Şimdi Ara

Beşiktaş Kafilesi Ucuz Kurtuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam saatlerinde Konya'ya inen 18 kişilik kafilede bulunan bazı oyuncular, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan taraftarların izdihamı arasında ezilme tehlieksi geçirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ın bazı oyuncuları, Konya Havaalanı'nda taraftarları tarafından karşılandığı sırada ezilme tehlikesi geçirdi.

AA'nın haberine göre İstanbul'dan kalkan uçakla 18.05'te Konya'ya varan Beşiktaş kafilesi, bir anda kendilerini meşalelerle karşılayan taraftarların arasında buldu. Futbolcularla fotoğraf çektirmek isteyen bazı taraftarların yarattığı izdihamda bazı futbolcular neredeyse eziliyordu.

Son haftalarda sakatlığından dolayı forma giyemeyen Guti'nin de bulunduğu 18 kişilik kafile buradan Konya Dedeman Oteli'ne sağ salim vardı.

kaynak : goal.com

heyt bee aşkın tarifi yok cidden

• Korkuttun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Korkuttun dostum.

yakında sevgiden öldürürler birini
  • quote:

Korkuttun dostum.

aynen ne biçim başlık bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Korkuttun dostum.

aynen ne biçim başlık bu

sitedeki başlığı aynen yazdım

ha bu aralar goal.com daki konu başlıkları biraz tuhaf
  • Ordaydım ama o ka ezilme fln olmadı fotoğraf çektirmek için biraz kalabalık oldu abartmışlar . Yalnız Q7 en son geldi herkes onda diğer topçulara bakan yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

Ordaydım ama o ka ezilme fln olmadı fotoğraf çektirmek için biraz kalabalık oldu abartmışlar . Yalnız Q7 en son geldi herkes onda diğer topçulara bakan yok ..

kim bakar ki diğerlerine gutiyle quaresma birbirine çok zıtlar, kendi pozisyonlarında da karizmaları zirve yapmış kişiler. bi insan ya gutiyi ya quaresmayı çok sever yani illa ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guti kulaklığını bile çıkarmadı çok sinirliydi direk gitti otobüse ama q7 çok farklıydı ya adam herkese cevap verdi. Biride nihat'a aldığın paranın hakkını ver dedi taktı nihat otobüste bile hareket yapıodu :)
  • Ne güzel.Başarısızlığa rağmen destek her taraftarın yapacağı bir şey değil.
  • Çok ince çizgide mesaj atmışsın arkadaşım millet yanlış anlar yuvarlayamaz sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Ne güzel.Başarısızlığa rağmen destek her taraftarın yapacağı bir şey değil.

Evet katılıyorum, bazıları da kalecisini falan dövdürür, şampiyon olamayınca stadı yakar, dediğin gibi her taraftarın yapacağı bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Evet katılıyorum, bazıları da kalecisini falan dövdürür, şampiyon olamayınca stadı yakar, dediğin gibi her taraftarın yapacağı bir şey değil

Allah'ı var doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Hayır ben bilirim yani sana tarhinin en büyük başkanını koltuğundan indirir bazıları diye cevap vermeyi de,iki dakika etrafa b.k sıçratmadan yorum yazabilme yeteneğine sahip olmadığınız için sana o lütufda bulunmayacağım.Ben o yorumu kötü niyetle yazmadım,Beşiktaş'ın durumunda FB ya da GS olsa taraftarı bu kadar sevgi gösterisinde bulunmaz,bunu anlatmaya çalıştım ama maalesef örümcek ağı kaplamış beyinleri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.