Şimdi Ara

Beşiktaş Ne Zaman 3 Kere Üst Üste Şampiyon Olmuş Len

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye kardeşlerin ağzında dolaştıracağı lafı açıklıyorum. Beşiktaş ne zaman 3 kere üst üste şampiyon olmuş len.

Öncekileri için:
    Beşiktaş en son ne zaman şampiyon olmuş ya .s
    Beşiktaş son haftalarda kaybeder ya .s
    Beşiktaş en son ne zaman iki kere üst üste şampiyon olmuş ya .s

Şenol Güneş devam ederse takımda iç karışıklık çıkmazsa 4'üncüsü de 5'incisi de gelecektir.

• İnşallah bu futbol aklı ve yönetimle uzun süre devam edersiniz, Türkiye nasıl kulüp yönetilir nasıl büyük paralar harcamadan iyi işler yapılır görülsün...

Neredeyse iskeleti değişen takımla aynı hedefleri ve başarıyı sağlamak kolay değil, Teknik ekip ve yönetim işini çok iyi yapıyor.

Şimdi iyi bir para akışı olacak, bu parayı iyi değerlendirirseniz seneye şampiyon olmanız çokta zor değil...

Bence hedefleri büyütüp avrupa'da çıtayı yükseltmelisiniz. Avrupa hedefleriniz ve başarılarınız iyi seviyelerde olmalı, yoksa Türkiye'de alınan başarının pekte geçerliliği kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

İnşallah bu futbol aklı ve yönetimle uzun süre devam edersiniz, Türkiye nasıl kulüp yönetilir nasıl büyük paralar harcamadan iyi işler yapılır görülsün...

Neredeyse iskeleti değişen takımla aynı hedefleri ve başarıyı sağlamak kolay değil, Teknik ekip ve yönetim işini çok iyi yapıyor.

Şimdi iyi bir para akışı olacak, bu parayı iyi değerlendirirseniz seneye şampiyon olmanız çokta zor değil...

Bence hedefleri büyütüp avrupa'da çıtayı yükseltmelisiniz. Avrupa hedefleriniz ve başarılarınız iyi seviyelerde olmalı, yoksa Türkiye'de alınan başarının pekte geçerliliği kalmıyor.

haklısın ama türkiye'de aldığın başarı, doğal olarak avruapda başarının yolunu açıyor.
    Şampiyonluk primi, tv geliri, ŞL geliri derken, klüp güçleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

İnşallah bu futbol aklı ve yönetimle uzun süre devam edersiniz, Türkiye nasıl kulüp yönetilir nasıl büyük paralar harcamadan iyi işler yapılır görülsün...

haklısın ama türkiye'de aldığın başarı, doğal olarak avruapda başarının yolunu açıyor.
    Şampiyonluk primi, tv geliri, ŞL geliri derken, klüp güçleniyor.

Demek istediğim Türkiye'deki başarıyı araç gibi görüp, avrupa için hedefleri olan kulübe dönüşmeniz. Biraz daha geniş ve kalite kadro, sizi ligde ve avrupa'da rahatlatır.

Yoksa bizim son senelerde yaşadığımız 3 kupa şampiyonluk gibi olacaksa olmasın daha iyi :)

• 89-92 sezonları arası olmuştu şimdiden hatırlatalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 sene önce

• önce bu sene şampiyon olalım sonra konusunu acarsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eski Açık Sarı Desene

25 sene önce

• Fener'in bildiğim kadarıyla 1. Ligde üst üste 3 defa şampiyon olduğu bile yok, neyin lafını yapacaklar, Trabzonspor'un bile üstüste 3 şampiyonluğu var.

• quote:

25 sene önce

Yani sen doğmadan 15 sene önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

quote:

25 sene önce

Yani sen doğmadan 15 sene önce

Aynen.

• Ben ilkokula gidiyordum. Şimdi benim çocuk ilkokula gidiyor. Meşazını aldım Beşiktaş.

• Bitmez ki bahaneleri dediğiniz gibi.Uefa kupasını alsak ilk biz almıştık len derler.Onlar 4 yıldızken biz de dördü taksak ilk biz takmıştık len derler.Seneye lig normal ayarlarına döner gs,fb yarışır len derler.Ama farkında değiller henüz Beşiktaş'ın nasıl dolu dolu geldiğinin.Beşiktaş şansa bala gelmiyor.Hamza'nın Galatasaray'ı gibi 1-0 larla maç kazanip şampiyonluğa yürümüyor.Dalga dalga geliyor.Kaç yılın emeğiyle geliyor.

Bu sezon da bitsin de belki önümüzdeki sezon kabul etmeye başlarlar ufak ufak Beşiktaş'ın Demirören Beşiktaş'ı olmadığının.Artık masa başına başlama zamanları.İlk operasyon yabancı sınırı.Bakalım daha neler çıkartacaklar hep birlikte seyredelim.

• Öncelikle Beşiktaşı tebrik ediyorum formundan ötürü. Bulundukları yeri hak ediyorlar. Lakin hem başkanları, hem de teknik direktörleri çok itici açıklamalar yapıyor ve herkesin sempatisini kazanan efend Beşiktaş imajını zedeliyorlar kanımca. Fikret Ormanın kibirli açıklamaları, Şenol Güneşin kaybettiği zaman ki aşırı agresif tavırları ve açıklamaları, Beşiktaşlı taraftarların üst üste gelen bu başarıları hazmedememesi ve olgun bir şekilde karşılayamaması ve kibirlenmeleri, futbolseverlerin sempatisini kazanmasından ziyade, onları uzaklaştırıyor Beşiktaştan. Bu takımın temelleri Samet Aybaba ve Önder Özen den itibaren kuruldu ve üstüne koyarak ve takım mühendisliğini de iyi bir şekilde geliştirerek ilerlettiler. Transfer çalışmalarını ve başarılarını da takdir ediyorum. Nokta transferler ve kaliteli oyuncuları getirdiler. AVrupada başarılar dilerim, Türkiyede ise aynı şeyi söyleyemeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 3 Nisan 2017; 19:40:10 >

• Ş.L kuraları çekilince biz açıklarız, sen takma kafana bunları.

3. yıldızın tadını çıkarın, ilk siz takıyormuşcasına.
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın, luceccu nun bir sözü vardi. "Bu takım taraftari acilar cekmeye alışmış, bu başarılar onları tuhaflastirdi"

Ozellikle baskan ve senol hocanin biraz daha mutevazi olmasi gerekiyor.

Samet aybaba doneminde bu sistem oturtuldu simdi ekmegini yiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Ben ilkokula gidiyordum. Şimdi benim çocuk ilkokula gidiyor. Meşazını aldım Beşiktaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Çok haklısın, luceccu nun bir sözü vardi. "Bu takım taraftari acilar cekmeye alışmış, bu başarılar onları tuhaflastirdi"

şakamı yapıyorsunuz samet aybaba ne sistemi oturtmuş. biliç deseniz anlarımda samet aybabadan kaln bir miras yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfagvn

quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

şakamı yapıyorsunuz samet aybaba ne sistemi oturtmuş. biliç deseniz anlarımda samet aybabadan kaln bir miras yok

Samet Aybaba yaptığı fedakarlıkla ileriki senelerde hamle yapma şansı kazandırdı.O sezon orta sıralarda bitirseydik şu an esamemiz okunmazdı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.