Şimdi Ara

Beşiktaş-Fenerbahçe Maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı bölüme mesaj atınca herkes trollük anlıyor umarım yanlış anlamazsınız.

Beşiktaşın gerçekten Fenerbahçeye karşı bi şansı olduğunu düşünüyor musunuz?

• maç kadıköyde kardeşim fb ev sahibi

evet hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor veya kaybedilmiyor. neden şansımız olmasın ki?
  • Kadıköy'de Pancu'nun kaleye geçtiği ve 4-3 kazandığımız maçtan sonra FB-BJK rekabeti bitmiştir.
  • Ben o şanssızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum ya.
  • 3-2 Besiktas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Rick Wright Bilic geldiğinden beri derbiniz yok ve ligin en iyi oynayan takımına karşı oynayacaksınız. Ve bizim evimizde oynayacaksınız. Ve perşembe günü maçınız var,yorgun olacaksınız. Bilmiyorum bu faktörlere bakınca bence kazanma şansınız %15 gibi bişey.

@Vict0ry Bu ne şimdi? İnsan gibi bişey yazdık düzgün cevap versen olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet
  • @PH_Ganso Hocam ben rekabeti sormuyorum zaten. Haftaya olacak maçı soruyorum. Alakalı cevap yazarsanız sevinirim.
  • Takım FB maçından sonra milli maç arasına girecek. Bu moralle çok iyi oynayıp puan alacağımızı düsünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İddaa ediyorum Feneebahcelileri takimlarindan sogutacak, Aziz Yildirim'i istifaya surukleyecek mac olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Beşiktaş bu sene çok iyi oynuyor. Hatta galatasaraydan daha iyi FENERBAHÇEyle eşit* diyebiliriz. Ama bizim evimizde kaybedeceğimizi sanmıyorum.

* Belki daha iyidir ama çok fanatik olduğum için FENERBAHÇE'den daha iyi bi takım olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PH_Ganso

Kadıköy'de Pancu'nun kaleye geçtiği ve 4-3 kazandığımız maçtan sonra FB-BJK rekabeti bitmiştir.

Fenerbahçe - bjk rekabeti zaten hiç olmamıştır, Fenerbahçe beşiktaştan hep daha başarılı olmuştur
  • Fenerbahce yener Besiktas derbiler cok bozuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

@Rick Wright Bilic geldiğinden beri derbiniz yok ve ligin en iyi oynayan takımına karşı oynayacaksınız. Ve bizim evimizde oynayacaksınız. Ve perşembe günü maçınız var,yorgun olacaksınız. Bilmiyorum bu faktörlere bakınca bence kazanma şansınız %15 gibi bişey.

@Vict0ry Bu ne şimdi? İnsan gibi bişey yazdık düzgün cevap versen olmaz mı ?

brugge maçından turla dönersek; ki büyük bir ihtimal geçeriz, kazanamasak da berabere kalırız rahat ol
  • Fenerbahçe en az beraberlikle ayrılır.Beşiktaş'ın derbi karnesi çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: PH_Ganso

Kadıköy'de Pancu'nun kaleye geçtiği ve 4-3 kazandığımız maçtan sonra FB-BJK rekabeti bitmiştir.

Fenerbahçe - bjk rekabeti zaten hiç olmamıştır, Fenerbahçe beşiktaştan hep daha başarılı olmuştur

20 yaşında falansın sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ligin en iyi takimindan sonrasini okumadim

• quote:

Farklı bölüme mesaj atınca herkes trollük anlıyor umarım yanlış anlamazsınız.

neden olmasın? Siz kimsiniz ki? gökten zembille mi indiniz çocuk?

Bu bir futbol karşılaşması, ve bir derbi maçı.. türkiyenin güzide iki ebi karşılaşacak ve 3 sonuçlu bir maç oynanacak.

Trol değil diyorsun ama hayatınız trol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Farklı bölüme mesaj atınca herkes trollük anlıyor umarım yanlış anlamazsınız.

neden olmasın? Siz kimsiniz ki? gökten zembille mi indiniz çocuk?

Bu bir futbol karşılaşması, ve bir derbi maçı.. türkiyenin güzide iki ebi karşılaşacak ve 3 sonuçlu bir maç oynanacak.

Trol değil diyorsun ama hayatınız trol.

Terbiyeni takın. Çocuk falan hayırdır? Geldik şuraya adam gibi bişey yazdık .

Neyse maçtan sonra görüşürüz o zaman Beşiktaşlı arkadaşlar. Umarım güzel bi maç olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.