Şimdi Ara

Beşiktaş Maçı Sonrası Şampiyonluk Turu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar büyük ihtimal ile bu durumun oluşacağına inanıyorum.

Altımızda bizi takip eden rakip, ilk Trabzon maçı dışında hiçbir maçta varlık gösterememiştir zaten.

Trabzonspor büyük ihtimal yener gibime geliyor.

Bizde Beşiktaşı büyük ihtimal ile yeneriz. Artık bir maç kazanalım evimizde, şampiyonluk turu atmak müthiş olur fırsatı kaçırmamak lazım,

Not: Rakip takım taraftarının mesaj yazmasını istemiyorum.

Yönetim yapabiliyorsa bir özellik eklesin, rakip taraftarların mesaj atabilme seçeneği eklesin. Onaylarsak atabilsinler. Böylece boş boş mesajlar atıp durmazlar.

• Bi dur bakalım belki yeneriz sizi.
  • adam şampiyonluk neredeyse gitmişken bizi şampiyon yaptı
  • bizimkiler gol atmayı becerebilirse neden olmasın :) arenada kitleniyor sanki ayakları.

Diğer maç içinse fener bence yenilmez, yani bizim açımızdan olabilecek en iyi ihtimal beraberlik.Ki fenerbahçe bu tip maçları iyi geçebiliyor, şuan iyice kazanmak zorunda o yüzden pek puan kaybedeceğini düşünmüyorum.Hani beşiktaşı yenseydi evet pazar trabzonda puan kaybeder derdim ama şuan tamamen kitlenecekler bu maça.
  • Beşiktaşla berabere kalıcaz,trabzon feneri yenecek,şampiyon olacağız.Rahat olun.
  • Not: Bir isteğim var adminlerden bu konuya yalnızca ben mesaj atabileyim, manitamı atıcam konuya baş başa kalmak istiyorum.
  • Baros ilk 11 de başlarsa yeneriz.. Beşiktaşlılar kusura bakmasın bu oyunla bizi zor yenerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

He yavrum başka isteğin? Adminlikte versinler mi?

Çok mu incitti seni FENERBAHÇE yazmakta bizi takip eden takım yazdın?

Adam alınmış beyler..

Gönlünü alalım bari...

FENERBAHÇE
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Not: Bir isteğim var adminlerden bu konuya yalnızca ben mesaj atabileyim, manitamı atıcam konuya baş başa kalmak istiyorum.

İlk defa yazdıgın bişeye güldüm la

Ben de ilk defa yazdığın bir şeye sinir olmadım la Maya takvimi işliyor.

• Bende aynı şekilde düşünüyorum ama Beşiktaş maçını kazanamayacağız. Beşiktaşla berabere kalırız, Trabzon Fener'i yener. Bitime 1 hafta kala puan farkını 4leriz, ligi de 7 puan önde bitiririz.
  • Gs'lılar Gs hakkında konuşuyorlar,bunu sık kullanılanlara ekleyim diye girdim konuya,onda da misafir istemiyorlarmış meğerse:)
  • Maçtan çıktık herkes terli konuşmayın lan giderli cee cubbap eee
  • abi yapmayın ya bu kadar emin konuşmayalım ... Fenere kendi evimizde mağlup olduk TS yenemedik...

BJK moralli. o maçta diğerlerine benzeyebilir
  • Eğer önde basarsak,top yaparsak,sakinliğimizi korursak illaki pozisyona girer golü buluruz.Ama telaşlı ve panik oynarsak yandıkk.h
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

abi yapmayın ya bu kadar emin konuşmayalım ... Fenere kendi evimizde mağlup olduk TS yenemedik...

BJK moralli. o maçta diğerlerine benzeyebilir

kendi sahasında maç kazanamayan adamı şampıyonmu yaparlar 2 macı alamadık kotu de top oynamadık bırkta bu macı alalım..bjk konusuna gelirsek fb macında futbolcuları cok hırssızdı ne bilim topu kaptıran geri donmuyordu bekleri hep bostu nedense gokhan gonul ve stoch hep bombos kalıodu kanatlarda ofsayta kalmasalar rahat alırdıda beklemedigi bir gol yiyince fb oyunu bıraktı...yani diyecgm oki fb macındaki bjk olursa cok rahat yeneriz amaa bizim 2 0 yendigimiz ilk mactaki bjk olursa yenemeyizz cok hırslılardı o zmn
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Not: Bir isteğim var adminlerden bu konuya yalnızca ben mesaj atabileyim, manitamı atıcam konuya baş başa kalmak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.