Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ DERBİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler,bana göre beşiktaş fenerbahçe derbileri daha güzel geçiyor.Sizce Fb-Gs derbisi mi,yoksa Fb-Bjk derbisi mi daha zevkli?

• Galatasaraylı olarak söylüyorum FB maçları tam amele işi oluyor. İki takımın da BJK ile oynadığı maçlar daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 kere açıldı aynı konu. Ortak sonuç en zevklisi fb-bjk , en önemlisi gs-fb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Césc

Galatasaraylı olarak söylüyorum FB maçları tam amele işi oluyor. İki takımın da BJK ile oynadığı maçlar daha iyi.

Bence sıkınti aşırı rekabetten kaynakli,futbol dışı yöntemlerle maç kazanilmaya çalışılıyor.Futbol adina iyi bir maç olmuyor.

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    İmza güzelmiş,5000 kere açılma olayına gelince her derbi de bu tarz konular açılır.forum sitesi burası sonuçta.Diğer dediklerinize katılıyorum Beşiktaş derbileri zevkli,her iki takım için.
  • Bjk maçları daha heyecanlı geçiyor.

Gs maçları daha adrenalin dolu vurup kırıp inletebilcegin bi maç

• Fenerbahçe gs maçları kim ne derse desin daha heyecanlı oluyor. Zevkini bilmem, atılan paslarda bile kalp atışlarımız hızlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gs maclari derbilikten cikti ozellikle kadikoyde o yuzden bjk derbisi daha heycanli

• En zevklisini bilmem de en zevksizi gs-bjk

• Heyecan olarak gs derbileri ,futbol zevki olarak bjk
  • Bjk futbol oynamaya çalıştığı için zevkli geçiyor.ama bu yüzden derbileri kaybediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Gs maclari derbilikten cikti ozellikle kadikoyde o yuzden bjk derbisi daha heycanli

Aynen hocam bende o görüşteyim Kadıköy şampiyonluğundan sonra banda Beşiktaş maçları daha heyecanlı gelmeye başladı.
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    imzana bayıldım
  • Her ülkede tek derbi vardır diğerleri yan sanayi derbisidir,derbiciktir

FB-GS maçlarında heyecanlandığım kadar FB-BJK maçlarında heyecanlanmıyorum.Futbolcular için de aynısı geçerli bence.O yüzden Fenerbahçe Galatasaray maçları daha olaylı oluyor
  • En keyiflisi : Fenerbahçe-Beşiktaş
    En keyifsizi : Galatasaray-Beşiktaş
    En heyecan vereni : Fenerbahçe-Galatasaray
  • Bjk derbi mi ? FB-GS kim oynarsa Bjk'yi eziyor ne keyif alıyorsunuz ? normal anadolu klubü maçı gibi
  • İki turlude gs bence. 3-3 luk mac disinda heyecanlandigim mac yok misal gecen sene gs derbileri daha heyecanli gecmisti. En onemlisi gs , en heyecanlisi gs dir bana gore. İkinci sirada ise trabzondur

• fener beşiktaş derbiciği daha zevkli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.