Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
103
Favori
1.028.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bana ve benim gibi Beşiktaşlılara valeriancısın denmesine müsade etmem bu çok mesnetsiz 21 yıllık Beşiktaşlıyım 70 yaşına gelmiş ve sana hiçbir + katamayacak birini eleştirdiğimiz için şuncu buncu oluyoruz hemen yok öyle biz Türkiye Kupasından Şenol Güneş yüzünden elendik daha 1 hafta önce.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Ki bu oyuncular bizde ciddi süreler alıyorlardı. Şimdi bahsi geçen adamlar üst üste 2 maç oynamadı. Çoğunun kariyeri Kartal Kayra gibi olur. Gidip gelirler devamlı bir yerlere kiralık.

İyi oyuncu formayı alır iki kere iki dört.

Sene başı hazır olan kendini ligde kabul ettirmiş Abdülkerim yerine gidip yaşı genç diye saftiriğin birinin yüzde 50 sine 2 milyon para verdik.

Ne oldu o 2 milyon. Kaçtı bir tarafımıza.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

70 yaşına gelmiş ve sana hiçbir + katamayacak.... Demişsin ya, işte onu bilemezsin bu sadece ön görüdür. Adamlarında size kızdığı nokta burası zira şenol başarılı olsun ben yanılayım demen daha doğru olur. Beşiktaşlılık budur.

Açıkcası iki tarafın terazi gibi alınan sonuçlar üzerinden burda bitmesinden çoğu kişi sıkılmıştır. Neyse ben çıktım arada kaynamayayım :)

• Ya bırakın genç menç olayını bu takıma transfer lazım. Ozan olur okay olur Fernando olur Zach olur Konya'daki ortasaha olur ama bu takıma transfer lazım. 18 kişilik kadroya yazacak adam yok sayısal olarka eksiğiz. Salih josef yok napacaz Karagümrük maçında neciplemi başlayacağız dakika 11 de necip sarı görecek sonra millet yuruyerek gececk yanından ben bu filmi 15 yıldır izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt
    ilk puan kaybında herkes benim gibi düşünmeye başlayacak Beşiktaş'a bu saatten sonra ne Ahmet Nur Çebi yönetimi ne Şenol Güneş fayda verebilirler ikisinin miadı çoktan doldu.

• vc1903 kullanıcısına yanıt

Nsakala ısrarını covid olmasa bırakmayacaktı Sergen Hoca. Rıdvan ı anında kaptılar elimizden. Yine sakatlıklar olmasa Önder Hoca, Emirhan'ı görmeyecektik. Ne oldu? Anında kaptılar. Serdar kötü değil bir anda patlama yapamazdı ama 2 sene versen Welinton'dan iyi olur.

Can nerede diyorsun Serdar nerede diyorsun da bu çocuklar 5 seneye iyi yerlere gelebilir. Necip ile Atiba nın artık bir şey olmayacağı belli.

İyi oyuncu forma alır diyorsun peki antrenmanda kötüydü de Rıdvan maçta mı bir anda iyi oynadı? Antrenmanda yatıyor muydu Emirhan da Kenan'dan daha iyi olduğu sadece maçlarda ortaya çıkıyor?

Ben Berkay ı canlı da izledim. Kesinlikle eminim haftaya süre alsa Necip'ten Atiba'dan iyi oynar. Berkay sezon başında iyiydi ne oldu yani kafaya darbe aldı futbolu mu unuttu?

Antrenman performansı yalan. Kimse bana Welinton, Kenan, Atiba, Necip veya Nsakala'nın forma kaptırmamasını anlatamaz. Bu adamlar sadece maçts kötü antrenmanda efsane yani öyle mi? Gram inanmıyorum buna.

Welinton Necip gibi oyuncuların kendini geliştirmesine imkan yok ama gençlerden bir şey bekleyebilirsin. Bu adam hatasını düzeltir diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Ocak 2023; 14:21:22 >

• En kötü şu Emre Akbabaya bile razıydım yemin ederim.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Şenol Güneş kinci bir adam takıntılı bir hoca bu komik takıntıları yüzünden bizde bulunduğu tüm dönemlerde Kupa'ya erken veda ettik kaç tane maçı elimizde giden maçı verdik ben sayısını unuttum işler kötü gidince herkes eleştirir.

Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Önceki mesajlarımda da belirttim. İyi olan formayı alır oynar.

Saydığım isimleri takip et, 3 4 sene içerisinde hangi noktaya gelecekler. Kendi gözünle göreceksin. Bulundukları yerde turist olarak gezerler ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiningeagles24

ilk puan kaybında herkes benim gibi düşünmeye başlayacak Beşiktaş'a bu saatten sonra ne Ahmet Nur Çebi yönetimi ne Şenol Güneş fayda verebilirler ikisinin miadı çoktan doldu.
    Çebi konusunda haklisin. cebi'den hiç birşey olmaz. Dünde gördük ki birilerine gider ayak kıyak geçilecek zira hakem özellikle sarı kart cezasına düşecek oyuncularımızı iki haftadır sahada arıyor. Güçlü hesap soran yönetim olsa bunlar olmaz. Bence konuşulması gereken konu ankaragucu maçlarından beri budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Ocak 2023; 14:31:15 >

Menajerlerin oyununa geldiler onda hemfikirim. Tecrübe kazanmadan sırf Avrupa'da oynayalım tutumu yanlış. Ancak yeteneksiz değiller. Umarım iyi yerlere gelirler biz de satıştan pay alırız :)

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Ankara maçında resmen euro 2020 ve bjk'deki son 2 senesini hatırlattı bize ama Ghezzal dönüşü ile şampiyonluk gelebilir.

Şenol bize 2023'de 2020 yaşatmaz umuyorum 😬

• Abuş gelince takımın çehresi de değişti. Weghorst kötü değildi ama bizim oyunumuzu çok havadan topa çevirmişti. Şimdi Abuş 1 hareketiyle 2 oyuncuyu oyundan düşürüyor hızlı çevik sürekli hareket halinde ve Dele Alli de dün oynayınca baya yerden oynadık güzel olur.

Dele Alli böyle oynayacaksa valla 10 numaraya veya 8 numaraya gerek yok ama Salih in yerine Souza gibi 6 numara şart. Salih ve Gedson ile 442 olmuyor. Ghezzal döndüğünde redmond cenk abuş ghezzal baya efsane hücum hattı.

• mhk başkanı istifa etti haberleri var. Umarım doğrudur da biz bu filmi daha önce de gördük. Çelik gider Namoğlu gelir.

yani necip iyi olduğu için forma alıyor öylemi kardeşim, 15 senedir adam tatil yapıyor burada iyi dimi böyle.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah darısı tff'ye

• TFF, MHK Başkanlığı için Lale Orta'yı düşünüyor. (Yağız Sabuncuoğlu)

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Büyük konuşmayayım ama umarım bu bayan bunlardan daha delikanlı çıkar

• Mert'e de parantez açmak lazım. Resmen psikolojik olarak siz bugün gol atamayacaksınız dedi ve rakibin oyuna ortak olma umutlarını bitirdi. Takımın da morali bozulmadı.

Defansif olarak kötüyüz bana kalırsa. Presi iyi yapıyoruz ama bu pres yoğun olunca rakip çıktığı zaman direkt kaleyle karşı karşıya.

Neyse güzel galibiyet oldu hem 3 puan hem Dele Alli kazancımız oldu. Moraller yerinde ve şampiyonluk inancı doğdu. Bakalım nasıl olacak.

• 
Sayfa: önceki 11321133113411351136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.