ne zevk aliyorsunuz anlamiorum ,forum sadece karisiyor kimin hangi takimi tuttugu belli olmuyor su an 3 tane bakkal gazi cakmalari dolasiyor
quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamaz ne zevk aliyorsunuz anlamiorum ,forum sadece karisiyor kimin hangi takimi tuttugu belli olmuyor su an 3 tane bakkal gazi cakmalari dolasiyor derbilerin zevki iddiadır zaten @LastSoldi3r Tamam avatar imza.Detayları yarın yada ilerleyen günlerde konuşuruz
quote:Orijinalden alıntı: rapture quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamaz ne zevk aliyorsunuz anlamiorum ,forum sadece karisiyor kimin hangi takimi tuttugu belli olmuyor su an 3 tane bakkal gazi cakmalari dolasiyor derbilerin zevki iddiadır zaten @LastSoldi3r Tamam avatar imza.Detayları yarın yada ilerleyen günlerde konuşuruz hep bizim forum karışıyo a.gğ
quote:Orijinalden alıntı: Blacksticks Bir beşiktaşlı olarak şimdiden söyleyim 0-1 fener yener. Dedi dersiniz. Not : Gol atmayı becerebilsek kesin yeneriz ama atamıyoruz e fenerde muhakkak en az 1 tane atar o yüzden yazdım bu skoru.
quote:Orijinalden alıntı: rapture quote:Orijinalden alıntı: West Blood rapture var mısın Olmam mı Avatar+imza Tamam anlaştık
quote:Orijinalden alıntı: cscageonly Kaybedenler bizim avatarı takacak yakında tüm forum Gazi olursa şaşırmam
west blood banada söz vermisti jant! bekliyorum artık girelim iddaya jant! ? avatar + imza gireriz 1 haftalığına yada baska besiktaslılar ile gireriz
quote:Orijinalden alıntı: fenerlix07 quote:Orijinalden alıntı: cscageonly Kaybedenler bizim avatarı takacak yakında tüm forum Gazi olursa şaşırmam Gazi Tarikatı hızla büyüyor. Şeyhimiz birazdan gelir
quote:Orijinalden alıntı: cscageonly quote:Orijinalden alıntı: fenerlix07 quote:Orijinalden alıntı: cscageonly Kaybedenler bizim avatarı takacak yakında tüm forum Gazi olursa şaşırmam Gazi Tarikatı hızla büyüyor. Şeyhimiz birazdan gelir bakkal amca bana 2 ekmek 3 yumurta ve 1 tane çiklet verebilirmisin acaba aa aanaa çakma bakkal gelmisim
quote:Orijinalden alıntı: Fernando Sucre quote:Orijinalden alıntı: cscageonly quote:Orijinalden alıntı: fenerlix07 quote:Orijinalden alıntı: cscageonly Kaybedenler bizim avatarı takacak yakında tüm forum Gazi olursa şaşırmam Gazi Tarikatı hızla büyüyor. Şeyhimiz birazdan gelir bakkal amca bana 2 ekmek 3 yumurta ve 1 tane çiklet verebilirmisin acaba aa aanaa çakma bakkal gelmisim Sen eve git ben çocukla gönderirim yavrucuğum. Sen taşıyamazsın şimdi