Şimdi Ara

Beşiktaş ve Galatasaray Kulüplerinden Ortak Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin ortak açıklamasıdır:

Geride bıraktığımız Cumartesi günü Galatasaray – Beşiktaş arasındaki Tekerlekli Sandalye Basketbol maçında meydana gelen vahim olaylar gerek kulüplerimiz gerekse spor dünyamız açısından çok acı bir örnek oluşturmaktadır.

Her iki kulübün yöneticileri olarak öncelikle sporcu kardeşlerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olayların meydana gelmiş olmasından büyük bir üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Türkiye’de yaşayan 7,5 milyonu aşkın engelli vatandaşımıza yeni bir imkan yaratmak için her 2 kulübümüzün bu branşımıza verdiği destek ve çabalar ortadadır. Kulüp yönetimleri olarak böylesine ulvi amaçlar için emek verirken olayları kimin tırmandırdığına, kimin çıkardığına, kimin hangi noktaya getirdiğine bakma lüksümüz yoktur. Kaldı ki, Galatasaray yönetimi kendilerine yakışan bir duyarlılıkla bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı teminatını vermişlerdir. Bu yaşananların Türk sporunda bir kez daha oluşmaması için tüm sağduyu sahibi taraftarlarımıza ve emniyet güçlerine büyük bir görev ve sorumluluk düşmektedir.

Avrupa Spor Başkenti olmuş bir kentimiz ve Olimpiyatların en güçlü adayı olan ülkemiz adına sporumuza dostluk, saygı ve fair-play anlayışını yeniden hakim kılmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

• Çarşı'dan da açıklama geldi.

Beşiktaş taraftar Grubu Çarşı, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan maçta yaşanan olaylar ile resmi sitesinden ilgili bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız arasında yapılan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle oldukça üzgünüz.

Zorlu engellere rağmen hayata tutunmaya çalışanlar başta olmak üzere engelli spor emekçilerinin her zaman yanında olduğumuzu açıkça beyan ediyor ve dün yaşanan çirkin olayların tüm faillerini taraf gözetmeksizin kınıyoruz.

Ülke futbolunun mevcut kirliliğinin içinde bir de tribün kültüründeki yozlaşma, biz taraftarlarca elbirlik ve ivediyetle halledilmesi gereken bir sorun olarak önümüzde dururken, bu çirkin algının bir de basketbol tribünlerine sirayet edişi ayrıca üzüntü vericidir.

Dün yaşananların taraf ya da renk gözetilmeksizin kınanması ahlaki bir sorumluluktur.

Başta taraftarlar olmak üzere tüm spor kamuoyunu sağduyu ve özeleştiri eşliğinde sorumluluğa davet ediyoruz.

Haber Kaynağı: Forzabesiktas

• barışıldı mı tekrar. tamam ben Fenerbahçe bölümünü karıştırmaya gidiyorum.
  • Sadece yönetim değil,tribün liderleri ve gruplarıda bu konunun altına imzalarını atsınlar.Lafta kalmasın artık yapılan açıklamalar.Her iki kulübün taraftarıda sağduyulu olsunlar.İnşallah milat olur inşallah.

Galatasaray & Arsenal
  • guzel oldu. olmasi gereken de bu zaten.
    Daha Fazla Göster
  • Her iki kulüp de tahminimde beni yanıltmadı. Teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.