Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (1745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.126
Cevap
187
Favori
2.388.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hürriyet de de çıkmış yazık gerçekten umarım inşaata etkisi olmaz
  • .




  • bugün yeni açktaki kule vinç söküldü ve onun engellediği kısımlarda prekast yerleştirme işlemi hemen başladı .Prekast işinde son haftadayız beyler .Birde şu eski açıktaki rampa işi bitse ne güzel olucak
  • Anasını satayım canı sıkılan gelip bizle uğraşıyor ne değerliymiş çatı millet ikiz kule dikiyor tarihi eserin e si geçmiyor
  • haber ilk milliyette çıktı .itibar etmeyiniz yalan ve artniyetli bir haberdir.bu kuruluşun gazetelerini okumayarak satınalmayarak cezalandırabilirsiniz.Ben olsam onları vodafone arenanın yakınından geçmesini bile yasaklarım.Eski açık tribünün çatısız olması kadar gerzekçe bir proje olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle

    Hocam mümkünse resimleri simage şeklinde yükleyelim. Sayfa düzeni bozulmasın.

    Nasıl yapıyoruz. Bu mu ?






    Bu çatı haberlerine falan inanmayın arkadaşlar bir de eski proje fotolarını falan koyuyorlar itibar etmeyelim renkdaşlarmızı uyarım lütfen bu konuda.




  • Mesaj düzenlemeyi göremedim kusura bakmayın flood yapmak zorunda kaldım
    Haftalık değişim
    https://www.youtube.com/watch?v=R80EaG5GBRQ
    Günlük Değişim
    https://www.youtube.com/watch?v=qcexBP_R0Y0
  • Stadın belli başlı problemleri var doğru ama bunların hepsini sırf yerimizi vermediğimiz için kabullendik olduğu kadar dedik lakin gerçek bir sıkıntı varsa oda deplasman tribününün yeni açıkta olmasıdır.Belli bir taraftar kitlesi için özel olarak daha dik ve locasız yapılan, yeni açıkta deplasman tribünün ne işi var anlamış değilim,dünyada da örnekleri çok azdır sanırım taraftar gruplarının bulunduğu tribünün yanında deplasman bölümününde olması.Şahsi görüşüm inanılmaz derece yeni açıkta ki görselliği bozacak ve atmosferi aksi yönde etkileyeceği bu olayın.Hayır anlayamıyorum hem kapalıdan çıkın kale arkasına size özel yer yaptık deniliyor sonrasın da deplasman tribünlerini de o 'özel' yerin yanına koyuyorlar,sebep ne yani eski açıkta locaların olması mı??Ne olur orada loca olsa olmasa bu deplasman tribünün orada olmasına engel değil en azından yeni açıkta olmasında ki engelden daha küçük bir engel.Benim stadla ilgili ciddi ve tek problemim budur konu hakkında daha fazla bilgisi olan veya yorumu olan beni aydınlatsın çünkü bana çok büyük rahatsızlık veriyor bu olay.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OscarTheBand

    Stadın belli başlı problemleri var doğru ama bunların hepsini sırf yerimizi vermediğimiz için kabullendik olduğu kadar dedik lakin gerçek bir sıkıntı varsa oda deplasman tribününün yeni açıkta olmasıdır.Belli bir taraftar kitlesi için özel olarak daha dik ve locasız yapılan, yeni açıkta deplasman tribünün ne işi var anlamış değilim,dünyada da örnekleri çok azdır sanırım taraftar gruplarının bulunduğu tribünün yanında deplasman bölümününde olması.Şahsi görüşüm inanılmaz derece yeni açıkta ki görselliği bozacak ve atmosferi aksi yönde etkileyeceği bu olayın.Hayır anlayamıyorum hem kapalıdan çıkın kale arkasına size özel yer yaptık deniliyor sonrasın da deplasman tribünlerini de o 'özel' yerin yanına koyuyorlar,sebep ne yani eski açıkta locaların olması mı??Ne olur orada loca olsa olmasa bu deplasman tribünün orada olmasına engel değil en azından yeni açıkta olmasında ki engelden daha küçük bir engel.Benim stadla ilgili ciddi ve tek problemim budur konu hakkında daha fazla bilgisi olan veya yorumu olan beni aydınlatsın çünkü bana çok büyük rahatsızlık veriyor bu olay.

    Eski açık kısa olduğu için orayı deplasman tribüne ayırırsan üst katın tamamını vermek zorunda kalacaklarıdı. Bence en ideal kamera gözükmeyen eski açık numarı birleşimi olmalıyıd.




  • Haber doğruysa bile rahat olun, Ankara'dan bir telefonla halledilir.

    Fikret Orman neden hükümete laf etmiyor, neden Akp'nin cumhurbaşkanlığı seçim toplantısına gidiyor diyenler bu durumun gerekliliğini anlamıştır umarım.
  • Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • @yeniinonustadi twitter


  • Siyah beyazlı kulübün gelecek sezon açılışı yapılacak olan yeni stadyumu Vodafone Arena’nın işletmesini alan IMG Doğuş ile Spor Toto'nun, 30 milyon Euro’luk sponsorluk için anlaştığı öğrenildi.

    BEŞİKTAŞ, Spor Toto’dan 30 milyon Euro’luk bir kaynak elde etti. Uzun süredir devam eden görüşmelerde mutlu sona dün ulaşıldığı öğrenildi. Siyah beyazlı kulübün inşaatı süren Vodafone Arena’nın işletmesini üstlenen IMG Doğuş firmasıyla Spor Toto arasında yapılan sponsorluk görüşmelerinde uzlaşma sağlandı. Buna göre yeni statta reklam ve tribün sponsorlukları karşılığında Spor Toto ile 30 milyon Euro’luk bir anlaşmada mutabık kaldı.

    BANKA KREDİSİNDEN VAZGEÇMİŞTİ
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetici Deniz Atalay ve kulüp müdürü Gökhan Sarı, dün öğlen saatlerinde Spor Toto Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Karabük maçı için Osmanlı Stadı’na gelen başkan Orman’ın oldukça mutlu olduğu da gözlerden kaçmadı. Beşiktaş yönetimi, daha önce Aktifbank ile 120 milyon liralık bir kredi limiti üzerinde anlaşma sağlamıştı. Ancak kulüp yaklaşık 20 milyon lira kullandıktan sonra bu geriye kalan limitin kullanma kararından vazgeçmişti.

    Haber Kaynağı: Hürriyet




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle


    @yeniinonustadi twitter

    vay be bu fotoğrafa bakın birde geçen yıl bu zamanki haline bakın inanın bana bu stad önümüzdeki sezona açılacak belki 2. yarı açılacak ama kesin açılacak ayrıca insanlar yalnızca dış görünümü üzerine yorum yapıyor ve haftadan haftaya inanılmaz değişkenlik gösterebiliyor iç tarafta kapalı bölmelerde neler yapılıyor bunu bilemiyoruz o atıp tutan olumsuz tayfa, içeride neler oluyor bilmeden işkembeden yorum yapıyor belki ağustos olmayacak ama yılbaşına kadar biteceğinden eminim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle


    @yeniinonustadi twitter

    Müthiş müthiş




  • Vodafone Arena: Taşlar yerine oturdu!

  • HOBAAAA


    Kullanıcı Eylemleri
    Takip ediliyor

    bjk_mabet @Bjk_Mabet
    Precast işleri bitmiştir, basakmalarının montajına yarın başlanacaktır ...
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 17431744174517461747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.