Şimdi Ara

Beşiktaş'ın Santrafor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler beşiktaşın santrafor sorunu olduğu açık. Almeida sakatlanırsa yerini doldurabilecek alternatifi malesef ki yok. Beşiktaş'ın oyuncu izleme/araştırma komitesi ne yapar anlamış değilim? Devre arası hiç bir çalışma yapmadılar mı bu adamlar merak ediyorum. Samet hoca bile kabullenmiş durumda santrafor yok diyor açıkca.

Ingiltere Championship liginde Crystal Palace takımında oynayan Glenn Murray isimli bir oyuncu var. 24 maçta 22 golü var şuan ligde ve gol krallığı listesinde. 29 yaşında ve kafa vuruşları oldukça güçlü bir yönü. Değeri; 500.000 € transfermarket'e göre.

Yine aynı ligden FC Watford takımında oynayan Matej Vydra adlı çek oyuncu var. sağ açık ve santrfor olarak oynayabiliyor. Ligde 24 maçta 18 golü var ve değeri; 900.000 €.

Uruguay 1. Lig'inde CA Peñarol Montevideo takımında oynayan Juan Olivera var , 31 yaşında 1.91 boyuna sahip. Ligde 15 maçta 13 gol performansını göstermiş. Değeri 1 milyon €. Urugaylı golcüleri ben beğeniyorum açıkcası o yüzden bu adamı araştırdım.

• Çin süperliginde Dalian Aerbin takımında oynayan Peter Utaka diye bir adam var beyler, leblebi gibi gol atıyor bu adam. Üstelik fiziği çok güçlü, Nijeryalı. 24 maçta 20 golü var. 28 yaşında. Değeri 1.500.000 €. Beşiktaş'a gelse bence iş yapar. Çok pozisyon buluyoruz, bulduğunu atan bu tip bir adama ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Holosko yeterli bence. Sağ kanat gerekli.

Yukarıda saydığım adamlar santrafor, holosko santrafor değil. Almeida sakatlanınca alternatifi yok hocam. Anlatamıyor muyum? Kanat oyuncusuna ihtiyacı yok beşiktaşın. Olcay,Holosko,Dentinho,Oğuzhan,Uğur Boral kanat oynayabilen oyuncular.
  • ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan
    Başkan Orman kesin talimat vermiş! Santrfor alınacak. Garanti...

ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan
    BJK de başkan orman transfere el attı nihayet! Bir santrfor alıyor...

Hadi hayırlısı..
  • Amokachi, Nouma gibi oyunu lazım bize.

Demba Ba'nın gelmesini çok isterdim mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertulan5

Hadi hayırlısı..

Gerçekten Almeida sakatlanınca veya cezalı duruma düşerse yerinde oynayacak oyuncu yok. Zaten Holoskonun görevi Forvette oynamak değil. Umarım bir transfer daha yaparız.
  • Hocam yukarida listeledigim oyuncular tam bizim aradigimiz tarzda futbolcular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertulan5

Hadi hayırlısı..

Artıl alınsın bencede son dk batuhan gibi getirmesinler birini de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif zenci lazım bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Agresif zenci lazım bize

bizim yönetim nerde bos adam var, gidip onunla ugrasiyor.

suan gundemde olan 3 forvetten sadece, yunan liginde oynayan adam iyidir. gol makinasi adeta, istatistiklerine bi bak istersen hocam.

Artem Milevskiy'de var gündemde ama ne yazikki istatistikleri pek umut verici degil 152 maç 51 gol. birde forvet bu adam.
  • Yahu Webo'yu 3 milyona almış Fener, bize 10 milyon fiyat çekti neyse bir şey demiyim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Yahu Webo'yu 3 milyona almış Fener, bize 10 milyon fiyat çekti neyse bir şey demiyim şimdi

bu adamı takip edinhttp://www.youtube.com/watch?v=rX-sT1LtfCc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.