Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
111
Favori
1.019.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Senol hoca maç sonu 5 puan konusuna nicin deginmedi?
    Hani 2 hafta once yine ortaya atmisti?

    Baskan cikip, Konya macindan sonra sampiyonluk kutlayacagiz diyordu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Biz böyle vasat sevici olduğumuz sürece salihler wellingtonlar umut meraslar da layık bize.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz? Çıkartın verin cebinizden 15-20m euro alın bir tane kanat oyuncusu o zaman.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benmisim kullanıcısına yanıt

    En son 3 yediğini unuttun galibe bjk den pabucumun şampiyoncuğu⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 



    ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Haziran 2023; 8:20:5 >




  • Özellikle ligin ikinci devresinde takımdan memnunum.
    Şenol Güneş'le eksikler isabetli şekilde tamamlanırsa takım lige hazır şekilde başlar.

    Ülke puanı 2 yıl önce çok gerilediği için bu sezon 4 takımla gideceğiz ve Konferans Ligi'nde oynayacağız.
    Bizim de takım puanımız epey düştü. Olabildiğince puanı yükseltip seneye ŞL Play-Off turundan, ertesi sene de direkt gruplardan başlamayı garantilemek lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Hocam ne zaman 15 milyonluk kanatla oynadı bu takım? Bu nasıl örnek? 30 maç yatmış adamı savunmayın Allah aşkına ya. Ben niye her redmondla salihi begenmedigimi söylediğimde savunmaya geçen bir kaç kişi oluyo? Beğenmek zorunda mıyım arkadaş? Önceden ljacicte larinde yasiyodum bunu. Ljacic istatistik kasarken de dedim hiç bir halta yaradığı yok berbat oynuyor diye. Adamların rezalet futbolcu oldugunu anlamaniz 3 yıl sürdü. Rica ediyorum cevap vermeyin bana bu konuyla ilgili.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz okuduğunuz şeyleri neden Farklı anlıyorsunuz? Bütçe belli, eldekiler belli, bütçeyle alınabilecek verim belli. Ben size diyorum ki 15-20 milyon verilebilecek bir durum olsa daha iyileri gelir zaten. Nasıl bu yazdığımdan, bu takımın daha önce 15-20 milyonluk kanat oyuncusu olduğunu söylediğimi anladınız? Herkes sizinle aynı görüşte olmak zorunda değil, herkese açık bir yere fikir belirtiyorsanız tabi ki karşıt görüş çıkacak. Bir şey savunuyorsunuz o zaman gerekçesini anlatın da eğer haklıysanız hak veririz. Ben size gayet açık şekilde bu adamı neden savunduğumu anlatıyorum. Önümüzdeki sezon kalır, güzel performans veremezse o zaman ben de eleştiririm. Maçları sadece izliyorsunuz sanırım, yanlış anlamayın herkes aynı bakış açısıyla izlemez tabi ki ama rica ediyorum izlerken biraz analiz yapın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazantep e penalti atama, karagumrugu yeneme, 17-18 eksik oyuncuyla cikan antalya ya evinde gol atama, dusme potasinin bi ustundeki sivas in kalesine sut cekeme, herkesin 3-4 attigi dinemde ts yi yeneme, evinde 10 kisilik konya yi yeneme sonra cik gs ye laf soyle..oyle veya boyle adamlar hakkiyla kazandi..sg geldiginde gs bizim gerimizdeydi..1 ay dunya sampiyonasi arasi verildi..takim duzelmedi..bu puan farki sg doneminde oldu arkadaslar..hakliyi haksizi bi kenara birakin..once kendi takimimiza bakalim..mac bitiyo oyuncu degisikligi yapiyor adam..bizimle gs arasinda mantalite farki var..ft zamaninda bursa 2-0 onde girdi bir macta..ft 3 oyuncu degisikligiyle cikti ikinci yariya 3-2 kazandi..iste bu vizyon yok sg de...korkak sabit goruslu degisime kapali..biraz kendimize bakalim..isimiz gucumuz ona byna poh atmak..simdi biri cikar onder karaveli verelim sana der..bu kafayla bu takim bi ileri iki geri gitmeye mahkum..adamlar pro calisiyo..isine yaramiyorsa gozunun yasina bakmiyo gonderiyor..well necip umut amir salih gs de yedek olabilir mi? Bunu sorun kendinize..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fener maçı olmasaydı savuncak mıydın redmondu? Sürekli bütçe bütçe diyon. İlk defa ekonomik olarak batmiyoruz değil mi? Ben kendimi bildim bileli borç içindeyiz. Hiç mi iyi kanatla oynamadık yani 15 milyonluk kanat alamadık diye? Maç izlemiyon diyosun. Bir tane maç kacirmadim ben bu sene. Benim için işe yaramazin teki. Ghezzalin sakat hali bundan daha faydali


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiba'nın vedası da gelişi gibi sessiz ve gösterişten uzak oldu. Kendisi mi böyle istedi bilmiyorum ama kesinlikle daha fazlasını hakediyordu. 10 sene önce ilk geldiği zamanı hatırlıyorum. Forumda Galatasaraylı bir arkadaş "PSV'nin Mustafa Sarp'ı" demişti kulakları çınlasın ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi 

  • 2-0 ken salmasaydık 3 4 olurdu ve Atiba da süre alırdı. Atiba'ya jubile bile ysptıramadılar yazık gerçekten. Klasik Beşiktaş işte önce umutlandırıyor sonra yerle bir ediyor. Bari umut vermeseydiniz be. Neyse yapacak bir şey yok artık oldu bitti.


    Takımda 4 sezondur eksik yerler belli ama hiçbir önlem alınmıyor. Bu sene belki 3 kulvarda oynayacağız yine 1 stoperle, sol kanatsız oynarız. Bu takıma 3 tane gerçek stoper lazım, 2 sol kanat lazım, ghezzal gidecekse 1 sağ kanat lazım. Aboubakar'ın yedeği lazım. Orta sahada 6 numara yok, 10 numara yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su para var mi daha iyisini alalim diyen tayfa biktirdi..yonetemiyorsan biraksinlar kardesim..10 oyuncu alacagina 5 tane 11 oyuncusu al.verdigin paranin karsiligini al..idare edecek oyuncuya ihtiyaciya yok bu takimin..alt takimdan gencleri kullanirsin..sergen doneminde abunun istedigi parayi vermediler samp gidiyordu..daha fazlasini verip batmani aldilar..2 sene sinra daha fazlasini verip abuyu geri aldilar..hani para yoktu.dorukhan a para yok diyorlar gidip amir salih well nscalayi aliyorlar..5 kurusun hesabini yapip 10 kurus daha fazlasina transfer yapiyorlar..emirhan ridvan olayina girmeye gerek bile yok..verim aliyorsan hakkini vereceksin..onu gonder bunu al yaparak basari gelmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.