Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ EZİLİR DİYENLER MAÇ SONU GÖRÜŞELİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: degobar

Allahtan kalede fabri varmış ya hakan arıkan olsaydı

Biz Eray İşcan ile Real deplasmanından 3-0 ile kurtulmustuk. Simdi düsünüyorum da büyük basarı. Eray lan Eray.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Biz Eray İşcan ile Real deplasmanından 3-0 ile kurtulmustuk. Simdi düsünüyorum da büyük basarı. Eray lan Eray.

Bale'in dümdüz üstüne gelen serbest vuruşunu bu maçta mı yemiştik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

quote:

quote:

Bale'in dümdüz üstüne gelen serbest vuruşunu bu maçta mı yemiştik?

evet frikiten bale atmıstı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

UZUAUAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ULA SİZ KİM BAYERN'E GOL ATMAK KİM BİRDE 5-1 YAZMIŞ

SİZ BAYERNE İÇERDE DIŞARDA GOL ATACAK TAKIM DEĞİLSİNİZ

Kirmizi yemeseydik cok farkli olurdu

Ne güzel işte mazeretiniz olmuş oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok da şuna güldüm:

quote:

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay: "Rakip 10 kişi kalınca tamamen kapandı, Avrupa'da böyle olmuyor"

1-1 biten ve Kayserispor'un 10 kişi tamamladığı maçın ardından söylenmiş. Ee, etme bulma dünyası demişler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin şu gönlünüz o kadar nefret dolu ki Beşiktaş orada senin ülkeni temsil ediyor başkasının değil destek olacağınız yerde köstek oluyorsunuz. Yazık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Sizin şu gönlünüz o kadar nefret dolu ki Beşiktaş orada senin ülkeni temsil ediyor başkasının değil destek olacağınız yerde köstek oluyorsunuz. Yazık!

haklısınız en Beşiktaşı beğendim... köstek olmayın birader.. daha rövanş var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç 2-0 olmuş bjkli oyuncular zaman geçirmeye oynuyor. Gerçek bir şampiyonlar ligi takımıyla oynadıkları zaman takke düşüp kel görünüyor

quote:

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay: "Rakip 10 kişi kalınca tamamen kapandı, Avrupa'da böyle olmuyor"

Bir de Türklükten, vatan hainliğinden bahsediyorsunuz. Aynı duyarlılığı aşağıdaki görsellerden sonra da gösterebilseydiniz

BEŞİKTAŞ EZİLİR DİYENLER MAÇ SONU GÖRÜŞELİM

• quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Maç 11 - 11 bitseydi. Bayern in fark atması mümkün olmazdı. 15. dakikadan sonra 75 dakika 10 kişi oynamak kolay değil.

2-1 gibi bir skor bizi beklerdi.

Hakemler kırmızı formayla çıksalar daha iyiymiş. Yani kırmızılılar ne zaman yere yatsalar faul oldu bir pozisyon dışında. Adamlara dokundurtmadılar.

Kırmızı kart olabilir tabi. Ancak eforun önemli olduğu bir zamanda defansın ortasındaki bir ismin kırmızı kart görmesi sürekli topun peşinden koşmak durumunda kalması gerçekten her şeyi değiştirdi.

Daha önce başımıza gelenleri ve gelebilecekleri düşünerek biraz daha düzgün düşünmemiz buna göre tepki vermemiz lazım.

PSG nin Real dan 3 yediği yerde 75 dakika 10 kişi oynayıp biri ofsayttan 5 gol yemek çok anormal değil. Bu gün psg aynı durumda olsa 4-5 yemesi olasıydı.

Kaldıkı ki Bayern PSG yi kendi evinde 3-1 yenmişti. Her nekadar rakip baskın gözüksede iyi bir taktik ve biraz daha kaliteli oyunla almıştı maçı. 75 dakika 10 kişi oynayıpta 5 yemeside çok anormal olmazdı.

Yani bu gün PSG Real karşısında aynı zamanda 10 kişi kalıp 5 gol yese kimse çok anormal karşılamaz. Ama konu Beşiktaş olunca içimizdeki ben demiştimci irlandalılara gün doğuyor.

Bu mesajımı çekemeyenler olur mutlaka.
    Değişen bişey olmazdı işte olmazdı banane banane diye ağlayanlar olur.

Bi daha buralara gelip mesaj yazmamak lazım beni deli ediyorlar.

Bizim chelsea maçından öncede 4 e 5 e oynayan çok olmuştur. Sevilla maçındada benzer tepkiler vardı. Seviyya size orada 5 atar diyenler vardı. Allahtan o maçı 11 kişi oynadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 21 Şubat 2018; 14:58:31 >

• quote:

Hayatının en zor ve en iyi maçını oynadı valla. İnanılmaz saygı duydum dün Fabriye.
  • Come to Beşiktaş

1- BAM
    2- BAM
    3- BAM
    4- BAM
    5- BAM

https://twitter.com/FCBayernEN/status/966061379231760384

https://twitter.com/FCBayernEN/status/966064074726498304

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Şubat 2018; 15:22:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Financierbd

Maç 2-0 olmuş bjkli oyuncular zaman geçirmeye oynuyor. Gerçek bir şampiyonlar ligi takımıyla oynadıkları zaman takke düşüp kel görünüyor

quote:

Bir de Türklükten, vatan hainliğinden bahsediyorsunuz. Aynı duyarlılığı aşağıdaki görsellerden sonra da gösterebilseydiniz

Bir Beşiktaşlı olarak ben utandım. Cahillik , eziklik başka bir şey değil .

• olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Umarım;

-Bragaya elendiğimizde bjktvde ağlayan bebek videosu yayınlandığında,
    -quaresmanın bragaya tebrik mesajı gönderdiğinde,
    -çarşının "avrupada kimle oynadığınız önemli değil, her türlü rakibimizsiniz" mesajını yayınladığında

ve yukarıdaki gibi diğer takımların rakiplerinin bayrağı açıldığında da utanmışsınızdır.
  • 5-0 yenildi ama ezilmedi o abisi. Ezilmesi için en az 20-0 yenilmesi lazımdı o yüzden ezilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Financierbd

Umarım;

-Bragaya elendiğimizde bjktvde ağlayan bebek videosu yayınlandığında,
    -quaresmanın bragaya tebrik mesajı gönderdiğinde,
    -çarşının "avrupada kimle oynadığınız önemli değil, her türlü rakibimizsiniz" mesajını yayınladığında

ve yukarıdaki gibi diğer takımların rakiplerinin bayrağı açıldığında da utanmışsınızdır.

Yalan yok. Görsem utanırdım. Dediğim gibi CAHİLLİK EZİKLİK başka bir şey değil.
  • quote:

quote:

Hangi takimi desteklemistin?
  • quote:

quote:

Maç 11 - 11 bitseydi. Bayern in fark atması mümkün olmazdı. 15. dakikadan sonra 75 dakika 10 kişi oynamak kolay değil.

Hakemler kırmızı formayla çıksalar daha iyiymiş. Yani kırmızılılar ne zaman yere yatsalar faul oldu bir pozisyon dışında. Adamlara dokundurtmadılar.

Kırmızı kart olabilir tabi. Ancak eforun önemli olduğu bir zamanda defansın ortasındaki bir ismin kırmızı kart görmesi sürekli topun peşinden koşmak durumunda kalması gerçekten her şeyi değiştirdi.

Daha önce başımıza gelenleri ve gelebilecekleri düşünerek biraz daha düzgün düşünmemiz buna göre tepki vermemiz lazım.

PSG nin Real dan 3 yediği yerde 75 dakika 10 kişi oynayıp biri ofsayttan 5 gol yemek çok anormal değil. Bu gün psg aynı durumda olsa 4-5 yemesi olasıydı.

Kaldıkı ki Bayern PSG yi kendi evinde 3-1 yenmişti. Her nekadar rakip baskın gözüksede iyi bir taktik ve biraz daha kaliteli oyunla almıştı maçı. 75 dakika 10 kişi oynayıpta 5 yemeside çok anormal olmazdı.

Yani bu gün PSG Real karşısında aynı zamanda 10 kişi kalıp 5 gol yese kimse çok anormal karşılamaz. Ama konu Beşiktaş olunca içimizdeki ben demiştimci irlandalılara gün doğuyor.

Bizim chelsea maçından öncede 4 e 5 e oynayan çok olmuştur. Sevilla maçındada benzer tepkiler vardı. Seviyya size orada 5 atar diyenler vardı. Allahtan o maçı 11 kişi oynadık.

Munih, ortasahasi pas yapamadı. Vidal cok kotu gunundeydi, Munihi izleyenler bilirler. Thiago olmayınca, 1-2 seviye asagi dusuyor oyunlari. Heynckes Robbeni de oynatmayınca, Munih tikandi, hep uzun oynadılar. uzun oynamak zorunda kaldilar.

Hep yorumlariminda bunu yazdım, Munih kanatlar calismayinca, tikaniyor, Jamesi durdururlarsa, Bjk bir seyler yapabilir dedim.

Ne zaman, Robben oyuna girdi, kanatlari kullanmaya basladilar, mac bitti.

Fenerbahce, Sevillayi elerken, o takim Avrupa kupalarinda izledigim en iyi turk takimiydi 2000 Gsden sonra. Maldonado yerine kaliteli bir topcu olsa, daha da iyi olabilirdi. Chealsenin Chealse oldugu zamanlar, Chealseyi dahi cok zorlamislardi.

Abi, bu rakip desteklemeyi her takim taraftari yapiyor. Kendilerine gelince, ulke takimi bizi destekleyin diyorlar. Bu forumda 35 yasinda uyeler var, Gsnin adini gs yaziyor, Bjkyi Bjk yaziyor.

Bir Gsli olarak, Bjkyi tebrik ederim. Avrupada cok iyi bir sezon gecirdiler. Bjk bir Avrupa takimi gibi top oynuyor. Helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

quote:

Munih, ortasahasi pas yapamadı. Vidal cok kotu gunundeydi, Munihi izleyenler bilirler. Thiago olmayınca, 1-2 seviye asagi dusuyor oyunlari. Heynckes Robbeni de oynatmayınca, Munih tikandi, hep uzun oynadılar. uzun oynamak zorunda kaldilar.

Hep yorumlariminda bunu yazdım, Munih kanatlar calismayinca, tikaniyor, Jamesi durdururlarsa, Bjk bir seyler yapabilir dedim.

Ne zaman, Robben oyuna girdi, kanatlari kullanmaya basladilar, mac bitti.

Fenerbahce, Sevillayi elerken, o takim Avrupa kupalarinda izledigim en iyi turk takimiydi 2000 Gsden sonra. Maldonado yerine kaliteli bir topcu olsa, daha da iyi olabilirdi. Chealsenin Chealse oldugu zamanlar, Chealseyi dahi cok zorlamislardi.

Abi, bu rakip desteklemeyi her takim taraftari yapiyor. Kendilerine gelince, ulke takimi bizi destekleyin diyorlar. Bu forumda 35 yasinda uyeler var, Gsnin adini gs yaziyor, Bjkyi Bjk yaziyor.

Bir Gsli olarak, Bjkyi tebrik ederim. Avrupada cok iyi bir sezon gecirdiler. Bjk bir Avrupa takimi gibi top oynuyor. Helal olsun.

Evet kesinlikle.

Münih ne zaman kanat oyuncularını yeniledi. Ondan sonra maçı kopardı. Yoksa 2. yarının ortasına dek 10 kişi kalmış rakibe karşı 2-0 lık bir sonuç Münih in istediği bir sonuç değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

quote:

Hangi takimi desteklemistin?

Galatasaray.. Ama bunun sebebı GS turk takım oldugu ıcın degıl.Real ıcın sıradan mac Gs ıcın tarıhı mac olmasından dolayı. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.