Şimdi Ara

Beşiktaş - Galatasaray = iy0/ms2 veya iy2/ms2 düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün adam gibi bir maç göremedim daha doğrusu var ancak ben güvenemiyorum, yüksek meblağda ms2 olarak bjk-gs maçına oynayacaktım ama niyeyse para cebimde kalsın düşüncesiyle bu geceki NBA maçları için derbiye 2 tane 4 liralık maç oynadım, en azından üç beş lira cebe girsin onlarıda NBA için harcarım..

Beşiktaş - Galatasaray = iy0/ms2 veya iy2/ms2 düşünüyorum

Tek dileğim berabere bitmemesi

Bu gün kendimi bilerek stopluyorum, tek maçta niyeyse korkum var dün 69 lira kazandım hepsini ms2 yapıcaktım ama giden 8 liradan olsun diyip bunları oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 16 Nisan 2012; 17:23:00 >

• 0dan 2 tehllikeli olabilir galatasaray'ın yıllardan beri süregelen 'Derbi Deplasmanlarında Kazamama' durumu bu maçtada devam edebilir bence. Kadıkköy deplasmanından yıllarca puan alamayan Galatasaray bu sene bile 1 puan alabildi. İnönü'de de durum farklı değil. Son 16 yılda sadece 1 galibiyeti var Galatasaray'ın. Ayrıca Fatih Terim'li Galatasaray'ında İnönü'de galibiyeti yok. 4 yıl üst üste şampiyon olup süper kupayı aldıklarında bile İnönü'de 3 puan alamadılar !! Ancak bu maçlarda beraberlik sayısı oldukça fazla. İnönü'de ki son 16 maçta 7 BJK galibiyeti varken 8 maçta eşitlikle tamamlandı. Yine Fatih Terim'li Galatasaray İnönü'de 7 maçta 5 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Bugün de GS'nin aman aman bir hücüm futbolu oynayacağını düşünmüyorum. Burda alacakları beraberlik onları çok üzmez çünkü haftayada Fenerbahçe ile berabere kalırlarsa avantaj onlarda olucaktır. Beşiktaş'ın halini ise uzun uzun anlatmaya gerek yok. Her ne kadar kötü olursa olsun İnönü'de taraftarın desteğiyle bütünleşince yenemeyecekleri takım yok. Üstelik bu sezon oynanan maçlarda İnönü'de direk ve Muslera sayesinde 1 puanı kurtaran GS olmuştu. Arena'daki maçta ise Beşiktaş'a hiç şans verilmezken son dakikada Almeida ile galibiyeti kaçırıp dönen topta mağlup olmuştu. Bu kadar analizden sonra demem o ki bu maçın ideal tahmini 0 dır. Eğer bir tarafa gidecekse maç taraftarlarıyla her an her şey yapabilcek Fernandes'iyle kazanan Beşiktaş olacaktır

• kadir kardes tam analizini yapmış bize susup maçı izlemek kaldı. :)

Ayrıca bende beşiktaşın alacağını düşünüyorum.En kötü ihtimal 0 biter.Bu benim tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meetal01 -- 16 Nisan 2012; 18:39:52 >
  • 1/0 yada 2/0
  • Ben ilk yarının 0 ikinci yarının çok farklı bir skorla biticegini düşünüyorum:)
  • 1/X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bologna - Fiorentina ne olur ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.