Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (1051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.126
Cevap
187
Favori
2.388.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turkopol kullanıcısına yanıt
    Üst düzey vodafone arena, başakşehir,Şükrü saraçoğlu demek istedi arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necmi abi fark ettiyesen konya stadında prekastlar açık yeşile boyanıyor. Bizde de böyle bir boyama işlemi olur mu?
  • turkopol kullanıcısına yanıt
    Arkadaş espri yaptı yaşı küçük olan kim acaba anlayamadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insane_rc

    quote:

    Orijinalden alıntı: sncrcnblt

    Arkadaşlar konuyla alakası olmasa da(bence alakalı) bazı sorularım var bilen varsa cevap versin..

    Bu haber1903 denen site transfer haberleri olsun, kimin göreve geleceği ie ilgili haberleri ilk bunlar veriyor(örnek Jones transferi)
    bu adamlar bu bilgiyi nerden alıyolar.. Madem alıyolar bundan ekmek yiyolar o zaman neden bu kadar aşağılık haberler yayınlıyorlar???
    Başkana bunu söyleyebilcek kimse yok mu???
    Yine anlamadığım şey Beşiktaşlı olduğunu iddaa eden bir sitenin beşiktaşa bu kadar zarar vermesi(sanki renkli basın yetmiyo) nasıl bi mantıktır..
    ne yapalım stadı yapmayalımmı bunlara beleş bilet verip , yıldız oyuncu mu alalım???

    uzun lafın kısası işin ucu kötü yerlere gidiyor, herkesi ayaklandırıyorlar, takım kasımpaşa maçını da kaybederse yapmadıklarını bırakmayacaklar..
    Tam sistemi oturtcaz ama başarısızlığımızı bekliyorlar.. Orman-Önder-Bilic üçlüsünden biri giderse beşiktaşımız tekrar başa döner..

    Önerisi olan va
    r mı??



    jones transferini vermek mesele değil.. içeriden bu bilgiyi alırlar.. fikret orman karşıtı oldukları açık.. şu an tam olarak kime destek verdiklerini bilmiyorum bir bilen varsa açıklasın

    ne yazık ki beşiktaşlıyım diyip kendinden başka hiç bir şey düşünmeyenlerle dolu kongremiz.. ama merak etme gördüğüm kadarıyla fikret orman hedeflerine ulaşmadan öyle kolay kolay bırakıp gitmez ve bu tiplere meydanı bırakmaz..

    ekibi de bozmaz.. hatta ilhan ekleniyor ekibe..

    tugrul yenidogan gibi besiktas düsmanlari ve Alen denilen rantci incelenirse cevap bulunur.




  • sahinnd kullanıcısına yanıt
    Konya stadında prekast kullanılmadı, tüm tribünler dökme beton. Ayrıca açık yeşile de boyanmıyor diye biliyorum, koltuk gelecek yerlere beyaz renkli epoksi uygulandı, merdiven bölümlerine de sarı renkli epoksi uygulandı.
  • Toki yaptı diye bu kadar yükleyin beyler şuan ülkemizin en iyi 2 stadından birisi ttarena. Arkadaş gayet doğru bişey yazmış.
  • toki falan dalga geçmeler çok boş muhabbet bunlar ne gerek var
  • Cezamdan dolayı o zaman yazamadım ama 12 Kasım 2014'te oynanacak Türkiye-Brezilya karşılaşması inşallah Vodafone Arena'da oynanır. Ben tarih olarakta o zamana yetişme ihtimalini oldukça yüksek görüyorum. O maçın Vodafone Arena'da oynanması demek, Vodafone Arena'nın tüm dünyaya reklamı demek
  • Stadda bugun calışma var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cii-q

    Stadda bugun calışma var mı?

    Bugün 1 Mayıs İşçi, Emek ve Bahar bayramı dolayısıyla çalışma yok
  • Başka bir sitede, koltukları küçültürsek stadın 50 bin üzeri kapasitesi olacağını, fakat uefa kriterlerini karşılamadığı için yapılmadığını okudum. Bazı yorumlarda da Anıtlar Kurulunca 42 bin üstüne izin verilmediği yazılıyor. Yine bazı yorumlarda alan kısıtlı olduğu için 42 binin üzerine çıkılamadığı yazıyor. Doğru yorum hakkında kesin bilgisi olan var mı?
  • Bence 50 bin koltuk için sorun alan sıkıntısı değil giden herkes stadın ne kadar devasa bir çukura ve ne kadar devasa bir yapıda olduğunu söylüyor..Sorun izin almakda
  • Bence kapasite 45 bin küsür olur. Buna yeterli olur.
  • her zaman soyluyorum ama gerceklesme olanagı malesefki yok ama ilerleyen zamanlarda olusacak ve yapılmazsa bu haneye eksi olarak yazılacak

    oda su,, taraftarlarımızlada bu sekil fotolar bekliyorum yani bizden birileride o insaatta bulunmalı tamam gecen gun konusuldu su asamada guvenlik cok onemli tamam ama sonraki asamada dusunulmesi sart,,,yonetimin bu konuda eksiği var bunu birsekilde halletmesi lazım çnk herkes bunu dillendşiriyor aman dikkat burdan ben yazayımda
  • adil arif kullanıcısına yanıt
    anıtlar kurulunun veya belediyenin tek derdi stadın belli bir yüksekliği aşmaması.. bu yükseklikte daha fazla koltuk konulmasına tek engel ise bildiğim kadarıyla uefa'nın kritlerleri

    geri bana kalırsa 40-42 bin civarı fazlasıyla yeterli.. bu rakama rağmen çoğu maçta ciddi boşluklar olacaktır
  • Daha önce sorulup cevaplandı zaten, stadın arazisi 50 bin kişilik bir stadyum için gayet yeterli. Ama stad yıkımından önce izin verilen rakam 42 bindi. Ama kapasiteyle ilgili başvuru yapılmıştı onun sonucunda ne oldu bilmiyoruz ama Mabet daha öncede kapasite 42 bin olursa ileride ufak tefek oynamalarla 2-3 bin artırılabileceğini söylemişti. Ben yine de stad açıldığında 45 binden az olacağını düşünmüyorum kapasitenin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mranilt

    Konya stadında prekast kullanılmadı, tüm tribünler dökme beton. Ayrıca açık yeşile de boyanmıyor diye biliyorum, koltuk gelecek yerlere beyaz renkli epoksi uygulandı, merdiven bölümlerine de sarı renkli epoksi uygulandı.

    anladım. Teşekkür ederim
  • Haber1903'e girdiğim zaman sinirim bozuluyor, açıkça art niyetli çakallar.Kulübü en dipten alan bir başkan en büyük hizmetlerden birini yapıyor.Kendimi bildim bileli zaten bu kulüpte herkesi harcadık, sıra ilk defa profesyonel sistemli bir çalışmaya giren, sabahını akşamını feda eden özen-bilic'e geldi. Kimse unutmasın bu sezon 17 puanımız çalındı,6 maç seyircisiz oynandı, sahaya maşa olarak kullanılanlar girdi... Tffnin başında borçlu olduğumuz bir adam,taraftarına garezi olan büyükler(!) Fikret orman heryerden sıkışmış durumda ama direniyor. Bunları görmeyip eleştirenlere de yazıklar olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

    hayırlısıyla bitsene gitsek maçlara

    ağustos'a 3 ay kaldı bakalım
  • sahinnd kullanıcısına yanıt
    Yeşile boyanmiuo aslında epoksi islemi uyguluyorlar epoksinin rengidr koltuklarla uyumlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.