Şimdi Ara

Beşiktaş gerçekten 3.büyük mü ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be gözlerim yaşardı fenerlilere bak sen...
    yok yok bjk buyuk

En büyük Bjk diye konu açın birde ozaman bakalım Fb lilere
  • yine şu adı konamaz geyiği mi yoksa bir çeşit
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

peki kötü bişi demek değilse neden dalga geçmek için kullanıyor bu söylemi insanlar?geçelim bunları.neden 3. büyüksünüz dediğinizi herkes biliyor çocuk yok karşınızda...

yoo ben dalga geçmek için söylemiyorum, başkasının nasıl düşünüp bunları söylediğini de bilmiyorum. benim Bjk 3. büyük dememin nedeni Fb-Gs rekabetinin gerisinde kalmış olması(benim gözümde), sadece bu.

ona bakarsan gsnin uefa sı var fenerin yok gs fenerden büyük.
    gsnin de cl kupası yok o da küçük.
    bunun sınırı nerede,kim çiziyor?boş işler,polemikten başka şey vermez bize...

kusura bakma biraz geç bir cevap oldu.

Fb-Gs rekabeti derken aradaki çekişmeden bahsettim başarı olarak Bjkden üstün olmalarından değil, yanlış anlattım sanırım. bi önceki mesajımda dediğim gibi Bjk şimdi 5 yıl üstüste şampiyon olsa bence 3. büyüklükten terfi etmeyecektir. benim baktığım olay aradaki rekabet, ezeli rekabet ebedi dostluk olayı.

başarılara bakarsan Gs ezer tabi hem Fbyi hem Bjkyi, uefa + super kupayla. aslında şampiyonluğu Beşiktaştan fazla değil (1959dan öncesini de alırsan) ama avrupayla açtılar farkı. :)

• ona bakarsan bir ara bjk ile gs çekişiyordu bir ara 3 sene üstüste 2 sene üstüste 4 sene üstüste şampiyonluklar falan.fener bu rekabetin gerisinde kalıp 5-7 senede bir şampiyon oluyordu.ne oldu fenerin büyüklüğü bittimi?hayır gene toparlandı aslanlar gibi yoluna devam etti.dediğim gibi bunlar arkasında milyonlar olan 100 yıldan büyük camialar.haddi aşmadan konuşmak lazım konuşurken...
  • ha eklemeyi unuttum gsnin 14 bjk nin 13 sene şampiyon olmaması var.gs ye fbye küçük takım 3.büyük falan denmedi ama beşiktaşa deniyor nedense.bana bu ters geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

3 buyuklerin en eskisi...106 yıllık tarih...her zaman takımının yanında olan taraftar ...şampiyonluklar ...kupalar... evet beşiktaş bunların hepsine sahip.3. büyük müyüz? Bir beşiktaşlı olarak her yerde bu net şekilde gözlenmeye başlandı. rakipler imizn 17 şer şampiyonluğuna karşılık 12 şampiyonlk (bazı yerlerde 10 gorunuor) .yani tam 1 yıldızlık fark.ne son yıllarda fener gbi avrupada başarı göstermiş...nede gs gbi 2 avrupa kupalı bir tarihi var.ezeli rekabete dahil olmadığını söyleyebiliriz. Türkiyede celtic glasgow rangers gibi bir rekabet var diyorsanız bu gs ile fb arasında ve gs nin yaklaşık yarısı kadar taraftar.özellike son yıllarda rekabetten dustu son 3 sezon ewinde fenere mağlup oldu.şampiyonlar liginde liverpoola 8 0 mağlup olarak fb ve gs lilere yıllarca dalgageçecek malzeme verdi.bu bir dönem mi ? yoksa hep böylemiydi ? yosa hep böyle mi olacak ? BUNU BU HALE KİM GETİRDİ ?bu konudaki düşünceleriniz nerler arkadaşlar ?

• quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: howdyhoo

3 buyuklerin en eskisi...106 yıllık tarih...her zaman takımının yanında olan taraftar ...şampiyonluklar ...kupalar... evet beşiktaş bunların hepsine sahip.3. büyük müyüz? Bir beşiktaşlı olarak her yerde bu net şekilde gözlenmeye başlandı. rakipler imizn 17 şer şampiyonluğuna karşılık 12 şampiyonlk (bazı yerlerde 10 gorunuor) .yani tam 1 yıldızlık fark.ne son yıllarda fener gbi avrupada başarı göstermiş...nede gs gbi 2 avrupa kupalı bir tarihi var.ezeli rekabete dahil olmadığını söyleyebiliriz. Türkiyede celtic glasgow rangers gibi bir rekabet var diyorsanız bu gs ile fb arasında ve gs nin yaklaşık yarısı kadar taraftar.özellike son yıllarda rekabetten dustu son 3 sezon ewinde fenere mağlup oldu.şampiyonlar liginde liverpoola 8 0 mağlup olarak fb ve gs lilere yıllarca dalgageçecek malzeme verdi.bu bir dönem mi ? yoksa hep böylemiydi ? yosa hep böyle mi olacak ? BUNU BU HALE KİM GETİRDİ ?bu konudaki düşünceleriniz nerler arkadaşlar ?

yakında fenerden emirates stadında yeni malzeme geliyor meerak etme

• quote:

ona bakarsan bir ara bjk ile gs çekişiyordu bir ara 3 sene üstüste 2 sene üstüste 4 sene üstüste şampiyonluklar falan.fener bu rekabetin gerisinde kalıp 5-7 senede bir şampiyon oluyordu.ne oldu fenerin büyüklüğü bittimi?hayır gene toparlandı aslanlar gibi yoluna devam etti.dediğim gibi bunlar arkasında milyonlar olan 100 yıldan büyük camialar.haddi aşmadan konuşmak lazım konuşurken...

ya başarı anlamında rekabet demiyorum, bir Fb taraftarı için maçın konumu ne olursa olsun Gs maçları çok önemlidir. şampiyonluğu garantileyip samiyene gittiğimizde bile o maçı büyük heyecanla izledim, yada Tr kupası 2. tur maçını heyecanla izledim maçtan sonrada çok üzülmüştüm, ama Bjk ile oynadığımız çok konuşulan Tr kupası maçını final yada yarı finaldi sanırım izlememiştim şimdi de olsa izlemem.

bunu tartışmanın anlamı yok ki ben sana birşey ispatlamaya yada birşey kabul ettirmeye çalışmıyorum benim düşüncem bu, kaba bir tabirle söylicek olursam ; Beşiktaşı takmıyorum diyebilirim. seneye gidip şl kupası da alsa hiç kıskanmam, sevinirim bile puan yükselttiği için. birçok Fenerbahçelinin ve Galatasaraylının da benim gibi düşündüğünü düşünüyorum, niye hiçbir Gsli biz Beşiktaşa 6 attık demiyo ama biz bas bas bağırıyoruz ? Gs taraftarlarının seviyesi Fblilerden çok yüksek olduğundan mı ? :)

• esasında herkes şunu söylüyor

Tr de iki büyük var Fenerbahçe & Galatasaray

ötesi yok!

Beşiktaş Trabzonun bir adım önünde bu saydığım iki kulübün bir adım gerisindedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustang

esasında herkes şunu söylüyor

ötesi yok!

Beşiktaş Trabzonun bir adım önünde bu saydığım iki kulübün bir adım gerisindedir.

Ağzı olan konuşuyor yani
  • quote:

ötesi yok!

evet böyle ne yazıkki.
    ve hala daha bu yönde çalışıyorlar bazıları.
    sanki daha güzel bi ligimiz olacakmış gibi.

bütün takımların güçlü olduğu, kimin kimi yeneceği hiç belli olmayan lig daha zevkli olur kanımca

şimdi sadece bir iki takımın kapıştığı yunan ligi mi daha zevkli olur yoksa hemen hemen bütün takımların dişli olduğu her maçı 3 ihtimalli olan ispanya ligi mi?
    inşallah şu iki takımın yarışından ibaret olan dandik ligimiz yarışa en az 3..4 takımın daha girmesiyle biraz güzelleşmeye başlar

• Bu topikte fazla yazmıyorum ama bu konuya bir beşiktaşlı olarak yazma ihtiyacı duydum . Son yıllarda beşiktaş sadece şampiyonlukta geri kaldı. son 10 yılda tek şampiyonlumuz var ama 90-2000 yılları arasında da fbnin tek şampiyonlugu var o zamanlar fb 3. büyük denmiyodu ki bu sürecin yaklaşık 6yılında fbyi sürekli yendik.Dogru dürüst beraberlimiz bile yok. Avrupada başarı deniyor 2003 de uefada çeyrek finalimiz var ki buda türk takımlarının son 8 yıldaki bir uefa şampiyonlugu 3 avrupa kupalaırnda çeyrek finali oldugu güüşünülürse büyük başarı şampiyonlar liginde de 2004de nasıl elendimiz ortada fbnin yaklaşık 25 yıldır alamadıgı kupayı son 3 yılda 2 kez aldık. Benim bildigim kazandımız tüm şampiyonluklarda ligde ezici üstünlümüz oluyor 100. yılda tek maglubiyet 4 derbi de gol yemeden galibiyet 85 puan rekoru buna örnek ama fb ve gs nin son yıllardaki hiçbir şampiyonlugunda böyle ezici üstünlük yok. Son yıllardaki başarısızlıgında temelinde yeniden yapılanma ve yönetimin yanlış teknik direktör seçimleri var bence bu seneden itibaren biaç sene üst üste şampiyon olarak aradaki şampiyonluk farkınıda kapatacaz ozaman kimin ne kadar büyük oldugunu anlamak isteyen istemeyen herkes zaten tekrar anlayacak

• quote:

Orjinalden alıntı: aimar

quote:

ona bakarsan bir ara bjk ile gs çekişiyordu bir ara 3 sene üstüste 2 sene üstüste 4 sene üstüste şampiyonluklar falan.fener bu rekabetin gerisinde kalıp 5-7 senede bir şampiyon oluyordu.ne oldu fenerin büyüklüğü bittimi?hayır gene toparlandı aslanlar gibi yoluna devam etti.dediğim gibi bunlar arkasında milyonlar olan 100 yıldan büyük camialar.haddi aşmadan konuşmak lazım konuşurken...

ya başarı anlamında rekabet demiyorum, bir Fb taraftarı için maçın konumu ne olursa olsun Gs maçları çok önemlidir. şampiyonluğu garantileyip samiyene gittiğimizde bile o maçı büyük heyecanla izledim, yada Tr kupası 2. tur maçını heyecanla izledim maçtan sonrada çok üzülmüştüm, ama Bjk ile oynadığımız çok konuşulan Tr kupası maçını final yada yarı finaldi sanırım izlememiştim şimdi de olsa izlemem.

bunu tartışmanın anlamı yok ki ben sana birşey ispatlamaya yada birşey kabul ettirmeye çalışmıyorum benim düşüncem bu, kaba bir tabirle söylicek olursam ; Beşiktaşı takmıyorum diyebilirim. seneye gidip şl kupası da alsa hiç kıskanmam, sevinirim bile puan yükselttiği için. birçok Fenerbahçelinin ve Galatasaraylının da benim gibi düşündüğünü düşünüyorum, niye hiçbir Gsli biz Beşiktaşa 6 attık demiyo ama biz bas bas bağırıyoruz ? Gs taraftarlarının seviyesi Fblilerden çok yüksek olduğundan mı ? :)

ha en iyi gs fener rekabeti türkiyede diyorsun yani.olabilir ona birşey diyemem...

• quote:

ötesi yok!

Evet sonuna kadar arkandayız
  • "beşiktaş ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur.beşiktaş büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

dermişim..
  • dersin,çünkü fenerbahçelisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cskiller

Beşiktaş'ı bilmem de, büyüklük Galatasaray'ın ve Galatasaray'lıların idrak edemeyeceği kadar önemli birşeydir.

Al işte
  • 95 yılından bugüne kadar sadece 1 şampiyonluk görmüş olmanıza rağmen (14 yılda 1) kimileri hala beşiktaş şöyle böyle diye konuşuyor... yahu yazık sizlere olurmu böyle şey sen ki türkiyenin 3 büyük takımları arasındasın ha... ben şahsen 3 büyük olduğuna inanmıyorum.. bu ülkede 2 büyük var bence! beşiktaşlılara saygım sonsuz fakat böyle düşünüyorum! beşiktaş yonetımı durduğu surece ve sizler (taraftar) sesinizi çıkarmadığınız sürece yüzünüzün gülmesi bir mucize bence.. Tek kelimeyle KANDIRILIYORSUNUZ!
  • Bundan 15 sene önce

Bjk>FB>Gs>Bjk

durum bu idi.

Yani kısaca genelde Bjk Fener2i hep yenerdi.

Fener genelde Gs'yi hep yenerdi.(gerçi bu gelenek bozulmadı :D )

Gs'de Bjk'yi genelde yenerdi.

Aradan sıyrılan şampiyon olurdu.

Ancak son zamanlarda bu takımların kaderini kesinlikle Yönetimler belirledi ve belirlemeye de devam edicek...

Büyüklük konusu ise

Şu bir gerçek Fb'nin yeri her zaman farklı.Fenerli olduğum için değil.Ama bunu rakip takımdan arkadaşlarda "zaman zaman" kabul ediyolar.

Yoksa şu 1 şu 2 şu 3 demek bence saçma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

95 yılından bugüne kadar sadece 1 şampiyonluk görmüş olmanıza rağmen (14 yılda 1) kimileri hala beşiktaş şöyle böyle diye konuşuyor... yahu yazık sizlere olurmu böyle şey sen ki türkiyenin 3 büyük takımları arasındasın ha... ben şahsen 3 büyük olduğuna inanmıyorum.. bu ülkede 2 büyük var bence! beşiktaşlılara saygım sonsuz fakat böyle düşünüyorum! beşiktaş yonetımı durduğu surece ve sizler (taraftar) sesinizi çıkarmadığınız sürece yüzünüzün gülmesi bir mucize bence.. Tek kelimeyle KANDIRILIYORSUNUZ!

Bizim de 14 yıl da 1 tane şampiyonluk aldığımız oldu. Kendi tarihimizi bilelim sonra rakiplerimize bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.