Şimdi Ara

Beşiktaş'sız Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF deli Beşiktaş antipatisi devam ediyor rezillik resmen.

kendince çok basit sorular soracağım kimse kusura bakmasın gerçekleri görün

Ligin en formda takımı en kondisyonu en iyi top oynayan 8 yerli ile Arsenal'e kafa tutan Beşiktaş'tan sadece 1 oyuncu oynatıyorsun be hoca efendi...

Şu maçta nolar söyleyin bana Selçuk,Burak,Olcan gibi formsuz ve kendi takımlarındada sadece 1 maça çıkmış adamları sen hangi hizmetle sahaya 11 sürersin? Şuanda bizim Oğuzhan olsa herhalde Selçuk'un yapamadığı herşeyi abi bak böyle pas atacaksın dercesine öğretildi ah Oğuzhan ah...
    4 Fenerbahçe oyuncusu var sahada hangisi top oynuyor fark yaratan kim? Yok oğlu yok Mehmet Topal'ın ismini duymadım Gökhan gönül bana Serdar'ı sevdirdi Emre evlere şenlik bi Caner var defansta yok oda savunmada kötü
    Ömer toprak zaten yaptığın hatalar sonunda tırmaladı bi şekilde çıkman gerekiyordu atıldın sağol.Hakan Çalhanoğlu gibi şuanda sahadaki en üst düzey 2. Futbolcun Arda'dan sonraki adamını Almanya'nın bu seneki en iyi top oynatan kulübünde banko oynayıpta burda 80 de girecek kadar ne yaptı sana Fatih hoca devamı Selçuk'a emreye?

Kimse kızmasın gücenmesin gerçekler bunlar Ersan ön libero Ersan duran top kullanıcısı Ersan hava topu savunmacısı korner olur Ersan git vur gol yap geri gel Ömer'in bombalarını kapat işte hazır takım topçusu böyle kendini belli ediyor!

Kesinlikle ve kesinlikle şu takımın ilk 11 inde Gökhan töre veya Olcay kanatta diğerinde Forvette Mustafa sol bekte İsmail başlanmalı Bu oyuncuların hazır oluşlarından fark yaratılmalıydı ama maalesef hala bizde isimler oynuyor.

Bu arada Mustafa girer girmez Burağı 2 pozisyona soktu 3 metreden dışarı attı futbol zekası ve Aha! 3 oldu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada Ipadden yazıyorum otomatik düzeltme yapıyor başlık Beşiktaşsız Türkiye olacaktı gören admin arkadaş bi el atsın sevabına

• besiktassiz turkiye goruldugu gibi ruhsuz turkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon eksik olmus. ruhsuz + simarik

• Oha Ersan i ovmus bir de.

• milli takim dingonun ahiri olali yillar oldu. burak ile selcuk ne işe yariyolar harbi cozemedim. bu kadroya bu sonuc mustehak

• Ersan stoperse ben ramos um. Adam son golde bildiğin izledi sadece yanındaki adamı.yaptığı sayısız hata da deli etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sol bekte ismail var okumayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uniforce @SoykanSercan · 57 sn.
    bu arada Ersan Gülüm'ün 1 ayda 7. resmi maçı. 4 günde bir sahadaymış..Dolaştığı ülkenin haddi hesabı yok. Sahada olması saçmalıktır bence.

Ben fark etmemiştim
  • Dostum olayı çok güzel yakalamışsın...

Bu MİLLİ TAKIM anca halı saha turnuvasına gider COCA COLA turnuvasında Burak ile gol atarız...
  • Gs'deki isteksizliğin aynısı milli takımda var. Gs'liyim. Formayı kim haketiyorsa o giysin. Gerekiyorsa ikinci ligden adam oynatsınlar ama kim formdaysa onu oynatsınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O son golde bırakında yetişemesin ya ön liberodaki arkadaşların yanından Ersan'ın orta sahada hava topu karşıladığını 4 kez gördüm Ömer'in hatalarında derinlik yapıp pozisyon alanda Ersandı adam sahanın en çok mücadele veren oyuncusuydu hadi bununda tersini söyleyin 4 üst düzey maça çıkan Mustafa Ersan Olcay sağ bak sol bek oynayan İsmail şu takımda oynaaaaarrrr kusura bakmayın at gözlüğüne gerek yok şuanda o Ismaile kurban olsunlar çok net! Ah bide Ozzy sakatlanmasaydı Hakan Çalhanoğlu ile beraber neler yapardı Allah bilir...

• KARDESİM OLAYIN FB - BJK - GS İLE FİLAN ALAKASI YOK. TÜM TÜRK FUTBOLCULAR KALİTESİZ VE OVERRATED.
    YABANCI SINIRINI KALDIRIP ALTYAPIYA YATIRIM YAPACAKSIN İSTE OZAMAN KALİTELİ FUTBOLCULAR ÇIKAR ARADAN. YOKSA SELÇUK BURAK BUNLARA MAHKUMUZ
  • Bırak ya beter olsunlar, Gs'nin hocasını İzlanda'dan 3 tane yiyelim diye (ç)alan adamın yönettiği futboldan ne hayır gelir, Beşiktaş'a başkanken Beşiktaş'a ne hayrı dokunmuş da Türk futbolcuna hayrı dokunacak.

• Onu bunu bilmem, Olcay olsa bugün gol atardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Onu bunu bilmem, Olcay olsa bugün gol atardı

Bu futbolla C.Ronaldo'yu koy gol atamaz. Buz adamlar bizi difrize attı.
  • Haklısın gökhan töre,cenk tosun ,oğuzhan,alper potuk,salih uçan gibi adamlar niye oynamıyor bende anlamadım.
    Selçuk ile Burak'ı almayacaksın keseceksin faydadan çok zararları var.
  • ersan oynadı da ne oldu? mt tarihinin en kötü stoperlerinden biri
  • Ersan gulum tam bir felaket. Onu gec bi kere.

Onun disinda bence mustafa 11 baslamaliydi. Ayrica tolga da onurdan kötü kaleci degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

KARDESİM OLAYIN FB - BJK - GS İLE FİLAN ALAKASI YOK. TÜM TÜRK FUTBOLCULAR KALİTESİZ VE OVERRATED.
    YABANCI SINIRINI KALDIRIP ALTYAPIYA YATIRIM YAPACAKSIN İSTE OZAMAN KALİTELİ FUTBOLCULAR ÇIKAR ARADAN. YOKSA SELÇUK BURAK BUNLARA MAHKUMUZ

Sana katılıyorum ben ister Bjk Gs Fb hatta Ts Bursa olsun oyuncuların çoğu kendini bir ... sanıyor . Bizim ... ligimizde 2 top yapan 2-3 m euro alıyor yıllık . Mesela örnek vereyim (En yakın gördüğüm bu amacım Onura ... atmak değil)

Onur senede 2.5 milyon ve maç başına 15 bin € alıyor, Courtois'nın yıllık gelirinden 3 kat fazla (Kaynak : Alper Ocal)

Ve Fatih Terim Dünya'da yıllık ücret olarak ilk 5 te :

Terim 7 yılllık sözleşme, yıllık garanti 3.5 milyon € ücret ile dünyanın en çok kazanan dördüncü milli takım hocasıhttp://www.aktuel.com.tr/spor/2013/12/12/fatih

Bana da bu kadar para verseler bende kendimi geliştirmem kendi kıçı kırık ligimde artislik taslarım. Bu altyapıya bütçe ayırmıyor kısmı ile ilgili gene aklıma geldi yazayım Southampton bilindiği üzere 120 m euro civarı oyuncu sattı ve 50-60 m euro oyuncu aldı geriye artan paranın tamamını altyapı tesislerine harcadı oyunculara saçmak yerine bizde bu zihniyet ne zaman gelir bilemem belki de gelmez. Almanya vs. daha çok örnek var en yakın zamanda Southampton bildiğim için yazdım. Şimdi gelip altyapı takımı onlar cart curt yazacaklar için türkiye de bana 1 tane altyapıya yüklü para ayıran takım söylesinler eyvallah derim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.