Şimdi Ara

Beşiktaş-Sivasspor maçında kombinelilerin ücretleri geri ödenecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KULÜP AÇIKLAMALARI
    Sivasspor Maçına Bilet Alan; Kombine, Loca ve VIP Koltuk Sahiplerine Bilet Ücretleri İade Edilecek

Spor Toto Süper Ligi bu sezon 'Süleyman Seba Sezonu' adıyla organize edilmektedir ve Beşiktaşımız, Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba'nın adını taşıyan bu sezonu Şampiyon olarak tamamlamak için elinden geleni yapmaktadır.

Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zemininin futbol oynamaya elverişli hale getirilmesi için kulübümüz önemli bir çalışma yürütmektedir. Bu çalışmaların sonuca ulaşması ve zeminin uzun süreli olabilmesi için de zamana ihtiyaç vardır. Zeminin oturması için Sivasspor maçını başka bir sahada oynamak şampiyonluk yolunda her puanın öneminin bulunduğu bu ortamda en akılcıl yoldur.

Beşiktaşımızın lider olduğu ve herkesin takdirini kazanan futbol sergilediği bu ortamda, zemin sorunu nedeniyle puan kaybı yaşamamak için Sivasspor mücadelesini Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağız.

Vodafone Arena'dan Kombine, Loca ve VIP koltuk alan taraftarlarımızın desteğini takdir ediyoruz; ayrıca Yönetim Kurulumuz da bu destek sebebiyle, stadımız açılana kadar Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçlarımızı ücretsiz olarak kombine, Loca ve VIP koltuk sahiplerine açmıştır. Ancak, 2014-15 futbol sezonundaki iç saha maçlarımıza taraftarlarımızın ilgisinin düşük olması da bizleri üzmektedir.

Ankara’daki maçımızda stadyumun taraftarlarımız tarafından tamamen doldurulmasını arzuluyoruz. Birçok kombine, Loca ve VIP koltuk sahibinin İstanbul dışındaki bu maça gelemeyeceği ihtimaline karşı, onlar için ayrılacak koltukların boş kalmaması ve takımımızın tribün desteğinden mahrum olmaması için bilet satışlarına karar verilmiştir. Fedakâr Beşiktaşlıların bu kararımızı anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz.

Vodafone Arena’nın hizmete gireceği zamana kadar Futbol Takımımız'ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı maçlarda da geçerli olan kombine, Loca ve VIP koltuk sahibi olan taraftarlarımızın, 19 Ekim Pazar günü Ankara Yenikent ASAŞ Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Sivasspor maçını izlemeleri için ayrıca bilet satın almaları gerekmektedir.

Vodafone Arena kombine, Loca ve VIP koltuk sahibi fedakâr Beşiktaşlıların maddi olarak zarar görmemeleri için, Beşiktaş-Sivasspor maçına bilet almaları, biletlerini başka birisine aktarma yapmadan bizzat kendileri maça gelmeleri durumunda ödedikleri bilet ücreti, Passolig kartlarına iade edilecektir.

Ankara ve çevre illerdeki Beşiktaşlıların maç atmosferi yaratması ve güç birliğimizin tribüne yansıması amacıyla alınan bu kararımızı kombine, Loca ve VIP koltuk sahibi taraftarlarımızın anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz.

Büyük Beşiktaş Taraftarı’nı 19 Ekim Pazar günü Sivasspor karşısında Beşiktaşımıza destek olmak için Ankara Yenikent ASAŞ Stadı tribünlerini doldurmaya davet ediyoruz.

Vodafone Arena kombine sahipleri, loca sahipleri ve VIP koltuk sahiplerinin Beşiktaş-Sivasspor maçı için öncelikli bilet alım haklarının bulunduğunu ve öncelikli satışların 13 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te başlayıp 14 Ekim Salı günü saat 23.59’da sona ereceğini hatırlatırız.

Beşiktaş-Sivasspor maçının biletlerinin genel satışına ise 15 Ekim Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren başlanacaktır.

Ankara ve çevre illerdeki taraftarlarımız ile buluşacağımız Beşiktaş-Sivasspor mücadelesi, birlik ve beraberliğimizi göstermek için de önemli bir fırsattır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

özet: kombinesi olanlar gidip bilet alsın paraları geri pasokarta yatacak kombinesi olup da bilet almayanların yerleri başkalarına satılacak!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dünden beri boşuna hede hödö yapıyorsunuz. yok kombinesi olmayanlar konuşuyor falan diye
    en iyisini yapmışlar.
  • Ben iade istemiyorum kardeşim. O maça gitmek istiyorum. Eğer benim adım Barış ise ben o klüp binasina giderim ve karıştiririm. O klüp benim biletimi ben hata yapmadan kesemez yada iade edemez. Bu konuda feda d diyemem. Ve sen o stadı benden 300 400 km uzağa taşıyorsan eğer benim yol paramı da karşılarsın bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isteyenlere bu macin parasini direk iade etmeliler bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Isteyenlere bu macin parasini direk iade etmeliler bence.

hocam olimpiyat stadına da gitmeyenlere iade ediyorlar mı öyle bir şey olsa adam kombine alır hiçbir maça gitmez kara geçer
  • arkadaş ne kadar abartıldı ya kombinesi olup gitmek isteyenlere beleş bilet vereceklerdi işte olay bu kadardı ne kadar abarttılar be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel poet

quote:

hocam olimpiyat stadına da gitmeyenlere iade ediyorlar mı öyle bir şey olsa adam kombine alır hiçbir maça gitmez kara geçer

Şimdi ben İstanbul'da yaşayan biri olarak bir maç için Ankara'ya gidemem.

Passolig ile gelen bir yenilik var. Kombine Devir (resale) adı verilen bu özellik ile eğer maça gidemezsem, biletimi satışa çıkarabiliyorum.

Konu sahibinin paylaştığı haberde, bilet ücreti iadesi için önce kombine sahibinin bizzat Ankara'ya teşrif etmesi, para ödeyerek bilet satın alması ve sonra maçı Ankara'da izlemesi gerekiyor. Gidemediği maçın biletini başkasına satma hakkı GASP edilmiş oluyor.

Bakın bu gayet ciddi bir problem. Sadece Sivasspor maçı için olsa eyvallah der geçersiniz. Ama yönetim, derbiler ve uefa maçları haricindeki ev sahibi olarak çıkacağımız tüm maçları Ankara'da oynamayı planlıyor.

Hak verirsiniz ki Beşiktaş Futbol Takımı için kombine olanların neredeyse tamamı İstanbul'da ikamet eden kişiler. Şahsen yağmur çamur demeden, trafikte 3 saat gaz fren yaparak Cihangir'den Başakşehir'e takımımı desteklemeye gidiyorum. Fakat Ankara'ya gitmem söz konusu değil, olamaz, olmamalı da.

Biraz empati yapın Allah aşkına. Kombine sahibiymiş gibi düşünün. Size verilen sözlerin tutulmadığını, kandırıldığınızı, enayi yerine konuyormuş gibi hissettiğinizi hayal edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Ben iade istemiyorum kardeşim. O maça gitmek istiyorum. Eğer benim adım Barış ise ben o klüp binasina giderim ve karıştiririm. O klüp benim biletimi ben hata yapmadan kesemez yada iade edemez. Bu konuda feda d diyemem. Ve sen o stadı benden 300 400 km uzağa taşıyorsan eğer benim yol paramı da karşılarsın bu kadar basit

Ankara'ya gitmezseniz, zaten bilet parasını iade alamıyorsunuz.

Bilet parasını iade edeceğiz diye anlattıkları sadece masal. İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya gideceksiniz, Beşiktaş Sivasspor maçı için kombinenize uygun yerden bilet satın alacaksınız, aldığınız o bilet ile stada girip maçı izleyeceksiniz. İşte Ankara'da bedelini ödeyerek satın aldığınız bilet için geri iade alacaksınız.

Yoksa "siz belki Ankara'ya gelemezsiniz, o yüzden biz sizin hakkınızı gasp etmek istemiyoruz, buyrun size gidemediğiniz maç için ücret iadesi" diye bir durum söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

quote:

Passolig ile gelen bir yenilik var. Kombine Devir (resale) adı verilen bu özellik ile eğer maça gidemezsem, biletimi satışa çıkarabiliyorum.

Konu sahibinin paylaştığı haberde, bilet ücreti iadesi için önce kombine sahibinin bizzat Ankara'ya teşrif etmesi, para ödeyerek bilet satın alması ve sonra maçı Ankara'da izlemesi gerekiyor. Gidemediği maçın biletini başkasına satma hakkı GASP edilmiş oluyor.

Bakın bu gayet ciddi bir problem. Sadece Sivasspor maçı için olsa eyvallah der geçersiniz. Ama yönetim, derbiler ve uefa maçları haricindeki ev sahibi olarak çıkacağımız tüm maçları Ankara'da oynamayı planlıyor.

Hak verirsiniz ki Beşiktaş Futbol Takımı için kombine olanların neredeyse tamamı İstanbul'da ikamet eden kişiler. Şahsen yağmur çamur demeden, trafikte 3 saat gaz fren yaparak Cihangir'den Başakşehir'e takımımı desteklemeye gidiyorum. Fakat Ankara'ya gitmem söz konusu değil, olamaz, olmamalı da.

Biraz empati yapın Allah aşkına. Kombine sahibiymiş gibi düşünün. Size verilen sözlerin tutulmadığını, kandırıldığınızı, enayi yerine konuyormuş gibi hissettiğinizi hayal edin.

f.orman varken geçen sene kombine alanları da en ağır enayi yerine koydu. şimdi de aynı terane...

hiç bir organizsyon olmayan İBB stadının çimine bakmaktan aciz bir yönetim var.
    belediyede kim sorumluysa cebine 3-5 kağıt sıkıştırırsın yönetici olarak adamları yola sokarsın bu zemin iyi olacak diye.

Sn. Fikret Orman ve ekibini transfer politikası yüzünden takdir ediyorum. Yaptığı pazarlıklar, kulübü zarara sokmamak için verdiği emekler vs.

Fakat biz düşman ya da rakip değiliz. Sn. Fikret Orman kendini o kadar kaptırmış ki, anladığımız kadarıyla bizi de taraftar değil müşteri olarak görmeye başladı. Çok üzücü gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

dünden beri boşuna hede hödö yapıyorsunuz. yok kombinesi olmayanlar konuşuyor falan diye
    en iyisini yapmışlar.

Nedir en güzel olan?

Kombine sahibi biri olarak Ankara'ya gitmek zorundasınız. Oradan kombinenize uygun bir yerden YENİ BİR BİLET satın amalı ve maçı kendiniz bizzat izlemelisiniz. Bu şartları sağladığınız takdirde YENİ BİR BİLET için verdiğiniz ücret iade edilecek.

Yani maçı İstanbul'da evinizde ya da mekanda izlemek isterseniz, kombineniz yanmış oluyor. Maçı izleyememekle beraber, gidemeyeceğiniz maç için biletinizi satma hakkınız da elinizden alınmış oluyor. Siz gidemediğiniz bir maç için hem para ödemiş oluyorsunuz, hem de sizin yerinize başka birisine bilet satılarak kulüp haksız kazanç elde etmiş oluyor. Tamam kulüp zor durumda ama bunun faturasını kombine sahibi taraftara kesmemeliler. Bir maç için bu durumu belki sineye çekebiliriz ama yönetim sürekli Ankara'yı düşünüyor diye bir dedikodu da var. Çünkü Ankara'daki stada AOS'taki gibi 100000 TL kira bedeli falan verilmeyecek ve kombinelilerin gelmediği her maç yerleri başkasına satılarak ekstra kazanç sağlanacak ve bu kazancın hırsızlıktan farkı kalmamış olacak.

Bu mudur yani güzel olan? "Biz size AOS için söz verdik ama ya malum biliyorsunuz oranın çatısı akar, rüzgarı var, yan yatar, dibe batar, falan filan. Bir de bakın siz kombine sahipleri eğer maça gelemezseniz, ki büyük ihtimal gelemeyeceksiniz, sizin hakkınız olan koltukları başkasına satacağız ve yine size söz verdiğimiz gibi hakkınız olan bu koltukları satma hakkı size değil bize ait, parası da bizim cebimize girecek. Çünkü öyle istiyoruz, çünkü biliyoruz ki siz FEDAKAR taraftarımızsınız."

• quote:

quote:

quote:

hocam maça gidemeyecekseniz sizin koltuğunuza başkasının oturmasının ne zararı var oradan da kulüp kazanıyor stad boş mu kalsın? siz benim sahip olduğum yere başkası oturamaz diyorsunuz eğer bu olay vodafone arena da olsaydı yine bir nebze haklıydınız ama zaten bu seneki kombineler seneyeki kombinelerin hediyesi kulüp gelmiş sana güzellik yapmış 2 yılın kombinesini 1 yıl fiyatına satmış hediye ettiği kombineden de elinde olmayan imkanlardan dolayı stadı başka yere taşımış gideceksen de al sana beleş demiş sen neden ben gitmiyorum başkası de benim yerime oturmasın boş kalsın diyorsun ki oradaki para da kulübe gidiyor yabancıya gitmiyor.

• quote:

quote:

dünden beri boşuna hede hödö yapıyorsunuz. yok kombinesi olmayanlar konuşuyor falan diye
    en iyisini yapmışlar.

Nedir en güzel olan?

Kombine sahibi biri olarak Ankara'ya gitmek zorundasınız. Oradan kombinenize uygun bir yerden YENİ BİR BİLET satın amalı ve maçı kendiniz bizzat izlemelisiniz. Bu şartları sağladığınız takdirde YENİ BİR BİLET için verdiğiniz ücret iade edilecek.

Yani maçı İstanbul'da evinizde ya da mekanda izlemek isterseniz, kombineniz yanmış oluyor. Maçı izleyememekle beraber, gidemeyeceğiniz maç için biletinizi satma hakkınız da elinizden alınmış oluyor. Siz gidemediğiniz bir maç için hem para ödemiş oluyorsunuz, hem de sizin yerinize başka birisine bilet satılarak kulüp haksız kazanç elde etmiş oluyor. Tamam kulüp zor durumda ama bunun faturasını kombine sahibi taraftara kesmemeliler. Bir maç için bu durumu belki sineye çekebiliriz ama yönetim sürekli Ankara'yı düşünüyor diye bir dedikodu da var. Çünkü Ankara'daki stada AOS'taki gibi 100000 TL kira bedeli falan verilmeyecek ve kombinelilerin gelmediği her maç yerleri başkasına satılarak ekstra kazanç sağlanacak ve bu kazancın hırsızlıktan farkı kalmamış olacak.

Bu mudur yani güzel olan? "Biz size AOS için söz verdik ama ya malum biliyorsunuz oranın çatısı akar, rüzgarı var, yan yatar, dibe batar, falan filan. Bir de bakın siz kombine sahipleri eğer maça gelemezseniz, ki büyük ihtimal gelemeyeceksiniz, sizin hakkınız olan koltukları başkasına satacağız ve yine size söz verdiğimiz gibi hakkınız olan bu koltukları satma hakkı size değil bize ait, parası da bizim cebimize girecek. Çünkü öyle istiyoruz, çünkü biliyoruz ki siz FEDAKAR taraftarımızsınız."

Yav ben mi yanlış biliyorum kombineler olimpiyat için değil Vodafone arena için satıldı.
    Kulüp de bizim stada geçene kadar kombine sahipleri iç saha maçlarını bedava izleyebilir dedi.
    Bedava izleme hakkına yine sahipsiniz. O kadar aç gözlü olmuşsunuz ki kulübün önceliklerini göz ardı etmeye başladınız.
    Olimpiyatta oynasaydık bu maçı daha mı iyiydi?

• quote:

quote:

quote:

en iyisini yapmışlar.

Nedir en güzel olan?

Yav ben mi yanlış biliyorum kombineler olimpiyat için değil Vodafone arena için satıldı.
    Kulüp de bizim stada geçene kadar kombine sahipleri iç saha maçlarını bedava izleyebilir dedi.
    Bedava izleme hakkına yine sahipsiniz. O kadar aç gözlü olmuşsunuz ki kulübün önceliklerini göz ardı etmeye başladınız.
    Olimpiyatta oynasaydık bu maçı daha mı iyiydi?

Ayıp yahu gerçekten ayıp. Açgözlülükle ne alakası var? Utanın ettiğiniz laftan.

2015 Eylül'de oturabileceğin KİRALIK bir dairenin ücretini, 2014 Temmuz'da verir misin? Bak tapusunu aldığın demiyorum. Düşün bugün kiralamak için daire sahibine para ödüyorsun ama o sana diyor ki seneye gelip oturmaya başlarsın. Mantıksız değil mi? Bugün kiralık bir dairede oturacaksın, parasını verir kiraladığın dairede oturursun değil mi? Oturmam diyorsam, sana söylediklerimi dikkate almayabilirsin.

Atatürk Olimpiyat Stadı, İNŞAAT halindeki stadın koltuklarının kiralanabilmesi için kampanya malzemesi olarak kullanıldı. Tahahhütname'ye de eklendi.

İyi o zaman yarın bir gün de, forumdan bir arkadaşın dediği gibi VODAFONE Arena'nın adını Süleyman SEBA Arena yapsınlar. Sonra desinler ki, biz size VODAFONE ARENA için kombine satmıştık, SÜLEYMAN SEBA ARENA için değil.

Cidden okuduğunuzu algıyamama konusunda problemleriniz olduğunu düşünüyorum. TFF'ye ve UEFA'ya sezon boyunca iç saha maçları için AOS kullanılacak diye bildiri yapıldı. Taraftar da buna güvenerek kombine aldı. Kulübüne güvendiği için gitti İNŞAAT halinde olan HANGİ KOLTUKTA OTURACAĞINI bile göremediği bir koltuk satın aldı. Şimdi kulübü gelmiş, biz caydık kardeşim AOS'ta oynamayacağız sözümüzü tutamayacağız maalesef, kombineleriniz geçersiz demesi iş mi?

30 tane hukukçu ile konuştum, kaldı ki kendim de hukukçuyum. Yönetimin yaptığı hukuksuzluk. Taraftardan fedakarlık bekliyor, olay bu.

Zaten açık açık deseler ki durum bu, bizim umrumuzda olmaz kombineler, helali hoş olsun Beşiktaş'a.

Bizim sindiremediğimiz konu, verilen sözlerin tutulmaması. Bize taraftar değil müşteri gözüyle bakılması. Parayı aldıktan sonra, 180 derece dönerek muamele gösterilmesi.

Yine söylüyorum, bu olay kombine mevzuu konusunda 1 değil 2. olay.

Dışardan bakınca her şey toz pembe gibi geliyor, bizi AÇGÖZLÜ olarak görüyorsunuz ama olaylar sandığınız gibi değil.

Gerçekten samimiyetimle söylüyorum, deseler ki biz böyle daha fazla gelir edeceğiz tek bir sitem etmem. Hatta kombinemi ücretsiz iade eder, başkasına satılmasına bile izin veririm. Yapmazsam namerdim.

Ama sizin, hakkımızı arıyoruz diye bize AÇGÖZLÜ demeniz gerçekten çok kırıcı ve ayıp.

Neyse sizi de Allah'a havale ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam maça gidemeyecekseniz sizin koltuğunuza başkasının oturmasının ne zararı var oradan da kulüp kazanıyor stad boş mu kalsın? siz benim sahip olduğum yere başkası oturamaz diyorsunuz eğer bu olay vodafone arena da olsaydı yine bir nebze haklıydınız ama zaten bu seneki kombineler seneyeki kombinelerin hediyesi kulüp gelmiş sana güzellik yapmış 2 yılın kombinesini 1 yıl fiyatına satmış hediye ettiği kombineden de elinde olmayan imkanlardan dolayı stadı başka yere taşımış gideceksen de al sana beleş demiş sen neden ben gitmiyorum başkası de benim yerime oturmasın boş kalsın diyorsun ki oradaki para da kulübe gidiyor yabancıya gitmiyor.

Ya otursunlar hocam, helali hoş olsun. Siz Ankara'ya gidecekseniz ve bundan sonra maçlar Ankara'da oynanacaksa ben size Kombine'yi geçici olarak hediye edeyim, hiç problem değil. Ama konu bu değil.

Burada sıkıntı olan durum, hak gasp edilmesi ve benden izin alınmaması. Ben maça gidemiyorsam, biletimi satma hakkım var. Şimdi satamıyorum misal. Bunu örnek olarak gösterdiğimi belirteyim, sonra bazı arkadaşlarımız bizi AÇGÖZLÜ olarak lanse ediyor.

Dediğim gibi bu olay, yönetimin yaptığı 1. vukuat değil.

Bunu dile getirmeyi sevmiyorum ama ben 4500 TL verip kombine satın aldım ve bana dediler ki "kombine aldığınız koltuğa denk bir koltukta tüm maçlarımızı AOS'ta izleyeceksiniz." AOS koltuk düzenlemesi yaptılar, benim satın aldığım kombine ile alakasız bir koltuk verdiler bana. Kulübe gittim, bana verdikleri cevap şu; "yaw sistem oturmadı, napalım orada oturun işte, öyle dediysek dedik zaten herkes istediği yere oturuyor kafasına göre, çok şikayetçiyseniz de gidin mahkemeye verin..." öyle mi öyle...

Diyaloğa bakar mısın? Bu mudur yani? Biz bunları sinemize çekmiş taraftarlarız. Bırakın da bedelini ödediğimiz şey için hak iddia edelim bu tip platformlarda.

Ama insanların cebinden bir şey çıkmayınca, ya da bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali, bizi AÇGÖZLÜ yapıp yönetimin hak yemesini takdir edebiliyorlar.

Neyse, bu konu hakkında daha da tartışmayacağım artık.

Hani derler ya, insanın başına gelince anlar. Dilerim ki sizin başınıza GELMEZ.

• reguse kullanıcısına yanıt
    Söylediklerimi lütfen çarpıtma.
    Sen kombine alırken koltuğunu hangi stadyumdan seçtin? Vodafone Arena'dan değil mi?
    Kimse de sana zorla aldırmadı bu bileti geçen seneden böyle stadyum değişikliklerinin olabileceği belliydi.
    10 bin küsür kombine sahibinin yeni stadımız açılana kadar iç saha maçlarını bedava izleme hakları halen var.
    Olimpiyatın berbat zemini malum futbol oynamaya müsait değil ki ben burada yönetimin suçlu olduğu bir yer görmüyorum.
    Kombinesi olanlara demişler ki böyle böyle zemin bozuk doğru düzgün maç oynanmıyor, takımın iyiliği için bu maçı Ankara'da oynayacağız.
    isterseniz ücretsiz biletiniz zaten varalın gelin izleyin dendi almazsanız stad boş kalmasın diye koltuğun satışa çıkacak. ben bunda yanlış bir şey görmüyorum.
    Sonuçta Olimpiyata giden kişi sayısı belliyken Ankara'ya kaç kombineli gider? ben olsam gitmezdim. Sonuçta ben kombine parasını olimpiyat stadı için vermedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya otursunlar hocam, helali hoş olsun. Siz Ankara'ya gidecekseniz ve bundan sonra maçlar Ankara'da oynanacaksa ben size Kombine'yi geçici olarak hediye edeyim, hiç problem değil. Ama konu bu değil.

Burada sıkıntı olan durum, hak gasp edilmesi ve benden izin alınmaması. Ben maça gidemiyorsam, biletimi satma hakkım var. Şimdi satamıyorum misal. Bunu örnek olarak gösterdiğimi belirteyim, sonra bazı arkadaşlarımız bizi AÇGÖZLÜ olarak lanse ediyor.

Bunu dile getirmeyi sevmiyorum ama ben 4500 TL verip kombine satın aldım ve bana dediler ki "kombine aldığınız koltuğa denk bir koltukta tüm maçlarımızı AOS'ta izleyeceksiniz." AOS koltuk düzenlemesi yaptılar, benim satın aldığım kombine ile alakasız bir koltuk verdiler bana. Kulübe gittim, bana verdikleri cevap şu; "yaw sistem oturmadı, napalım orada oturun işte, öyle dediysek dedik zaten herkes istediği yere oturuyor kafasına göre, çok şikayetçiyseniz de gidin mahkemeye verin..." öyle mi öyle...

Diyaloğa bakar mısın? Bu mudur yani? Biz bunları sinemize çekmiş taraftarlarız. Bırakın da bedelini ödediğimiz şey için hak iddia edelim bu tip platformlarda.

Ama insanların cebinden bir şey çıkmayınca, ya da bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali, bizi AÇGÖZLÜ yapıp yönetimin hak yemesini takdir edebiliyorlar.

aslında haklısınız hocam. geçen sene de mesela kasımpaşa stadında kombinelilere öncelik tanınacak falan denmişti ama bir öncelik falan olmamış ben de bu konuları tam bilmiyorum ama eğer bir şikayetiniz varsa bunu twitterden ergin aslan a iletebilirsiniz. kendisi beşiktaş kongre üyesi ve bu tür konulara özellikle önem veriyor o sizi anlar size yardımcı olur benim daha fazla yapabileceğim bir şey yok

twitter adresi de bu mutlaka iletin
    https://twitter.com/erginaslan

• quote:

Söylediklerimi lütfen çarpıtma.
    Sen kombine alırken koltuğunu hangi stadyumdan seçtin? Vodafone Arena'dan değil mi?
    Kimse de sana zorla aldırmadı bu bileti geçen seneden böyle stadyum değişikliklerinin olabileceği belliydi.
    10 bin küsür kombine sahibinin yeni stadımız açılana kadar iç saha maçlarını bedava izleme hakları halen var.
    Olimpiyatın berbat zemini malum futbol oynamaya müsait değil ki ben burada yönetimin suçlu olduğu bir yer görmüyorum.
    Kombinesi olanlara demişler ki böyle böyle zemin bozuk doğru düzgün maç oynanmıyor, takımın iyiliği için bu maçı Ankara'da oynayacağız.
    isterseniz ücretsiz biletiniz zaten varalın gelin izleyin dendi almazsanız stad boş kalmasın diye koltuğun satışa çıkacak. ben bunda yanlış bir şey görmüyorum.
    Sonuçta Olimpiyata giden kişi sayısı belliyken Ankara'ya kaç kombineli gider? ben olsam gitmezdim. Sonuçta ben kombine parasını olimpiyat stadı için vermedim.

Kombineniz var mı sizin? Kombine pazarlamacılarıyla görüştünüz mü kulüpte? Yoksa kulaktan duyma bilgilere dayanarak mı muhalefet ediyorsunuz?

Bize öyle bir şey denmedi. Seçin bloğunuzu ve koltuğunuzu VODAFONE Arena için dendi. Biz de dedik ki AOS ne olacak? Tüm maçları AOS'tan izleyeceksiniz. Vodafone'dan seçtiğiniz koltuğa denk bir koltukta oturacaksınız. Onu da dikkate alalım yani öyle mi dediğimizde? Evet, yeni stat açılana kadar tüm iç saha maçlarımızı AOS'tan izleyeceksiniz şeklinde cevap aldık.

Ben koltuğumun nereye denk geleceğini bilmediğim için daha doğrusu stat inşaat halinde olduğundan kimse bilmediğinden, sürekli danışma içerisindeydik. Mesela ben dedim ki 116 veya 115. bloktan almak istiyorum ama 116 ile 115'in kesiştiği nokta olsun. Yani tam ortasaha çizgisi hizası olsun. Bana o zaman şu koltuğu almalısınız dediler ben de parayı önlerine koydum, işlemi halletik.

Bugün o bana ortasaha çizgisi hizasında oturacaksanız bu koltuğu alın dedikleri koltuğun orta saha çizgisinde olmama ihtimali de oluştu biliyor musunuz? Orada da bir hatalı durum söz konusu olabilirmiş. Bana talebim üzerine 1 numaralı koltuğu verdiler ama aslında 38 no'lu koltuğa almam gerekibiliyormuş. Ama o koltuk dolu? Ne olacak şimdi? 116'nın en sağında oturmayı beklerken, en solunda oturursam yine yönetimi pışpışlayacak mısınız?

Bu söylediklerimin hepsinin telefon kayıtları mevcut. Ve sanırım bu kayıtların hepsini bu gidişle kullanmak zorunda kalacağım, tek korkum bu.

Dediğim gibi dışarıdan size her şey güllük gülistanlık. Ancak oturduğunuz yerden hüküm verin. Burada bir şeylere sitem ediyorsak, bir sebebi vardır emin olun.

Sizin sevdiğinizden daha az sevmiyoruz biz Beşiktaş'ı. Bu konuda hemfikir olabilirsek, ne mutlu bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aslında haklısınız hocam. geçen sene de mesela kasımpaşa stadında kombinelilere öncelik tanınacak falan denmişti ama bir öncelik falan olmamış ben de bu konuları tam bilmiyorum ama eğer bir şikayetiniz varsa bunu twitterden ergin aslan a iletebilirsiniz. kendisi beşiktaş kongre üyesi ve bu tür konulara özellikle önem veriyor o sizi anlar size yardımcı olur benim daha fazla yapabileceğim bir şey yok

twitter adresi de bu mutlaka iletin
    https://twitter.com/erginaslan

kongre üyesi olunca ne oluyor?
    kongre üyesiyim tek telefonda ulaşabildiğim 7 kongre üyesi akrabam tanıdığım var.
    dernek yöneticisi vs de tanıdık var.

f.ormangiller beceriksiz, taraftar düşmanı politikasına devam ediyor...

para iadesi olmalı. 4-5bin lira veren var o kombinelere.
    ha bana dese yeni stadta yapacağımız hazırlık maçına ücretsiz girecekler vs bişi bir gönül alınsa anlayacağım.

kardeşim sen nerenden anlıyorsun yazdıklarımı. diyorum ki eğer bir tepkin varsa bunu ileteceksen bu adama iletebilirsin sana elinden geldiğince yardımı olur. sen gelmişsin f.ormngil yok şu yok bu senin kafan mı güzel?

• fikret orman keşke başkan olmasaydı da kombinelerinizi hiç alamasaydınız....
    nasıl nankörlüktür bu bir maçlık yaygara? tamam davanda haklı olabilirsinde kazanan fikret orman değil kulüp? nolur senin gitmeyeceğin maçtan 60 lira daha kazansa kulüp?
  • Hakkımı savunuyorum paramla rezil oluyorum diye eksileniyorum. Ben 22 yaşındayım ve 2010 2011 senesinden beri kombine alıyorum. Son iki sezonu kendim biriktirip aldım. Fakat aç zihniyetlere bakiyorim bi maçada gitmeyin bilmemne. Ulan size ne? Zamanında en kral fedayı dedi bu taraftar, zorlama muhabbetlerine ne zaman başladık? Sen kime sordun da bana iade ediyosun? Gidemezsem o benim ayıbımdır. Istersem ben satarım ankaradaki birine olur biter. Sizde goy goylayın. Daha bi atkı almayan 15 yaşındaki tipler burda şov yapıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.