Ben de ilk gördüğümde her ne kadar Fikret Orman'ın maçası yemez desem de habere tıkladım. Tabi ki sonuç beklediğim gibi bunu söyleyen bambaşka bir spor müdürü. Bu söylediğini de spor bakanının yanında oturan Yıldırım Demirören'in yüzüne karşı söylüyor. Aslında belki kulüp sportif anlamda beklenilenden iyi yerlerde, belki iyi yönetiliyor ancak halen başkanımız ''Demirören yönetiminden memnunuz. Çok mutluyuz'' anlamında açıklamaları gerçekten olmuyor. İlk kez kral çıplak dedi birisi.
RTÜK’ün bugün İstanbul’da televizyon yöneticileriyle yaptığı toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in yaşadığı tartışma damgasını vurdu. TVNet Spor Müdürü Eyüp Karakuş, toplantıda söz alarak konuyu 3 Temmuz sürecine ve Beşiktaş’ın borçlarına getirdi. Karakuş, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun ve Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç’a dönerek, "3 Temmuz süreci bu işin içinde. Suçlar cezasız kaldıkça, televizyon programlarındaki bu şiddet önlenemez. Kirlenme, kinlenmeye dönüştü" dedi. Karakuş ile Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören arasında şu diyalog geçti. KARAKUŞ: Güzide bir kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi’ne gidemiyor. Ve o kulübü batıran kişi, Federasyon Başkanı oluyor. Bu sözler, salonda buz gibi bir hava estirdi. Bakan Kılıç’ın yanında oturan Demirören olaya müdahale etti. DEMİRÖREN: Sayın Başkan, müdahale edin. Yıldırım Demirören sonrasında Karakuş’a döndü: DEMİRÖREN: Hakaret etme! Eğer ben hakaret edersem, sen orada oturamazsın. Borçsuz hangi kulüp var? KARAKUŞ: Ben UEFA kararından söz ediyorum. DEMİRÖREN: Sizin gibi zihniyetler yüzünden buradayız! Bu diyaloga RTÜK Başkanı Davut Dursun müdahale etti: KARAKUŞ: Müsaade etmiyorsunuz, sayın başkan, diyerek konuşmasını sonlandırdı.
konuyu albüm olarak açmışım. birisi düzeltebilirse sevinirim.
adam iki yerede seçimle geldi. neyin tartışmasını yapıyor bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: gekren
Ben de ilk gördüğümde her ne kadar Fikret Orman'ın maçası yemez desem de habere tıkladım. Tabi ki sonuç beklediğim gibi bunu söyleyen bambaşka bir spor müdürü. Bu söylediğini de spor bakanının yanında oturan Yıldırım Demirören'in yüzüne karşı söylüyor. Aslında belki kulüp sportif anlamda beklenilenden iyi yerlerde, belki iyi yönetiliyor ancak halen başkanımız ''Demirören yönetiminden memnunuz. Çok mutluyuz'' anlamında açıklamaları gerçekten olmuyor. İlk kez kral çıplak dedi birisi.
RTÜK’ün bugün İstanbul’da televizyon yöneticileriyle yaptığı toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in yaşadığı tartışma damgasını vurdu. TVNet Spor Müdürü Eyüp Karakuş, toplantıda söz alarak konuyu 3 Temmuz sürecine ve Beşiktaş’ın borçlarına getirdi. Karakuş, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun ve Spor ve Gençlik Bakanı Suat Kılıç’a dönerek, "3 Temmuz süreci bu işin içinde. Suçlar cezasız kaldıkça, televizyon programlarındaki bu şiddet önlenemez. Kirlenme, kinlenmeye dönüştü" dedi. Karakuş ile Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören arasında şu diyalog geçti. KARAKUŞ: Güzide bir kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi’ne gidemiyor. Ve o kulübü batıran kişi, Federasyon Başkanı oluyor. Bu sözler, salonda buz gibi bir hava estirdi. Bakan Kılıç’ın yanında oturan Demirören olaya müdahale etti. DEMİRÖREN: Sayın Başkan, müdahale edin. Yıldırım Demirören sonrasında Karakuş’a döndü: DEMİRÖREN: Hakaret etme! Eğer ben hakaret edersem, sen orada oturamazsın. Borçsuz hangi kulüp var? KARAKUŞ: Ben UEFA kararından söz ediyorum. DEMİRÖREN: Sizin gibi zihniyetler yüzünden buradayız! Bu diyaloga RTÜK Başkanı Davut Dursun müdahale etti: KARAKUŞ: Müsaade etmiyorsunuz, sayın başkan, diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Bunun babası Beşiktaşlı ama kendisi %100 Fenerli. Aynı Rahmi Koçla Ali Koç gibi.
Babası şirketi batırmasın diye Beşiktaşa başkan yaptı geyiği var ya, Beşiktaş sekiz senede borç batağına sürüklenirken Demirören şirketleri büyümede tavan yapmıştır.
DEMİRÖREN: Sizin gibi zihniyetler yüzünden buradayız!
bunu okuduğumda içimden bildiğim tüm küfürleri ettim. özürlü herif.
fulya gibi beşiktaşa senelik 100m dolara yakın gelir getirecek bir projeyi apar topar yaparak heba etmiştir, bu sayede beşiktaş rakipleri ile farkı açmasına yıldırım demirören engel olmuştur. beşiktaş'ı 580 trilyon borca sokup, beşiktaş'ın tüm gelirlerine temlik koydururken kendi özel şirketlerinin kar üzerine kar yapması, fenere kupa verdiği zamanki ruh hali ile, gs'ye kupa verdiği zamanki ruh hali de bu adamın hangi takımlı olduğunun apaçık kanıtıdır.
öleceği günü dört gözle bekliyorum, o gün insanlığın huzur ve refahı önündeki büyük bir engel kalkmış olacaktır.
Yıldırım DEMİRÖREN ile ilgili bi yerde duymuştum okuduğu özel okulda zamanında sınıfta kalmış babası okulu satın almışta öyle sınıfı geçmiş okulu bitirmiş deniyordu ne derece doğrudur bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel
Yıldırım DEMİRÖREN ile ilgili bi yerde duymuştum okuduğu özel okulda zamanında sınıfta kalmış babası okulu satın almışta öyle sınıfı geçmiş okulu bitirmiş deniyordu ne derece doğrudur bilemiyorum.
Hayatı yeşilçam filmlerine konu olur.
Klasik Y.D lafları. Eskiden Beşiktaş ağır taştır altında kalırsınız diyordu. Şimdi Ben sana hakaret edersem orada oturamazsın. En azından Beşiktaş üzerinden sallayamıyor olması beni sevindiriyor. Hala geri dönecek diye korkuyorum. TFF'nin içine ederse hayatta kurtaramaz kendini.
Müdürü öncelikle dürüstlük ve cesaretinden ötürü yürekten tebrik ediyorum. Umarım başına bir iş gelmez... Spor bakanı sıfatıyla orada bulunan sayın Suat bey tüm bu olup bitenlerden habersiz midir? sizce. Şike olayını hükumetin istediği şekilde sonuçlanması için bizzat görevlendirilmiştir... Normal şartlarda Beşiktaş ı böylesine kötü yöneten birinin TFF de başkan olarak bulunması imkan ihtimal dahilinde değildir...
bu herif mendes ve tayfası ahmet bulut gibi adamları da resmen ihya etti. bu adamlar kulübü resmen kene gibi yedi bitirdi..beşiktaş'ın bu menajerlere 19 milyon TL borcu var.
tanju-burak-atınç da ahmet bulut'un futbolcuları ve bu oyuncuları ayarttığı için yönetim bu oyuncuları kadro dışı bıraktı ve tesislere giriş yasağı koydu.. kulüp mendes ve türkiye'deki ortağı ahmet bulut denen kan emicilerden kurtulmak istiyor ve bunun için de bu oyuncuları kadro dışı bıraktı. ilginçtir ki aynı şeyler serdal adalı için de yapılmış..serdal adalı'nın da tesislere girmesi yasakmış, bunu bilmiyordum, sanırım kimse de bilmiyordu ayrıca serdal adalı'nın da mendes'e yakın olduğu için nene transferini engellediğine dair haberler var.
Beşiktaş’ta şok gelişme… Beşiktaş’ta ilginç olaylar yaşanıyor… 1. olay; Emre Özkan, Atınç Nukan, Burak Kaplan ve Tanju Kayhan’ın tesislere girişi yasaklandı. 2′ncisi ise Nene transferinin de Mendes, Ahmet Bulut ve Serdal Adalı tarafından engellendiği ifade edildi / Beşiktaş Haberleri
Transferin son günlerinde çok yoğun bir gündem yaşayan Beşiktaş ta son anda gerçekleşmeyen Nene transferinin arkasından İBB den transfer edilmek istenen Gökhan Süzen transferinin de olmaması ortalığı karıştırmıştı. Günler geçtikçe işin gerçek yüzü de ortaya çıkarken olayların arkasından Mendes, Ahmet Bulut ve Serdal Adalı çıktı.
Forza1903′ün haberine göre, Beşiktaş’a transferi için anlaşılan Nene’nin Beşiktaş’tan paranı alamazsın onlarda para yok denilip vazgeçmesi sağlandığı ve aynı isimler tarafından Emre Özkan, Atınç Nukan, Burak ve Tanju Kayhan’ın takımda kalıp gitmemeleri konusunda Ahmet Bulut tarafından yönlendirildiği ve gelecek sezon iyi takımlara transfer edecekleri sözleri verildiği Ahmet Nur Çebi tarafından belirtildi.
Tüm bu olan bitenlerin içinden ise sürpriz bir isim çıktı Şike Davası ile ceza evinde de bir süre yatan Beşiktaş ın eski yöneticilerinden Serdal Adalı’nın bu talimatları verdiği ve Başkan olmak için zemin yarattığı belirtildi.
Bu gelişmeler karşısında bu futbolcuların ve Serdal Adalı’nın tesislere girişleri yasaklandı!
fikret orman'a helal olsun, şimdiye kadar fikret orman'a sallayanların hiçbir dediği çıkmadı, bravo başkan kulübe yapışan bu keneleri beşiktaş'tan temizle.
ulan şu demiröreni oduncu salih abiye havale edeceksin susamlı odunlan bi güzel buna girişecek
anam anam yoğk böyle bi dayağ yinmi yimemni yinmi yimenmi
Bu ülkede Kötü insanlar Yetkilendirildikçe, Güç verildikçe, Söz sahibi edildikçe bizler kiçimizi daha Çooooooooook ovalariz....
Allah senin ve senin gibilerin belasini versin Demirören... Türk futbolcunun ve GS'dende FB'dende TS'dende Eski bir çinarinin, Spor klübünün içine Ettin.. Utanmadin şimdide Sporun En başina geçtin.. Her geçen gün Bir yeni rezalete Eyyama imza attin atiyosun Atacaksin.. Allah sana öyle bir Aci öyle bir Dert Öyle bir Rahatsizlik versin Hemen ölme.... Allah sana öyle bir bela cefa versin ki Yillarca Yattigin yerde Ölmeyi Dile.....
Büyük başkanı sinirlendirmişler. Bence bu adama onursal başkanlık falan vermemiz lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Avienova
Büyük başkanı sinirlendirmişler. Bence bu adama onursal başkanlık falan vermemiz lazım
birer sene de sırayla gs ile fb başkanlığı yapsa Türk futbolu 50 sene düzelmez artık!....
quote:
Orijinalden alıntı: Avienova
tüm ülke bu adamdan nefret ediyor ama gelgörki siz çok seviyosunuz eeehhh arada kalite farkı var.
quote:
Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel