Yeni yayın gelir dağılım kriterlerinde şampiyonluk sayısı 10 olarak gösterilen Beşiktaş, 12 şampiyonluk üzerinden gelir elde edecek.
Mağdur olmuşlardı Yeni dağılım modelinin 4 büyükler için 3 senedir uygulanan garanti parayı kaldırması ve şampiyonluk sayısına göre ödenen paraların da rakibe avantaj sağlaması yetmezmiş gibi, Beşiktaş’ın kupa sayısının 12 yerine 10’dan hesaplanması, Siyah-Beyazlılar’ı mağdur durumda bırakmıştı. Şampiyonlar payı hesaplanırken federasyonun ödeyeceği toplam 24 milyon 750 bin YTL’den Beşiktaş 10 lig şampiyonluğu yaşadığı için yalnızca 4 milyon 950 bin YTL alacaktı.
762 bin YTL artacak 9 Mayıs 2002’de Tahkim Kurulu’nun verdiği karara göre Beşiktaş UEFA’dan da aldığı yazıya istinaden 1956/57 ve 1957/58 sezonlarının şampiyonu olarak kabul edildiğinden ve Tahkim en üst yargı organı olduğundan, Beşiktaş Şampiyonlar Payı’ndan 762 bin YTL daha fazla gelir elde edecek. Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın aynı kalemden elde ettiği gelir yaklaşık 324’er bin YTL azalırken, Trabzonspor’un gelirindeki azalma ise 114 bin YTL olarak kalacak.
beleş şampiyonluklar sonucunda gelen beleş paralar,hacı babanın tekkesi mübarek
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
dikkat ediyorum her mesajın provakatif hayır zevk mi alıyosun bu tür mesaj atmaktan anlayabilmiş değilim sadistmisin sen
quote:
E ağlayana her zaman meme var
Beşiktaştakı bu düşüş dilerim çok sürmez çünkü birkaç sene daha şampiyon olamazsa hem camia olarak hem türk futbolu açısından tatsız günler bekleyeceltir bizi..BJKsiz yani bjk'nin yarışta olmadığı sadece fenerbahce ve galatasarayın şampiyonluk için mücadele ettiği bi lig eminim gerçek anlamda hiçbir sporsevere zevk vermez
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
quote:
E ağlayana her zaman meme var
Profesyonellik Dönemi diye bisey vardir, hic duydunuz mu acaba? Ülke Sampiyonluklari o zamandan bu yana sayilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
quote:
hocam resim çok hoş cidden yorum güzel gitmiş:)
sanki beşiktaşa o şampiyonlukalar hayrına,havadan verildi zaten şampiyon olmuştu tescil ettirildi.
bi gazozcu çocuk vardı nerde yavv
benim sayemde açtım konuyu TFF gördü
olm sen nezaman canlandın. ne olmuş buralara girmeyeli biz ya memeler vsler.. modlar nerde alooo
quote:
Orjinalden alıntı: AXU E ağlayana her zaman meme var
Boş konuşmaya devam. Sanki durduk yere şampiyonluk verildi çocukça konuşmayın Allah aşkına...
son 15 senede kaç şampiyonluğu var bjk nin ?(cidden bilmiyorum)
2003 te bir tane var.. 91-92 de oldu sanırım.. 1 mi yoksa ?
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
olm sen nezaman canlandın. ne olmuş buralara girmeyeli biz ya memeler vsler.. modlar nerde alooo
quote:
Ben hiç ölmedim ki
İiçiniz fesat hocam.emziği kastediyorum ben.yoksa memeyi kim kaybetmiş de biz bulalım
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
son 15 senede kaç şampiyonluğu var bjk nin ?(cidden bilmiyorum)
2003 te bir tane var.. 91-92 de oldu sanırım.. 1 mi yoksa ?
2 adet var 94-95 diğeri.
Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
Ben hiç ölmedim ki
İiçiniz fesat hocam.emziği kastediyorum ben.yoksa memeyi kim kaybetmiş de biz bulalım
opsss
Bu sonradan eklenen 2 şampiyonlukta rahmetli Cenk Koray'ın çabalarının büyük payı var. Yatıp kalkıp dua etsinler.