Şimdi Ara

Beşiktaş – Hayatta Yok Senin Gibi (Heyecan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tribünlerimizde söylenen Serdar Ortaç - Heyecan parçasını naçizane editleyerek düzenlemeye çalıştım. İlk deneyim ve çalışmam olduğu için hatalar olabilir, şimdiden affola :)

Değerli yorumlarınız benim için kıymetlidir.

Saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

Emre Ucaryoutube
    Beşiktaş ⚫⚪– Hayatta Yok Senin Gibi (Heyecan) Deliler gibi yanıyorum Yuvadan uçup gidiyorum Yaşım özneden büyük ama seni Adım adım, sayıp seviyorum Heyecandan ismini bile Kazıdım bitik yüreğime Senin aşk diyen o diline bile Doyamadım telaşlanıyorum Heyecandan her gece hayalini Unutursam ağlama unut beni BEŞİKTAŞ hayatta yok senin gibi Bulamam dedim bulamadım Aradım seni çıkıp sokaklara İsyanım sana değil tüm aşklara Geceden içip içip sabahlara Çıkamam dedim çıkamadım 🎧 Söz & Müzik: Serdar Ortaç 🎤 Koro: Beşiktaşın Şanlı Taraftarı ❗ ÖNEMLİ - Bu içerik, Beşiktaş camiasına katkı sağlamak amacıyla hazırlanmış olup, tamamen yapay zeka destekli araçlar kullanılarak üretilmiştir. Düzenlemede kullanılan özgün eserin tüm telif hakları ilgili sanatçılarına ve hak sahiplerine aittir. Bu çalışma, ticari bir amaç gütmeden, yalnızca taraftar sevgisiyle oluşturulmuştur. #Beşiktaş #HayattaYokSeninGibi #HadiHisset #BeşiktaşMarşı #BeşiktaşTaraftarı #BJK1903 #serdarortaç #Beşiktaşlıyız #BeşiktaşRuhu #TribünMarşı #LayLayLay #Heyecan #BeşiktaşForever #KaraKartal #Çarşı #BeşiktaşBestesi #TürkFutbolu #StadiumAnthem #BeşiktaşMusic #bengu #remix #music #beşiktaş #heyecan #serdarortaç #serdar #bengu #sunoai #futbol
    https://www.youtube.com/watch?v=Ewx5AX_2bI8

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.