Şimdi Ara

Beşiktas bu feneri yener

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş daha iyi oynuyor önce benfica sonra başakşehir sonra fenerbahce 9puan varmı iddaaya giren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bjk_kadir3

Tam iddaya girmelik bir üye

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Bjk_kadir3

Tam iddaya girmelik bir üye

Formasına giriyonmu

• Eğer yenilirsek avatarıma Bjk logosu koyucam. İmzama da Şampiyon Beşiktaş yazacağım. Eğer yenersek sen avatarına Fenerbahçe logosu koyacaksın ve imzana Şampiyon Fenerbahçe yazacaksın. 1 ay boyunca kalacak. Kabul mü? Ben takımıma güveniyorum. Sen de güveniyorsan girelim iddiaya.
  • Fb top falan oynamiyor. Besiktas bu sene erkenden koparir ligi.

• E yenin bi zahmet. Lens ve Topal yok. Sizde Atiba ve Oğuzhan'ın olmadığını düşüp karşılaştır bi de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Eğer yenilirsek avatarıma Bjk logosu koyucam. İmzama da Şampiyon Beşiktaş yazacağım. Eğer yenersek sen avatarına Fenerbahçe logosu koyacaksın ve imzana Şampiyon Fenerbahçe yazacaksın. 1 ay boyunca kalacak. Kabul mü? Ben takımıma güveniyorum. Sen de güveniyorsan girelim iddiaya.

Tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Fener...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

E yenin bi zahmet. Lens ve Topal yok. Sizde Atiba ve Oğuzhan'ın olmadığını düşüp karşılaştır bi de ?

Oğuzhan aylardır sakat zaten. Q7 desek daha iyi bütün ataklarımız Q7 ile başlıyor.

• O sene bu sene mi hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene o senemiymiş?
  • O maçı fener kaybetmez, en fazla berabere kalırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_kadir03

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Eğer yenilirsek avatarıma Bjk logosu koyucam. İmzama da Şampiyon Beşiktaş yazacağım. Eğer yenersek sen avatarına Fenerbahçe logosu koyacaksın ve imzana Şampiyon Fenerbahçe yazacaksın. 1 ay boyunca kalacak. Kabul mü? Ben takımıma güveniyorum. Sen de güveniyorsan girelim iddiaya.

Tamam

Tamamdır, bekliyorum maçı.

• 17 sene oldu ama o sene bu seneci tayfa gitti; 11 sene oldu ama o sene bu seneci tayfa geldi.

Hoşgeldiniz gençler. Yalnız şunu unutmayın ki, bir adet Topal ve Lens yoktu sahada.
  • YAV HE HE
  • Saha avantajı ve artan form durumlarını göz önüne alırsak, Fenerbahçe'nin yenme ihtimali daha yüksek. Kolay maç olmaz. Beşiktaş oynatmamaya değil de oynamayı düşününen takım olduğu için maç 90 dakikalık kondisyon testine dönüşecek diye tahmin ediyorum.
  • Yav bizde diyorduk 1 mesajı olan güvenilir bir üye gelse de iddiaya girsek.

(Evet iddia, iddaa değil)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.