Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
119
Favori
1.402.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24912492249324942495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En ufak bir eleştiriyi dahi sülalemize edilmiş bir küfür olarak algılayan bir toplumuz..Bize evet efendim sepet efendim diyecek adam lazım..Sergen bu profile uygun değildi hepsi bu..

Halen yabancıya yönlendiren futbol aklı kim acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seviye atlatır valla umarım olur 6 çöp alacağına bunun gibi 4 net adam al seviyesi belli en azından ya. &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 15 Nisan 2024; 22:35:48 >
  • "Beşiktaş'ın çağırması yeter" Rıza Çalımbay göreve gelirken bu sözlerle gelmişti Efsane dediğimiz biz Beşiktaş için şöyle yaparız böyle yaparız hallederiz açıklamalarını da sıklıkla yapan Rıza Çalımbay 7.2 Milyon ₺ tazminat almış.

Bence oyuncular ne kadar kötü olursa olsun iyi Hocanın dokunuşu önemli o dokunuşu Santos yaptı ise kalsın dersin yapamadıysa tutmanın anlamı yok

• Bu leş sezonda bile 10 Gol 3 Asist yapmış doğru olan bu zaten yangından mal kaçırır gibi satardı Çebi olsa mesela 🙂 &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 15 Nisan 2024; 23:45:19 >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı

• santos gelmeden önce barak bakhar ismine yönelmiştim. olmadı ve yönetim santos'a yöneldi. daha sonra santos ile beraber benim de fikrim değişti çünkü bu sezon futbolcuların tavrını gördüm. yoksa genç, KESİNLİKLE YABANCI, hırslı ve dinamik bir hocaya yönelmemiz gerektiğini defalarca yazmıştım.

ama bu kadroya genç, başarıya aç, hırslı bir teknik direktör getirmek, getirdiğin adama yazık etmek olacaktı. o yüzden santos gibi daha disiplinli, oyuncuları hizaya sokabilecek bir adam olması geçiş dönemi için daha iyi olurdu bence. geriye dönüp bakınca santos kararı bence kesinlikle yanlış değil. şu kadroya barak gibi bir adamı getirdiğini düşünüyorum beşiktaş'ın da. aman aman. çok daha büyük sorunlar çıkardı. santos en azından görmüş geçirmiş adam. neleri absorbe etti kim bilir. keşke etmeseydi tabii.

santos iyi bir teknik direktör diye demiyorum, bugünkü tabloda asıl suç santos'un da değil. santos yerine çok daha doğru profilde ve başarılı birisi gelseydi beşiktaş'ın daha iyi yerlerde olacağını düşünmek bana çok komik geliyor açıkçası. bu takımın oyuncularının miladı dolmuş. kimse sahada ve saha dışında istekli değil. oyuna biraz hırslı bakan 5 kişi sayamazsın. böyle bir kadroyla da kimse başarılı olamaz. asıl suçluyu doğru yerlerde aramak lazım.

bunlar detay. türk futbolunda da kimse böyle detaylı bakmaz. takım iyi oynarsa td'yi tut. kötü oynarsa yolla.

asıl önemli olan taraftarın yine algılara yenik düşmeye başlaması. rezil olduklarını düşünmeleri. her çıkan habere yine inanmaları. demek ki bu kafa asla değişmeyecek. bu yönetim birkaç hamlesi ile taraftar profilini biraz yukarı çekmeye çalıştı ama olmuyor. beşiktaş rezil falan olmadı. olabilecek en iyi şekilde bir teknik direktör ile yolları ayırdı. tükürdüğünü de yalamadı. denedi. karışmadı. sonuçları gördü. bekledi. medeni şekilde yolları ayırdı. ama kar etmiyor işte. ne yaparsan yap, türk taraftar profilinin kafasını ve bakış açısını değiştiremiyorsun.

• Beşiktaşın bu kadrosuna yetersiz diyenlere çok gülüyorum.

Zır futbol cahili bunlar.

Beşiktaşın kadrosu yetersiz değil formsuz + isteksiz + yanlış oynatılıyor.

Bu oyuncuların çoğu kendini ispatlamış eski takımlarında yada bu takımda çok da iyi performans göstermiş oyuncular.

Bu seneki başarısızlığın %70ini ben gelip giden hocalara %20sini yönetime yazarım.

Senin elinde paha biçilemeyen semih var geçen sene 30 gole katkı vermiş cenk var abu gibi istediğinde ligi tek başına koparacak adam var. Gedson yapabildikleri ortada ghezzal ha keza öyle. Rashica GS performansı ortada. premier ligden birçok kalbur üstü futbolcu almışken hatta devre arası çok yetenekli 2 oyuncu almışken ve hiçbirinden verim alınamıyorsa hiçbiri 1 önceki seneden eser göstermiyorsa yönetim + hocalar otursun kendini sorgulasın. 1 adamda sorun varsa derimki sorun adam ile ilgilidir. 2 adamda sorun varsa derimki yine sorun adam ile ilgilidir. ama tüm takımın bu şekilde düşüşünü tek tek oyunculara bağlayan adam gitsin kumda oynasın futbol falan izlemesin...

Evet kadro renklilerin gerisinde buna bir lafım yok ama diğer takımların çok çok ötesinde.

Hatta iddia ediyorum bu sene 2014-2015 biliç gibi bir hoca olsaydı bu takım renklilerle kafa kafaya da oynardı...

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

7,2 Milyon TL ,40 günlük çalışması karşılığı Rıza Çalımbay ve ekibine ödenen ücrettir..Açıklamada tazminat olarak belirtilmemiş..

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalıx (formerly twitter)
    M.Kaan Şakul (@sakul_kaan) on X
    https://twitter.com/sakul_kaan/status/1779990756796649733?s=46

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Samet Aybaba: "Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim."

&#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile KupalıDeportes Reports (@DeportesReports) on Xtwitter
    Samet Aybaba: "Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim."
    https://twitter.com/DeportesReports/status/1780149710348603445

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Dün gece Şafak Malatya youtube yayınında dünyaca ünlü 8 no ve forvet oyuncusu ile ilgilendiğimizi belirtti. Olmama ihtimali olma ihtimalinden daha yüksek ama yönetim çıtayı buraya koydu, yine bu seviyelerde oyunculara gidecekler dedi. Forvet oyuncusu gelirse Q7'den daha çok forma sattırır falan da dedi. Benim aklıma bu profilde bir tek Lewandowski geldi açıkçası. Çok başka bir seviye olur eğer böyle birşey varsa.

Bu arada Beşiktaş yönetiminin parayla ilgili hiçbir sıkıntısı yok, algılara kanmayın diye de belirtti. Buraya ara sıra gelip saçma sapan paranız yok nasıl transfer yapacaksınız diyen malum takım taraftarları oluyor, onlara duyuralım.

Biri modric tir kesin

Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Sıra sende sen kendini nimetten mi sayıyorsun yoksa adama bak ya monchi gibi havalara girdi. Neyse bir an önce bunu da bunun bulduğu svenson worral gibi çöpleri de aynı poşete koyup atmak lazım Beşiktaş profesyonel yönetilmiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 16 Nisan 2024; 12:58:26 >
  • 
Sayfa: önceki 24912492249324942495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.