilinde hayatınızda adını ilk defa duyduğunuz ve üzerinde üretim yerlerine dair açıkca bilgiler yer almayan ürünlerin haricinde kalan markalar Optimum,BSN,Grenade vs vs bu markaların piyasada hiçbir şekilde sahtesi yoktur. Bu tip sağlık ürünü adı altında satılan ürünlerin kontrolu devlet görevlilerince sık sık ve detaylı bir şekilde yapılmaktadır.

    Biz üretici bir firma değil, al-sat metodu ile satış yapan bir firma olarak en basitinden Optimum markasının Glanbia yetkili satıcısıyız. Ürün orjinalliğini GlanbiaTürkiye firması ile iletişime geçerek teyit edebilirsiniz.

    Saygılarımızla..

    MaçoLifeStyle Sporcu Gıdaları




  • Arkadaşlar nutrich whey kullanan var mı? Memnun musunuz? On çikolata var bende şuan. Biticek 600gr falan kaldı. Cebime uygun nutrich var. Alınır mı sizce?

    Edit: Scitec bcaa+glu, bigjoy creatin, nutrich 2.3kg whey 285 liraya geliyor. Yorumlarınız ne olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 22 Haziran 2018; 4:44:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revvx R kullanıcısına yanıt
    Denemek amaçlı siparişimi verdim. Umarım memnun kalırız da alışverişimiz sürekli bir hal alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 ürün için sipariş verdim memnun kalırsam devamı gelecektir.
  • 110/50 idi şimdi ise 50 TL kuponu kullanmış olsan da 100'ün altında kalmaması lazım sepetin.
  • oo süper harika bir kampanya ile cevap gelmiş bravo sizleri tebrik ve takdir ediyorum bu hususta.

    şimdi size şöyle bir sorum var, tam olarak 250 tl tutarında sepet hazırladım. donanim50 yi kullanınca 200lira ödeyeceğim için hediye "Maksimus Maxinox 900 Gr" den mahrum kalırmıyım?
  • Maçolifestyle sitesinden 450 TL tutarında alışveriş yaptım kargolanmasını bekliyorum, güvenilir bir siteye benziyor

    550 TL değerindeki ürünü 450 TLye aldım bir de üzerine bir sürü hediye de çabası. Diğer BÜYÜK sitelerden vakti gelince esas fiyatına alıp yanında neredeyse verdikleri beş para etmez hediyelere kıyasla KESİNLİKLE çok daha karlıydı, devamlı müşterileri olacağım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mactavish35 -- 22 Haziran 2018; 11:39:30 >
  • 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.