Şimdi Ara

Beşiktaşlılara yeni menejerlik oyunu : Beşiktaş Fantasy Manager 2013 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
3
Favori
17.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

quote:

quote:

Kadron bayaa zayıf. Biraz maddi birikimin oldumu delik deşik ederler o takımı

HOCAM YA BİŞİ soracağım?

bu herkesten fazla puan alırsan 20 arma kazanırsın hızlı koşusu nasıl kazanılıyor ?

Tüm kullanıcılar içinde o günün en yüksek puanını alman lazım. Bu oyunu hırs haline getirip, ciddi anlamda paralar döken kişileri düşününce zor bir olay. Enerjin bittiğinde dolmasına beklemeden enerji satın alıp tüm gün maç yaparım dersen anca öyle :)

Hocaaaam şu kalecilerden birini alayım diyorum ne dersin?

Hangisini önerirsin

Beşiktaşlılara yeni menejerlik oyunu : Beşiktaş Fantasy Manager 2013

Kaleci tercihi yaparken sürekli maç yapan, fazla gol yemeyen ve oynadıkları liglerde başarılı takımların oyuncularını seçmeni tavsiye ederim. Gösterdiklerin içinde en uygunu Dortmund'un kalecisi.

214 altınım var o zaman biraz daha biriktireyim

• quote:

Valla benim gözümde armalar paradan daha değerli. O yüzden fazla çarçur etmiyorum. Arma ile alım yapacaksan oyuncuların indirime girmesini bekle bence. İlave olarak temel paketten gelecek oyuncularla da şansını deneyebilirsin. Ben aslında oyuncuları güçlendirmek için temel paket tercih ederdim ama dün şansa atletico madrid'in as kalecisi denk geldi.

Bu arada oyuna Top Class diye yeni turnuva eklenmiş. Toplam 14 maçı gol yemeden tamamlarsan 15 milyon kusur para, 20 de arma veriyor. Sağlam bir kadro oluşturup oradan asılabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 22 Şubat 2013; 17:10:06 >

• quote:

quote:

Valla benim gözümde armalar paradan daha değerli. O yüzden fazla çarçur etmiyorum. Arma ile alım yapacaksan oyuncuların indirime girmesini bekle bence. İlave olarak temel paketten gelecek oyuncularla da şansını deneyebilirsin. Ben aslında oyuncuları güçlendirmek için temel paket tercih ederdim ama dün şansa atletico madrid'in as kalecisi denk geldi.

Bu arada oyuna Top Class diye yeni turnuva eklenmiş. Toplam 14 maçı gol yemeden tamamlarsan 15 milyon kusur para, 20 de arma veriyor. Sağlam bir kadro oluşturup oradan asılabilirsin :)

hocam şimdi bir kaleci gelmiş Pamplona takımının 50 arma ama o takımı bilmiyorum bile ben nerenin takımı

Bu arada temel paket alacak param yok malesef ben genelde 750bin verip 10 arma + 550 bin veren turnuvayı oynuyorum hem arma birikiyor..

Ayrıca o dediğiniz turnuva 25 lvl den başlıyor beni çok pis harcalar bırak gol yememeyi 3. bile olamam

Kaleci çok büyük sıkıntı birde elimde fazladan oyuncu çok var oyuncu birleştirmem lazım bugün forvet olarak WEBO yu aldım SOW'u 2 yıldız lı yaptım fena olmadı sanki ikiside as kadro oyuncusu

• ortaklık kodum N2xGtdeA

• quote:

quote:

Hocam indirimde baı kaleciler var hangisini öneririssinnn??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam şu Stuttgart kalecisini alayım mı ? 130 altın
  • quote:

quote:

Dediğim gibi hem sürekli oynayan hem de galibiyet potansiyeli yüksek takımlardaki oyuncuları seçmek gerek. İndirimdekilere baktım da, Ulreich'li Stuttgart alt sıralarda mücadele ediyor. Bence içlerinde en mantıklısı Diego Lopez'i almak. (80 Arma) Casillas'a alternatif olarak alındığını ve Casillas'ın da sezon sonuna kadar anca toparlanacağını düşününce mantıklı gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 23 Şubat 2013; 17:44:29 >
  • quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi hem sürekli oynayan hem de galibiyet potansiyeli yüksek takımlardaki oyuncuları seçmek gerek. İndirimdekilere baktım da, Ulreich'li Stuttgart alt sıralarda mücadele ediyor. Bence içlerinde en mantıklısı Diego Lopez'i almak. (80 Arma) Casillas'a alternatif olarak alındığını ve Casillas'ın da sezon sonuna kadar anca toparlanacağını düşününce mantıklı gibi..

Hocam bak ben Cassilasın sakat olduğunuda bilmiyodum

• Arkadaslar ortaklık kodum eklerseniz sevinirim = nwhB11qW

• Banada ortak olun yaa

Nasıl olacaz? En büyük ortaklığı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Banada ortak olun yaa

iphone'dan oynuyorsan, kulüp / ortaklar / davet et bölümünden eklemek istediğin ortağın kodunu girmen yeterli. Ortaklık kodunu paylaşırsan zaten gereği yapılır. Ben bi yazdım şimdiye kadar 200 kusur ortak olmuş.

Ne kadar fazla ortağın olursa tesislerden gelecek bonuslar ve maçlardaki kazanma potansiyelin o derece artar.

• quote:

quote:

Banada ortak olun yaa

iphone'dan oynuyorsan, kulüp / ortaklar / davet et bölümünden eklemek istediğin ortağın kodunu girmen yeterli. Ortaklık kodunu paylaşırsan zaten gereği yapılır. Ben bi yazdım şimdiye kadar 200 kusur ortak olmuş.

Ne kadar fazla ortağın olursa tesislerden gelecek bonuslar ve maçlardaki kazanma potansiyelin o derece artar.

XfHBgtmO

Ortaklık kodum.. Ekleyin yardırın..

• ortaklık kodu: 4iD7N2nQ
  • ortaklık kod: jsRnSHYg

• Yeni Ortaklık Kodum : T7bDdD0L

Bekliyorum herkesi yollayın davetleri. Telefonu değiştirdim 100 ortak lazım..
  • ortaklık kod: 8AVcGb2n

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni Ortaklık Kodum : T7bDdD0L

Telefonu değiştirsen bile önceki hesabında mail adresini tanımladıysan yeni cihaza aktarabilirsin haberin olsun.
  • quote:

quote:

Yeni Ortaklık Kodum : T7bDdD0L

Telefonu değiştirsen bile önceki hesabında mail adresini tanımladıysan yeni cihaza aktarabilirsin haberin olsun.

Denedim olmadı eklememişim sanırım. Neyse yeni kadro daha güzel..

• Eski hesaptaki bakiyeni bir ara talan edeyim o zaman. Niang alırım o parayla
  • quote:

Eski hesaptaki bakiyeni bir ara talan edeyim o zaman. Niang alırım o parayla

Talan etmek derken nasıl oluyor o ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.