Şimdi Ara

Beşiktaş ın Yayın Geliri Arttırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yayın gelir dağılım kriterlerinde şampiyonluk sayısı 10 olarak gösterilen Beşiktaş, 12 şampiyonluk üzerinden gelir elde edecek.

Mağdur olmuşlardı
    Yeni dağılım modelinin 4 büyükler için 3 senedir uygulanan garanti parayı kaldırması ve şampiyonluk sayısına göre ödenen paraların da rakibe avantaj sağlaması yetmezmiş gibi, Beşiktaş’ın kupa sayısının 12 yerine 10’dan hesaplanması, Siyah-Beyazlılar’ı mağdur durumda bırakmıştı. Şampiyonlar payı hesaplanırken federasyonun ödeyeceği toplam 24 milyon 750 bin YTL’den Beşiktaş 10 lig şampiyonluğu yaşadığı için yalnızca 4 milyon 950 bin YTL alacaktı.

762 bin YTL artacak
    9 Mayıs 2002’de Tahkim Kurulu’nun verdiği karara göre Beşiktaş UEFA’dan da aldığı yazıya istinaden 1956/57 ve 1957/58 sezonlarının şampiyonu olarak kabul edildiğinden ve Tahkim en üst yargı organı olduğundan, Beşiktaş Şampiyonlar Payı’ndan 762 bin YTL daha fazla gelir elde edecek. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın aynı kalemden elde ettiği gelir yaklaşık 324’er bin YTL azalırken, Trabzonspor’un gelirindeki azalma ise 114 bin YTL olarak kalacak.

HABERİN TAMAMI
    www.turkiyespor.net/article/Futbol/Superlig/3696/

• beleş şampiyonluklar sonucunda gelen beleş paralar,hacı babanın tekkesi mübarek
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

beleş şampiyonluklar sonucunda gelen beleş paralar,hacı babanın tekkesi mübarek

dikkat ediyorum her mesajın provakatif
    hayır zevk mi alıyosun bu tür mesaj atmaktan anlayabilmiş değilim
    sadistmisin sen

• quote:

E ağlayana her zaman meme var
  • Beşiktaştakı bu düşüş dilerim çok sürmez çünkü birkaç sene daha şampiyon olamazsa hem camia olarak hem türk futbolu açısından tatsız günler bekleyeceltir bizi..BJKsiz yani bjk'nin yarışta olmadığı sadece fenerbahce ve galatasarayın şampiyonluk için mücadele ettiği bi lig eminim gerçek anlamda hiçbir sporsevere zevk vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: AXU

quote:

Profesyonellik Dönemi diye bisey vardir, hic duydunuz mu acaba? Ülke Sampiyonluklari o zamandan bu yana sayilir.

• AXUcuguma özel bir edit:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkanBJK1903

AXUcuguma özel bir edit:

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Electra

quote:

hocam resim çok hoş cidden yorum güzel gitmiş:)

• sanki beşiktaşa o şampiyonlukalar hayrına,havadan verildi zaten şampiyon olmuştu tescil ettirildi.
  • bi gazozcu çocuk vardı
    nerde yavv
  • benim sayemde açtım konuyu TFF gördü
  • olm sen nezaman canlandın.
    ne olmuş buralara girmeyeli biz ya memeler vsler.. modlar nerde alooo

quote:

• Boş konuşmaya devam. Sanki durduk yere şampiyonluk verildi çocukça konuşmayın Allah aşkına...
  • son 15 senede kaç şampiyonluğu var bjk nin ?(cidden bilmiyorum)

2003 te bir tane var..
    91-92 de oldu sanırım..
    1 mi yoksa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

olm sen nezaman canlandın.

quote:

Ben hiç ölmedim ki

İiçiniz fesat hocam.emziği kastediyorum ben.yoksa memeyi kim kaybetmiş de biz bulalım

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

son 15 senede kaç şampiyonluğu var bjk nin ?(cidden bilmiyorum)

2003 te bir tane var..
    91-92 de oldu sanırım..
    1 mi yoksa ?

2 adet var 94-95 diğeri.

Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

olm sen nezaman canlandın.

quote:

Ben hiç ölmedim ki

İiçiniz fesat hocam.emziği kastediyorum ben.yoksa memeyi kim kaybetmiş de biz bulalım

opsss

• Bu sonradan eklenen 2 şampiyonlukta rahmetli Cenk Koray'ın çabalarının büyük payı var. Yatıp kalkıp dua etsinler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.