Şimdi Ara

Beşiktaş'a şok talep (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arsanı ve varsa binanı kiraladıktan sonra kiracının gelirinden pay isteyemezsin. Adam zaten kullandığı şeylerin parasını ödüyor. Bence asılsız haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan yine paraya sıkıştı bunlar.
    Benden bir TRT payı çalışır hükümete, daha da zırnık koklatmam.
  • Haber kolpa ama yine de yazalim cunku bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmus yine forumun klavye Aynstaynlari :))

1- Oncelikle haberde ne diyor "cikacak olan yasaya gore", yani neymis yasa daha cikmamis!!! Yasalarin hukumleri ancak teblig tarihinden sonrasini kapsar, bkz. en guncel ornek konut vergilerindeki KDV oran degisimi. Yasadan once ruhsat alanlar muaf, yasadan sonra ruhsat alanlar tabi.

2- Yapinin kullanim hakki kiracida iken, kiraci yapiyi kendi imkanlari ile yenileyip ilave getir saglayabiliyorsa; mal sahibinin hukuken bu gelirden pay almaya hakki yoktur.

3- Arsa sahibi eger bu "ilave gelir"in olusumunu saglayan sebeplere (yani masraflara: stad insaat, isletme ve bakim masraflari da dahil) ortaklik beyan etmemisse, yada bu sebepler olusmadan kanuni hakkini kullanarak "ben istemiyorum" diye kanunen irade etmemisse yine hakki yoktur.

4- Diyelim ki Aynstaylarin dedigi gibi gelir artisi oldu arsa sahibine pay verilecek, o zaman gelir artisini saglayan taraf der ki: "kardesim al bu %25 pay senin, lakin benim yaptigim calismalar ile senin mulkun daha da kiymetlendi. Bana yeni emsal uzerinden ya arsa payimi ver, ya gelir artisi bedelini ode, ya masraflar su kadar tuttu bedeline ortak ol, yada benim ....... ....... sartlarima gore hazirlayacagim yeni ust yapi kullanimi anlasmasini imzala.

Hukuki islerde keserin sapi rap bana hep bana diye calismaz gencler, heyecanlaniyorsunuz bos yere

• Bizimkiler bunlarla mahkemelik olmuş da haberim yokmuş.Biz kazandıysak siz de kazanabilirsiniz canınızı sıkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

La nasıl bi kafa vardır ahahhaahaha komedi ya Gs liler sırf inadına savunmaya kalkmış siz ölmeyin emi
    Not:Diğer Gs li arkadaşları tenzih ederim.
    Bilgisiz Gs li, kiracı evi yenilerse kiraya zammı yapılır yoksa o KİRADAN DÜŞÜLÜRMÜ ki bu sen ben değil DEVLET DEVLET!!
    Gs nasıl kurtulmuşsa bizde çatır çatır kurtulacaz hiç sorun etmiyorum
    Sayın Suat Kılıç bu konuda yardım edecektir zaten kendisi bir çok konuda desteği oldu bundada GSGM e haddini bildirecektir.

şimdi herkeş bu aveanın meşhur gaapsama yatırımını gonuşuyor.
    son yılların en büyük yatırımıymış
    mihendisi ayrı bir övünüyor,bayisi ayrı bir gasılıyor

arkadaş ben o direkleri tek tek yere gagmasam sen nere çekiyon ya ..

gurban oliğim laan haaaaaaaaa

aveaa en çalışkan oparatör. en çalışgan oparatör kepçe oparatörü kemal abiniz

GSGM SUAT KILIÇIN BAОLI OLDUОU SPOR BAKANLIОINA AİTTİR.

• Adalı olsaydı devleti haraca keserdik. İşte bunlar hep FO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skorn

adam artik nasil bi zihniyetin urunuyse ornek vereyim derken ordek vermis bide hala savunuyo. bu isin rengi takimi olmaz ortada mithis bir soyguncluk talebi var. oldu ben ev sahibiyle 5 yillik kira sozlesmesi yapicam. 2 yil sonra dolaplari kapilari banyoyu mutfagi yenileyecem ev sahibide gelecek ooo evde cillop olmus kiraya +xx lira zam yapiyorum diyecek. yapma yaaa. sonra birde ev sahibi hakli olacak.

Haklı olabilirdin ama nasıl? Devlet stadın sahibi olsaydı; arsanın değil yani. Ayrıca ortada ticari bir rant var; şartlar değiştiğinde sözleşmelerde değişir bunu BJK yönetimi de biliyor aslında başından beri ama belki sıkıntı çıkarılmaz diye ses etmediler; her yer taksim sloganları hülooğ falan diye bağırılmasaydı ben yine böyle bir talepte bulunulmayacağını düşnüyorum. O %25 devletin çerez parası; ama BJK'nin kan parası gibi bişey

• Vala ay sonu bordromu açınca ve kesilen paraları görünce moralim çok bozuluyor malesef yapacak birşey yok. Alıcaz dedikten sonra alıyorlar.

• Öyle demeyin yaee çok şükür başbakanımız bunun gibi aleni bir şekilde kesilen haraçlarla,gereksiz saçma sapan zamlarla imf'ye olan borçları ödedi ama...genç rabialarada böylesi yakışır

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

gsgm haklı.

tarafsız bakabilmek için şöyle düşünün.
    arsanız var ve kiraya vermişsiniz. kiracınız binayı yeniliyor ve malı götürüyor. oysa siz kira koşullarını eski kullanılmış binanıza göre belirlemiştiniz.
    bu durumda hiç sesinizi çıkarmadan kendi arsanız üzerinden komik bir bedelle malın dünyaların kazanılmasına ses etmez misiniz yoksa ucundan azıcık bana da ver mi dersiniz ?

bunun tarafsızlıkla alakası yok. tamamen taraflı bir yorum. Normalde olay şöyle, anlarsınız belki.

Benim arsamda siz kiracı olun. Bana deyin ki bu bina çok eskidi ben yenisini yapacağım kendi cebimden. Bende hay hay; çevre görüntüsüne uygun bir bina yapın demiş olayım. Siz yapmaya başlayın. Binayı gören bir firmada gelsin desin ki, "Arkadaş bu yer çok popüler, hem sen otur alt katına bende dükkanımı açayım, veya 1-2 daireyi butik otel yapayım. Al sana 145 milyon dolar yardımı olur. Bunu duyan bende mezarcı gibi kapınızı çalayım, arsa sahibi benim %25 i benim diyeyim. Kusura bakmayın buna anca çocuklar güler ve bu haraç sistemi ancak cehalet eşliğinde olur.

• Iyiymis valla.devlet arsanin sahibi ama stadi yenilicek oyle sponsorluktan para isticek.adamlar kendi parasiyla stad yaptiriyor stad ismi icin anlasma yapiyor bundan %25 istiyor.bjk stadin maliyetini istesin devletten o zaman sponsorluktan para verir bjk.kimsede itiraz etmez.

• devlet zaten vergi ile payini aliyor ki. stad yenilecenecek bilet fiyatlari ve sayisi artacak icindeki kdv'den devlet faydalanacak.

localardan gene vergi kazanacak.

icindeki yiyecek icecek satisindan vergi kazanacak.

bu sponsordan gelen paralar harcanirken gene vergisi odenecek. daha neyin hesabini yapiyorlar ki. %25 dusunce kalan paranin da %18 i vergiye gidecek diyelim oradan da kar. o ne guzel memleket.

devlet vatandasa hizmet edecegine vatandas devlete hizmet ediyor ve bunu da herifler savunuyor yahu. adamlar yillardir alismis gudulmeye. hala gudulmek istiyor.
  • Badem kardeşler çalışıyor. E birileri para yiyemeyince batmıştır tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Öyle demeyin yaee çok şükür başbakanımız bunun gibi aleni bir şekilde kesilen haraçlarla,gereksiz saçma sapan zamlarla imf'ye olan borçları ödedi ama...genç rabialarada böylesi yakışır

Olayı rabiaya bağladın ya pes.sizin gibilere polis çok iyi yapmış taksimde diyorum şunları görünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Öyle demeyin yaee çok şükür başbakanımız bunun gibi aleni bir şekilde kesilen haraçlarla,gereksiz saçma sapan zamlarla imf'ye olan borçları ödedi ama...genç rabialarada böylesi yakışır

Olayı rabiaya bağladın ya pes.sizin gibilere polis çok iyi yapmış taksimde diyorum şunları görünce.

Hocam bu tarz konuşma bence. Konuyu saptırmak istemiyorum, sadece bu akşam haberde gördüğüm bir resmi paylaşıcam. Hatta cevap yazacaksan özelden gönderebilirsin. Adamı bu hale getirmişler.
     Beşiktaş'a şok talep

• quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

quote:

quote:

Hocam bu tarz konuşma bence. Konuyu saptırmak istemiyorum, sadece bu akşam haberde gördüğüm bir resmi paylaşıcam. Hatta cevap yazacaksan özelden gönderebilirsin. Adamı bu hale getirmişler.
     Beşiktaş'a şok talep

Sevgili kardeşim yanlış anlama ben o tip yazılar ve sözler sarfedenler için söylüyorum.Yoksa şiddete hele polis şiddetine hepten karşıyım.Orada zulüm gören hergün ölüm korkusuyla yaşayan insanları sırf siyasi nedenlerden spor konusunda ve basit bir stad konusunda bile tiye alanlar için söylüyorum.Bunlar insanların ölümünü bile sırf başbakana ucu dokunacak diye istiyorlar.

• Resmen haraç istiyorlar..
  • quote:

quote:

Önce konuyu karıştıran kişinin avatarına bak ondan sonra "katil" polisini savunmaya kalkış.hepiniz aynısınız

• quote:

quote:

bi bitmediniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.