Şimdi Ara

Beşiktaş'a 150 Milyon Dolar Teklif Ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikret Orman başkanlığındaki Beşiktaş Yönetim Kurulu, bir yandan yeni İnönü Stadı projesi üzerine çalışırken, bir yandan da yaptıkları anlaşmalar ile Siyah Beyazlı kulübe gelir kazandırmak için çaba harcıyor.

Yönetim kurulu yaklaşık 2 ay önce Doğuş-IMG Worldwide şirketi ile niyet mektubu imzalamıştı ve yeni İnönü Stadı dahil bir çok konuda Amerika merkezli şirketi ile ortak hareket etmenin hazırlıkları yapılıyordu.
    Siyah Beyazlı kulübün imzaladığı bu niyet mektubu sonrası Almanya merkezli farklı bir şirketin Beşiktaş ile temasa geçtiği ve İstanbul'a gelerek yönetim kuruluna sunum yaptıkları öğrenildi. Siyah-Beyazlı kulübe 150 milyon Dolar teklif eden Alman Sportfive şirketinin de Beşiktaş ile uzun vadeli anlaşma imzalamak istediği kaydedildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ın Doğuş-IMG Worldwide şirketinde teklif beklediği ve gelecek teklife göre karar verileceği belirtildi.
    Kaynak: DHA

• Bunlar çok güzel haberler. Artık armamızında şerefimizin de meyvelerini yiyelim.
  • 150 mılyon doları nıye verıyor sırket anlamadım????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

150 mılyon doları nıye verıyor sırket anlamadım????

Stad yapılması için olabilir.Yapıldıktan sonra isim hakkı ve sponsor vs. işleri için diye düşünüyorum ama yanılıyorda olabilme itihmalim yüksek bu konuda.Başkada aklıma mantıklı bir sebep gelmiyor.
  • aynen ben de anlamadim. stad ismi icin mi emirates allianz vs vs gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

150 mılyon doları nıye verıyor sırket anlamadım????

Stad yapılması için olabilir.Yapıldıktan sonra isim hakkı ve sponsor vs. işleri için diye düşünüyorum ama yanılıyorda olabilme itihmalim yüksek bu konuda.Başkada aklıma mantıklı bir sebep gelmiyor.

Bende oyle dusundum ama ısım hakkı, sponsorluk ıcın cok buyuk para.. Neyse kokusu cıkar yakında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha cok deli para stad icin bu parayi verirlerse resmen kurtulusumuz olur,hemde harika bi stadimiz olur.Insallah gerceklesir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hevesinizi baltalamak gibi olmasın ama 150 milyon dolar komple yeni bir stad yapmak pek deli para sayılmaz. Ve bu para kulübe değil direkt olarak ihale üsulünden stad yapımına harcanacak olan miktarı belirleyen teklif. Tabii bunun karşılığı çeşitli sponsorluk ve işletme hakkıdır. Ayrıntıları görmek lazım. Hayırlısı olsun.
  • quote:

Ortaklığın yapacağı olası projeler arasında spor akademisi, kamplar ve kliniklerin kurulması, stadyum veya performans merkezleri inşa edilip işletilmesi ve çeşitli spor dallarında medya ve sponsorluk hakları temsilcilikleri kurulması bulunuyor.

KAYNAK
  • B.Hacıgüzeller "Sportfive, stadyum danışmanlığı,yönetimi ve pazarlaması için 150 M $ teklif sundu, bu teklifi düşünmekteyiz"
    B.Hacıgüzeller "Sportfive şirketinin teklifi Sponsorluk, saha içi ve dışı reklam yetkilerini içermekte, stad için 3. teklifte gelebilir"

CNN'de doğruladı şimdi.IMG'den de teklif bekleniyormuş şimdi.
  • Sanki teklif çokta iyi durmuyor gibi bence başka tekliflere bakmak lazım
  • Kaç senelik önermişler ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inönü dışında başka bir stadta aynı kapalı ruhunu yakalayabilir miyiz bilemiyorum.. stad konusunda adımların çok akıllıca atılması gerekli.. aceleye gelirse takıma büyük zararı olacaktır.
  • haberin detayı;

İnönü'ye 150 milyon $

Dünyaca ünlü Alman Sportfive Şirketi, siyah beyazlı kulübe 10 yıllık bir öneri yaptı. Anlaşma sağlandığı taktirde, Kartal’ın sezonluk kazancının, 40 milyon dolara kadar çıkma ihtimali bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’ın başına talih kuşu kondu. Daha önce stat ve çeşitli projelerin oluşumu için IMG şirketi ile anlaşan Beşiktaş Kulübü’ne, bu defa dünyaca ünlü Alman şirketi Sportfive’dan 150 milyon dolarlık teklif yapıldı. Siyah beyazlı kulübün Mali İşler komitesi Başkanı Berk Hacıgüzeller de bu teklifi doğruladı.
    Hacıgüzeller, “IMG ile Beşiktaş olarak daha önce bir niyet mektubu imzalamıştık. Bu, ‘birlikte çalışmaya başlayalım’ mektubudur. Fakat bu arada önceki gün Sportfive bize 150 milyon dolarlık ilginç bir öneriyle geldi” diye konuştu.

Almanya’da inceleme yapılacak

Beşiktaş yöneticisi Berk Hacıgüzeller, konunun detaylarını Hürriyet’e şu şekilde anlattı: “Söz konusu anlaşma ile İnönü Stadı’nın pazarlanması, sponsorluklar ve önemli çalışmalar yapılacak. Alman şirketi ile görüşmelerimiz sürüyor. Şu anda pazarlama finans modelinin kaç yıllık olacağı üzerinde çalışıyoruz. Başkanımız Fikret Orman ve yöneticilerimizle önümüzdeki ay Almanya’ya giderek oradaki kulüplerin önemli statları gezip görüş-
    meler yapmayı planlıyoruz.”

‘Gelir daha da katlanabilir’

”Daha önce stadyum gelirleri 10 milyon dolar civarındaydı. Fakat Sportfive, bu miktarın 40 milyon dolara kadar çıkabileceğini belirtiyor. Ve 15 milyon doları minimum kazanç olarak garanti ediyor. Çok iyi bir stat geliri bekliyoruz. Beşiktaş ve Türk futbolu için iyi bir imkan olacak. Kulübümüzün yetkili organları olarak, konuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beşiktaş’ı güzel günler bekliyor.”

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=22020918

• Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 150 milyon doları verecekler ve her yıl stadın karından pay alacaklar mesela senede 15 milyon dolar alsalar 10 yıl bunun gibi birşey işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Zidanee

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 150 milyon doları verecekler ve her yıl stadın karından pay alacaklar mesela senede 15 milyon dolar alsalar 10 yıl bunun gibi birşey işte

Saçmalık hem isimlerini stada vereceğiz hemde sene de 15 milyon mu ödeyeceğiz ? Çok saçma bir düşünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla 150 milyon doları verecekler ve her yıl stadın karından pay alacaklar mesela senede 15 milyon dolar alsalar 10 yıl bunun gibi birşey işte

Saçmalık hem isimlerini stada vereceğiz hemde sene de 15 milyon mu ödeyeceğiz ? Çok saçma bir düşünce.

İsim verme yok heralde hocam varsa da başka bir şirkete olacak ayrıca para alacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Gelirden pay verilecek, kulüp tabii ki para ödemeyecek onlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.