Bak asıl işe yaramazı unutmuşum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Ocak 2023; 2:44:5 > |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1073. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Sağolun hocam. Güzel tesadüf oldu :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 gün sonra da benim doğum günüm bana da kanat gelse bari :)
Hayirli ugurlu olsun kara mamba geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Türkiye liginin görmüş olduğu en dominant golcü tekrar Türkiye'de, tekrar Beşiktaş'ta. Kafa desen var, ayak desen plasenin kralı var, çalım desen o cüsseye rağmen en kıvrakları var. Kısacası bu adamda yok yok. Tekrar hoş gelmiş, sefa gelmiş.
Çebi başkanın dikkat edeceği tek şey maaşını vaktinde yatırsın ve futbolcunun aklının parada olmamasını sağlamak. O zaten en iyisi. Gerisi onda.
-
Geldi kurban olduğum... :)
Lisans çıkarsa yarın sahada olur.
-
transfere ihtiyacımız halen var, kreatif yaratıcı futbolcu lazım, ziyech diye çok konuşuldu da zor.
Miha Zajc ı istiyorum ben ya.
-
Hoş geldin Ebubekir Sıddık bebek
Konu güncellenecek birazdan uyanayım da :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Ocak 2023; 11:12:44 >
Benimki de geçen haftaydı Ankara'ya elendik :)
Abuuyu aldık sıradaki Lanzini olsunn
Abuş un gelmesi gslileri çıldırtmış kudurtmuş. Yaşlı diyorlar hahahaha ulan icardi 93 Aboubakar 92 li.
Mata
Mertens
Gomis
Saymadıklarım vardır… ee tabi averajla kaçırdılar şampiyonluk normal hahahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıldırt bizi demiroren
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
😀
Lisans işlemleri yetişir umarım. ziyech zor transfer fener de bize iş olsun diye ve aynı zamanda oyuncuyla sözleşme uzatabilmek için Miha Zajc'ı devre arası vermez. biz en iyisi Elneny çözelim
Başkan İngilteredeymiş Koltuğu kurtarmak için ziyech kovalıyor olabilir ama çok zor transfer. bu arada masuaku için zorunlu opsiyon kaldırılmaya çalışılıyormuş
Elneny ile maaş konusunda anlaşamıyorlar.
Fırat Günayer, Hakim Ziyech kiralık önerildi dedi.
Beşiktaş JKtwitter
Beşiktaş JKhttps://twitter.com/Besiktas/status/1616752435296620550?t=SS37-tgXk3Ext4psPxX1mA&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X