Bildirim
Beşiktaş'a tazminat hakkı doğuyor sanırım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hiç bir şey olmuyor boşuna umutlandık! -
Adalı ve Havutçu'nun şike suçları sabit görülmüş. Kararın bozulan kısmı cezalarıyla ilgili.
Aklanmadılar, beraat etmediler, sadece cezalarıyla ilgili kısım mahkemede tekrar görülecek. -
Kulüp onandı. kişiler tekrar yargılanacak. bize yine hasret bize yine hüsran var. -
Yanlış bilgilendirme olmasın!!!!
Yargıtay, eski Beşiktaş Asbaşkanı Serdar Adalı'nın Beşiktaş-İBB Spor Türkiye Kupası final maçının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak, Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun ise Beşiktaş-İBB Spor maçının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak suçlarını işlediklerinin sabit olduğuna karar verdi.
Ancak Yargıtay, Adalı'ya şike suçundan verilen 1 yıl 3 ay hapis ve 250.000 lira adli para cezası ile Havutçu'ya verilen 1 yıl 3 ay hapis ve 100.000 lira adli para cezasının yeniden belirlenmesi istemiyle kararı bozdu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim anlamadığım dava sadece usul olarak mı tekrar değerlendirilecek yoksa hem esas hem de usul olarak mı?
Bu gidişe şahıslar bir şekilde yırtacak ama olan klübe olacak gibi.
Gelecek sene UEFA davanız sonuçlanmadı diyerek tekrar almazsa işte o zaman görün şamatayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorumun cevabını öğrendim geçmiş olsun. Mahkeme sadece usul yönünden inceleyecek. Esas olarak şike sabit. Şike yoktur diye karar çıkmazmış bundan sonra.
bu saatten sonra ibb alır tazminatı -
Suç işlendiği onandı zaten. Tazminat çıkacağını sanmam.
Ceza süreleri veya miktarı diyeyim, o tekrar görüşülecek diye biliyorum.Ceza onandı, başkan adayımız son derece değerli beyefendi sayesinde 2010-2012 arası inanılmaz şekilde 200 milyon TL borçlanmamız yetmezmiş gibi birde şike lekesi sürüldü kulübe.Yazıklar olsun..
Tersi karar çıksa da tazminat hakkı olmayacak diye biliyorum, çünkü uefa'daki davanın erken görülmesi ve elemelere katılma şartı ile tazminat hakkından da vazgeçmiştik yaz başında.Fenerde aynı şekilde. -
bana sunu soyleyin yeter seneye bi daha ceza meza almiyoruz artik dimi ? -
Kararın bozulması sanıkların beraat etmesi demek değildir.Bozulması demek sanıkların hapis sürelerinin tekrar görüşülmesi demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X