Şimdi Ara

Beşiktaşlıları çıldırtan pozisyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa mücadelesinde maçın 39. dakikasında Tosic ile Bruma arasındaki mücadele sonrası Mete Kalkavan'ın kararı tartışma yarattı.

Hürriyet

Tosic ile Bruma arasındaki ikili mücadelede Beşiktaşlı oyuncu Tosic yerde kalınca gözler maçın hakemine çevrildi. Mete Kalkavan pozisyona devam kararı veririrken tribünler ve Beşiktaşlı futbolcular Kalkavan'a tepki gösterdi. Mücadeleyi yorumlayan Erman Toroğlu pozisyon için %100 penaltı dedi.

MUSTAFA ÇULCU: NET PENALTI

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, Beşiktaşlılar'ın itiraz ettiği bu pozisyonu şöyle değerlendirdi;

"Bruma'nın hareketi net penaltı. Mete Kalkavan niye vermedi, anlayamadım. Üstelik çok iyi pozisyondaydı, hareket tam önünde yapıldı."

Çulcu, ayrıca 33. dakikada Martin Linnes'in Kerim Frei'ye yaptığı hareketin karşılığının da sarı kart olması gerektiğini savundu. Mustafa Çulcu, "Hakemler daha yeni seminerden çıktı. Bu maçta yapılacak uygulamalar diğer hakemlere de bütün sezon için örnek olacaktı. Ancak Mete Kalkavan ne hikmetse sarı kartı göstermedi" yorumunu yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 14 Ağustos 2016; 1:06:27 >

• rider30 kullanıcısına yanıt
    Buna penaltı demeyen futboldan anlıyorum falan demesin ben pozisyon ilk olduğunda Kamera kaç metreden gösteriyorsa artık o kadar mesafeden gördüm sen yakın çekimlerde göremiyorsan futbolu falan bırak git sudokuya yönel.Buna penaltı demeyecek 2 taraf var 1 Gslılar 2 Bjk düşmanları yoksa zerre objektiflik olan adam bunun net penaltı olduğunu söyler.
  • Hakem katliamları sezonumuz açılmıştır. Bu hakeme ödül de verirler, bir daha ki müsabakada aynen devam..
  • hiç gsli yorum yapmamış up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem keşke penaltıyı verseydi, maça azıcık renk gelirdi. Avans niteliğinde 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yı ne mı magdur edebıyatı vay arkadas

• Sanki penaltı atabiliyonuz da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başladılar yine

• Şu galatasaraylılar ne komik insanlar yahu.Tamam iyi hoş aldınız kupayıda görende eze eze oynayıp yendiler falan sanacak
  • Adamlar gecen sezon 30 puan fark yemıs.. Bırakın azıcık sevınsınler.. Ilk yarı net penaltı vardı. Gercı bızım Cenk atamazdı kesın
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Şu galatasaraylılar ne komik insanlar yahu.Tamam iyi hoş aldınız kupayıda görende eze eze oynayıp yendiler falan sanacak

önemli olan kupa almak. istersen dünyanın en kötü futbolunu oyna. son 3 senedir sürekli "beşiktaş en iyi futbolu oynuyor" diyorsunuz. kupa sayılarına bakalım son 3 yıl için:

galatasaray: 6
    beşiktaş: 1

bu durumda beşiktaş türkiye'nin en iyi futbolunu oynuyor olsun 3 yıl boyunca, çok mu önemli? ha zaten beşiktaşlılar hariç beşiktaş'ı öven de yok pek, ne hikmet çünkü en iyi futbolu oyna 3 yıl, 1 kupa al, dandik rakibin 6 kupa alsın. böyle bir şey var mı?

• Mağduruz da mağduruz
  • Yine mi mağdursunuz? Koymuşlar iki resim(Çözünürlüğü de karıncadan hallice), iki tane de alıntı söz, kendileri çalıp oynuyorlar. Var mı videosu, var mı bir teması? Hakem süper yönetmedi ama bu pozisyona da penaltı demem. Bu pozisyona penaltı diyorsanız ve standart olarak alırsanız dünya futbolundaki penaltı sayıları yarı yarıya artar, özellikle İngiltere ve İtalya'daki.
  • Şunu görmüş oldum ki yine iyi ki Beşiktaşlıyım ulan bir tane mert insan çıkmaz mı hepsi de adı gibi biliyor bu pozisyon penaltı attıkları gol ofsayt yine de gelip burada bunu itiraf edecek kadar dürüst değiller.Tamam tüm kupalar sizin olsun hatta içinize sindirecekseniz geçen sene şampiyonluk kupasını da size verelim.Yemin ediyorum bunlar taraftar falan değil bunlar fanatik ve eminim çoğu Uefa ile Gslı olmuştur yani bunların Gslılığı kupaya kadar.Arkadaş ilk önce sporu sevin futbolu sevin.İğrenç bir futbolla ofsaytla verilen penaltıyla kupa aldığınızda en azından birazda olsa içinizde bir burukluk hissedin.Ben maçı izlediğimde Bjklı futbolcu faul yapıp itiraz ettiğinde neden itiraz ediyorsun bariz faul yaptın diyorum adamlar göz göre verilmeyen penaltıya ofsayt gole susuyor.İyi ki de Beşiktaşlıyım böyle insanların tuttuğu takımı tutmaktan utanırdım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Şunu görmüş oldum ki yine iyi ki Beşiktaşlıyım ulan bir tane mert insan çıkmaz mı hepsi de adı gibi biliyor bu pozisyon penaltı attıkları gol ofsayt yine de gelip burada bunu itiraf edecek kadar dürüst değiller.Tamam tüm kupalar sizin olsun hatta içinize sindirecekseniz geçen sene şampiyonluk kupasını da size verelim.Yemin ediyorum bunlar taraftar falan değil bunlar fanatik ve eminim çoğu Uefa ile Gslı olmuştur yani bunların Gslılığı kupaya kadar.Arkadaş ilk önce sporu sevin futbolu sevin.İğrenç bir futbolla ofsaytla verilen penaltıyla kupa aldığınızda en azından birazda olsa içinizde bir burukluk hissedin.Ben maçı izlediğimde Bjklı futbolcu faul yapıp itiraz ettiğinde neden itiraz ediyorsun bariz faul yaptın diyorum adamlar göz göre verilmeyen penaltıya ofsayt gole susuyor.İyi ki de Beşiktaşlıyım böyle insanların tuttuğu takımı tutmaktan utanırdım çünkü.

Hocam birincisi gol ün ofsayt olup olmaması kesin değil.Tvde adamlar 4-5kez izleyip oladabilir olmayadabilir diyor gelmiş burada yazdıklarına bak.

Kaldı ki yazdıklarınız her taraftar için geneldir.Asıl fanatikleşmiş yozlaşmış olan sizsiniz.

• smelly cat kullanıcısına yanıt
    O golün ofsayt olduğu net

hadi o ofsayt değil Brumanın yaptığı penaltı?.Dakika 40 da oluyor bu.

Neyse ya Gs süper tüm sezon böyle oynayın yedeklerle penaltılara kalıyorsa As kadroyla size ne yaparız düşünemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 14 Ağustos 2016; 9:26:01 >

• Yav bruma nin tosic e mudahalesi bile yok arkadaş bu nasıl penaltı oluyor. Yandan sol ayağını sokmuş orda bile dokunmamış, ne çekme var ne birşey. Top tosic in önünde salıyor kendini yere direk

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Adamlar gecen sezon 30 puan fark yemıs.. Bırakın azıcık sevınsınler.. Ilk yarı net penaltı vardı. Gercı bızım Cenk atamazdı kesın

Geçen senenin 30 puaninda kalmışlar hala. Kaç kupa fark yedin kardeşim onuda yazar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

Sanki penaltı atabiliyonuz da

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Adamlar gecen sezon 30 puan fark yemıs.. Bırakın azıcık sevınsınler.. Ilk yarı net penaltı vardı. Gercı bızım Cenk atamazdı kesın

10senedir kazanamiyorsun Avrupa da başarın yok
    4yildizli UEFA kupalı UEFA süper kupalı Avrupa Fatihi takıma laf ediyorsun enteresan nasıl akıllanmadiniz hala hayret ediyorum valla

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.