Şimdi Ara

Beşiktaş'ı Bekleyen Büyük Tehlike!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene takım çekine çekine, yüksek konsantrasyon ve ciddiyet ile son maça kadar geldi. Hep underdog olarak çıktığımız maçlarda biraz şans biraz da azimle grup liderliği maçına getirdik son maçta olayı. Kimse beklemiyordu bunu. Son maç grubun istanbulda elimizden kaçırdığımız en zayıf takımına giderken, artık o ciddiyet, o gerginlik yoktu üzerimizde... LİDERLİĞE GİDİYORUZ! KESİN LİDERİZ! BUNLARA EN AZ 3 ATARIZ diye gidip, tarihin en ağır yenilgilerinden biri ile döndük ve 3. olmuştuk...

Şimdi dün gece çekine çekine gittiğimiz Porto deplasmanında EZE EZE KAZANDIK. Ciddiyetimiz, konsantrasyonumuz en üst seviyedeydi. Şans yine yanımızdaydı.

Şimdi haberlere bakıyrum GRUP LİDERİ ÇIKARIZ BURDAN! DESTAN!! ADAM OLUN BİZ GELİYORUZ! lar uçuşuyor havada...

Bu bizim oyunumuzu bozan yegane şey!Senelerdir bunu görmemek için eşek olmak lazım. Quaresma'nın dediği gibi, sapıtmaya gerek yok hemen. Sadece bir maç kazandık. Bu ciddiyetimizi korumazsak kalan 5 maçta hiç istemdiğmiz sonuçlar bulabiliriz. Biraz sakin olsak çok iyi olacak.

• Beşiktaş'ı Bekleyen Büyük Tehlike!

REHAVET
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

REHAVET

rehavetten ziyade kendini dev aynasında görmek...

Sadece Beşiktaş'ın değil Türklüğün doğasından gelen bir sıkıntı.
  • Tüm türk takımlarında var bu mal rehavet durumu ama artık yabancı profesyonel sayımız o kadar fazlaki artık yaşamayız umarım, herkesi de hemen kendimize benzetmemişizdir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tam tersi kazandikca besiktas morallenen bir takim, kendine guveni gelen bir takim.

Kendine guvenen oyuncu ile stresli oyuncu yonunde olumsuzluktan cok olumlu fark var

• Ne kadro ne de Şenol Güneş havaya girecek yapıda değil. Adam 4-0 olsa 5 neden olmadı diyen bir insan. Onun için rehavet falan olmaz. Zaten takımda şampiyonlar ligi kazanmış 3 tane oyuncu var. Bunun nasıl bir avantaj olduğunu hala idrak edemeyenler var. Rakiplerde zaten bizi fazlasıyla ciddiye alıyor. Porto maçtan önce ne kadar çekindiğini belli etmişti. Şimdi Liebzing sahamıza gelecek. Genç oyuncuların yıllardır söylenen istanbul zor deplasman söylemi zaten bilinçaltlarına yerleşecek. Staddaki atmosferide görünce ciddi anlamda sorun yaşayacaklarını düşünüyorum. Kimse profesyonel seyirciden etkilenmez demesin. Bal gibi etkileniyolar. Gol vuruşu yapacak adamın ayağı titriyor. Liebzing maçını kazanır diğer maçta ki her sonuç sonrası grupta tüm dengeler lehimize dönecek. Kalan maçların tamamında beraberlik bile liderliğe yetecek. Onun için biz taraftarız kazandığımızda tabiki sevinecez. Gerekirse abartacaz. Profesyoneller işini yapacak.

• ya arkadaş taraftar havaya girse ne olur?

tecrübeli teknik direktör ve oyuncularınız var zaten. geçen sene kiev'e yenilmenizin sebebi ne rehavet ne de kibirdi, alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bilerek mi liebzing yazıyorsunuz ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leibzing diye biliyordum liepzig' miş. O şekilde algılamışım kelimeyi anlaşılan. Almancanın yazımı biraz zor geliyor bana bu benim hatam ama seni rahatsız eden kısım ne? Anlaşılmıyor mu hangi takımı kastettiğim. Bak benzer bir sorundan muzdarip iskoçyada bir bar
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Leibzing diye biliyordum liepzig' miş. O şekilde algılamışım kelimeyi anlaşılan. Almancanın yazımı biraz zor geliyor bana bu benim hatam ama seni rahatsız eden kısım ne? Anlaşılmıyor mu hangi takımı kastettiğim. Bak benzer bir sorundan muzdarip iskoçyada bir bar

Liebzing yazışını 10 kere falan gördüm sayılır hiç mi görmedin ki gerçek yazılışını?

Ayrıca liepzig de değil leipzig

• Yazamiyorum iste almancayi kodlayamiyorum kafamda bundan sonra bir alman takimi yazacam bende

• Beşiktaş ukranya'da oyuna iyi başladı golü yememize rağmen baskımız arttı ve beck'in pozisyonu oldu. Eğer maç malum pozisyonun dışında cereyan etseydi bence çıkardık, rehavet vs ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Beşiktaş ukranya'da oyuna iyi başladı golü yememize rağmen baskımız arttı ve beck'in pozisyonu oldu. Eğer maç malum pozisyonun dışında cereyan etseydi bence çıkardık, rehavet vs ilgisi yok.

aynen öyle herkes gözardı ediyor ama o maçta golü erken yemiş olmamıza rağmen kırmızıya kadar bomba gibiydik.-20 derece,kırmızı+penaltı,tosic'in zincirleme hataları vs maçı koparttı yoksa o grupta çıkmayı en çok hakeden takım bizdik. sadece biz değil napoli-benfica maçı esnasında bile redditte bizim hakem katliamı konuşuluyordu.

konu sahibine bazı konularda katılıyorum ama geçen seneki şampiyonlar ligi maceramızda takım sonunu getiremedi diye bir cümle kabul edilemez.herkes gördü geçen sene grubun en iyi takımını.kazandığımız napoli deplasmanı dışında her maçı domine ettik her rakibe karşı üstünlük kurduk,bu sene yine aynısı olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.