Şimdi Ara

Beşiktaş, UEFA için CAS'a başvurdu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

quote:

quote:

quote:

quote:

İnşallah sizde bizim gibi "ülke menfaatleri" için çekmezsiniz. Çıldırttılar bizi.

Ülke menfaatleri için bir şey çektiğimiz yok. Her koyun kendi bacağından asılır. Y.D sağolsun yaptıklarından dolayı bu cezayı aldık biz. Malum sizin de niye avrupada 2 senedir istenmediğiniz açıkça ortada.

Ayrıca bu davanın cas'dan geri döneceğini düşünüyorum.

Artistliğinin sebebini söylesene?

Wow. Çok büyük bir laf koydun. Kafan çok güzelmiş yani güle güle kullan bence.

Bu mesajdan yaşını anlayabiliyorum. Uzatmıyorum.

Olayı başka yerlere çekerek zeytinyağı gibi üste çıkmana gerek yok. Eğer yaşça olgun biri olsaydın sana vermiş olduğum insan gibi cevaba insan gibi cevap verebilirdin.

Nasıl konuştuğun edebini, kiminle konuştuğun seviyeni belirler. Dolayısıyla muhatabım değilsin. Ne zaman ki seviye olarak yükselirsin, olayları sağa sola çarpıtmadan cevap verirsin o zaman oturur konuşuruz. Kolay gelsin.

adama insan gibi cevap vermemişsin ki insan gibi cevap bekliyorsun? eleman sanki kötü bir şey söylemiş, hey allahım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_eagle

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Bana kalırsa bu yıl UEFA'ya gitmemek bizim için daha hayırlı olur.

bende katlıyorum sana. Geçen sene GS avrupaya gitmedi bunuda yoğun lig temposunda avantaj olarak çok iyi kullandılar. bu senede biz bunu kullanabilirdik ma Samet aybabadan pek ümidim yok açıkçası. yinede belli olmaz tabi.

yapmayın göznüzü sevim 3 kulvarıda göz önüne aldığında bjk gs dan daha başarılı lig geçirmiştir. uefaya gitmemek hangi açıdan daha iyi olabilir? eğer ne güzel lige yoğunlaşırız diosak büyük hata ediosunuz uefadan gelen para ile ligden gelen para bir mi?

• Yapılacak en büyük itiraz yd nin kulüpten ihraç edilmesi olmalı.FO'da o yüreği görmüyorum ama.
  • ceza galiba ertelenmiş. . seneye avrupa ligindeyiz diye bir haber gazetelerde. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20811136.asp

Zaten UEFA nın bize verdiği ceza 2 sene. 1 senesi 5 yıl süre ile ertelenmişti. Gazetenin dünyadan haberi yok.
  • şu aralar ciddi bi para gelirse ve Uefa'lık davalarımıza paraları yatırdığımız takdirde ve yönetimin değişmesi borçların bi anda yeni yönetime kayması vs. gibi mazeretlerin bu yıl avrupa ligi kapısını tekrardan açacağını düşünüyorum ama önce ödemelerin hemen yapılması gerekir diye düşünüyorum inşallah öyle olur ama gidemezsekte şu var daha az maç yapmak lehimize olacaktır bu sene hem ligi hem kupayı birlikte götürmemiz daha kolay olacak
  • Ceza ertelenmiş söylentileri dolaşıyor. Ama net birsey yok henüz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hürriyet ayrıntılar birazdan diyerek falan baya gerçekmiş gibi yansıtmış haberi. Herkes harıl harıl yönetime ulaşmaya çalışıyordur şimdi. Yarım saate gelir daha sağlam bir kaynaktan açıklama..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.