@orox kendi (bizden) aldığı parayı haklı çıkarma çabası |
⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (379. sayfa)

-
-
Önümüzdeki sene ilk 2 takım içinde Trabzonspor ve bizim olacağımızı düşünüyorum. Nedense Avcı-Trabzon kanının uyuşacağını düşünüyorum. Bence son haftalara kadar yarışta önde 2 takım olur. Fenerbahçe içinde limitler,yabancı fazlalığı ve hoca seçimi sorunu varken sezon boyunca yine ışık vermeyen görüntü olur. Ayrıca ŞL için çok ümitli değilim makas çok açık. 2. Torba 1. Den çok daha zor. 1. Den kaçsak 2. Ye kesin yakalanırız. 3. Olmak bile büyük başarıdır ama ben parasına bakıyorum. Şl gelirinin 3te1 i kullanılacak o bile Bırakmam kampanyasından fazla gelir kaynağı şu an için. Bence sene başında yine bir kampanya yapıp 50-60m₺ toplayalım sıkıntılar biraz olsun azalır hem şampiyon olduğumuz için katkı çok daha fazla olur bu sefer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 31 Mayıs 2021; 16:0:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dünyanın en loser hocalarından biri. Sürekli kendi takımın saha içinde uyuşuk uyuşuk pas yapmasını sistem olarak anlatır durur. Yetmedi birde bunun öğrencisi cimbomun çocuğu Emreyi yönetim bize kilitledi. Abdullah Avcı takımlarının sistemini söylüyorum:quote:
Orijinalden alıntı: oroxBu Pepdullah Avcı da sanki aşırı underrated bir hocaymış gibi böyle demeçler verip duruyor. Sen çok vizyonlu olsaydın Başakşehir'i şampiyon yapardın Avcı, boş yapma. Trabzon Avcı'yı kovarsa direk şampiyon olur. Bkz: Başakşehir, Beşiktaş
Kaleci topu alır defansa pas atar defans uyuşuk uyuşuk pas yapar. Zoraki orta sahaya gelir. Orda da istatistik kasmak için uyuşuk uyuşuk pas yapılır. Sonra top forvete giderse eskaza gol atılır veya Bakasetas-Nwaekeme gibi oyuncuların şapkadan tavşan çıkarması beklenir. Daima finallerin kaybedenidir hiçbir zaman finallerde takımını odaklayamaz, maçta 1-0 yeniyorsa hiçbir zaman skoru koruyamaz.
Bu kadar ve adam bunu bakın biz bu kadar topa sahip olduk, topu ayağımızda tutma süremiz uzadı diye 2-0 yenildiği maçlarda bile kendince aforizma kasıyordu. Fikret Orman’ın Beşiktaş’a en büyük kazığı Lensle birlikte bu adamdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 31 Mayıs 2021; 16:25:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Nagelsman’nın kupası yok ama yaptıkları ortada. Ligde şampiyon olayım diye Avrupa’da yatan teknik direktör de değil kendisi gibi. Kendini parlatıp sürekli öne sürmeye çalışıyor ama b.k vernik tutmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ademis@orox
kendi (bizden) aldığı parayı haklı çıkarma çabası
Çok vizyonluydu, çok müthiş hocaydı, tesislerde uyuyor uyanıyordu. Uyanınca Beşiktaş armasını görüyorum bana güç veriyor falan diyordu noldu ya. Yapamadın, git dediler gitmedin kovulunca paranın peşine düşüyor. Sanki kariyeri bitmiş gibi. Al Trabzon'un hocasısın sanki evine ekmek girmiyor. Lafa gelince herkes idealist herkes fedakar. Şuna gidip 17 milyon lira ödeyecez, Fikret reis giderayak yine sadece karşı tarafı koruyan bir sözleşme yapmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ice Platypus
Dünyanın en loser hocalarından biri. Sürekli kendi takımın saha içinde uyuşuk uyuşuk pas yapmasını sistem olarak anlatır durur. Yetmedi birde bunun öğrencisi cimbomun çocuğu Emreyi yönetim bize kilitledi. Abdullah Avcı takımlarının sistemini söylüyorum:
Kaleci topu alır defansa pas atar defans uyuşuk uyuşuk pas yapar. Zoraki orta sahaya gelir. Orda da istatistik kasmak için uyuşuk uyuşuk pas yapılır. Sonra top forvete giderse eskaza gol atılır veya Bakasetas-Nwaekeme gibi oyuncuların şapkadan tavşan çıkarması beklenir. Daima finallerin kaybedenidir hiçbir zaman finallerde takımını odaklayamaz, maçta 1-0 yeniyorsa hiçbir zaman skoru koruyamaz.
Bu kadar ve adam bunu bakın biz bu kadar topa sahip olduk, topu ayağımızda tutma süremiz uzadı diye 2-0 yenildiği maçlarda bile kendince aforizma kasıyordu. Fikret Orman’ın Beşiktaş’a en büyük kazığı Lensle birlikte bu adamdır.
Alıntıları GösterTakım 4 yiyordu sahada doğranıyordu bu çıkıp sahayı şöyle parselize ettik, topu 7.1 saniyede kazandık falan diyordu kafayı yersin. Caner'i false back falan oynatıyordu değişik değişik işler. Kendince Guardiolacılık oynuyor işte. Trabzon'u ilk 4 e sokar ama asla şampiyon olamaz dediğin gibi loser oğlu loser bir hoca.
-
barcelona agueroyu almis. cok buyuk transfer suarezin yerini doldurur rahat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abdullah Avci farkli taktikler deniyor buna saygi duyuyorum en azindan 20 yildir 4231 oynayan hocalar gibi degil.
Ancak elinde bu sisteme uyacak oyuncu yoksa tabii ki sezon sonunu bile getiremezsin. Diaby ile Caner ile Atiba ile 90 dakika şok pres yapamazsin. Belki Rosier Ghezzal ve Ridvan olsaydi 1 seneyi tammalardi. Bunu bilemeyiz
Elindeki oyuncularin artisi neyse ona yogunlasirsin. Sergen bunu yapti sampiyonluk geldi ama Sergen Hocamizin da eksigi var ilk 11 ve oyuncu degisikligi konusunda bazen cok yanlis yapiyor. Yoksa Larin i surekli santraforda deneseydik bu sene de sampiyonluk giderdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 31 Mayıs 2021; 16:45:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
''bence yönetim bile sırf sözleşme imzalar uzatır diye gerçekleri söylemek istemiyor gibi Aboubakar ile alakalı, sakattı, maça çıkamadı, doktor raporu var diyerek oyuncuya da sırt çevirmek istemiyor gibiler. Aboubakar'ın 29.maça kadar çıkıp 30.maça çıkmamasının doğrudan sakatlıkla değil para ve sözleşme nedeniyle olduğunu düşünüyorum'' demişsin... başından beri ben de aynısını düşünüyorum ama şöyle de bir çıkarsama yapıyorum devamında,
Kendimi yönetimin yerine koyuyorum, durumun böyle olduğunu bile bile örtbas edip kamuoyundan saklıyorum..hoş değil bu..diyelim ki adam razı geldi vereceğim paraya ..ama önümüzdeki sezonda başka bir film çevirmeyeceğinin garantisi var mı?? Messi olsa bu takımın şerefinden büyük olamaz..Ben olsam (durum böyleyse elbette) parasını verir, ilişiğini keser, kutlamalara katılmasına izin vermem, basına da her şeyi açıklardım..118 senelik bir çınar bu koskoca Beşiktaş..kimseye esir olamayız..biri gider bini gelir..Ayrıca saklanan bir şey varsa sonunda ortaya saçılır..Doktorlar yalan rapor veremez, elbet sızar raporlar basına
-
takımda herkes birşeyi saklar ama Sergen hoca saklamazdı ağzına geleni söylerdi bence.
Aboubakar ile ilgili tek olumsuz olay bir maç sonu Aboubakar'ın oyundan çıkarken yaptığı hareketti.
Bide portonun sağlık raporuna göre Abou takım falan bulamaz diyolardı Avrupa'da bulamaz belki ama Tr içinde bulur gibi.
Zaten menajer bozuntusu ondan sıkıntı çıkarıyo sanki ama Abou'ya da kızıyorum seviyorsan burayı teklifi kabul et ve oyna sen istedikten sonra menajerin bir anlamı yok.
Takımdan gitsede yinede seveceğim ama bu adamı 2 şampiyonlukta payı çok büyük.
-
-
Başka türlü gündemde kalamaz
quote:
Orijinalden alıntı: ademis
Başka türlü gündemde kalamazBu adamı gördükçe sinir kat sayım yükseliyor.
Gerçek hayatta görsem ne yaparım bilemedim şimdi.
-
Aboubakar'ın bir Rus takımının kontrollerini geçemediğine dair haber okumuştum, doğru mu değil mi bilmiyorum lakin bize gelirken de ciddi riskler barındırarak geldi ve kontratı da ona göreydi lakin son ve en önemli düzlükte cidden yanlış şeyler yaptı, Ghezzal'ın ciddi performansı olmasa muhtemelen şampiyonluk söz konusu olmayabilirdi, şu an Aboubakar hala sözleşme için takımla görüşme yapıyorsa bu şampiyon olduğumuz için yoksa günah keçisi ilan edilirdi çoktan. Sizin de dediğiniz gibi şayet Aboubakar sırf sözleşme uzamasın diye oynamadıysa zaten sözleşme yenilenmesin ben de istemem, kendisine herkes sırt çevirirken kucak açan takıma en kritik virajda bunu yapan kişi daha fazlasını da yapabilir. Şampiyonlar liginde oynamak için dahi olsa Beşiktaş'ta oynamak isteyen iyi bir forvet mutlaka çıkacaktır diye düşünüyorum.
yav renktaşlar bundan sonra abu konuşmak yanlış bence
anlaşsak bile Sergen hoca ben buna güvenemem 1. oyuncum olmaz dedi
yönetimin tavrıda çok iyi
abunun maaşını kabul etse domino gibi raşit roside 3m euro paralar isteyecek ne gerek var
ben geçişte paragöz adamların takıma fayda getirdiğini görmedim varsa örnek verin
zaten avrupada tutunamaz Türkiye de de kime gidiyorsa gitsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 31 Mayıs 2021; 18:14:35 > -
Birader sen kimsinki ne duyum alacaksın kimden aldın,ne aldın,bir anlat bakalım alışverişini bilelim bizde.Duyum almıs bak sen.Birde adalet yerini bulacakmıs 20 hafta lider olmuş takım ligin bütün pozitif enlerini,pozitif istatistiklerini Beşiktaş yapmış dar kadroyla ligin içinden geçmiş ama şampiyonluğu şaibeli öylemi güldürmeyin kendinize hadi elinizden geleni ardınıza koymayın.
Dedeland ın dediği gibi haklı hakkını alacak adalet yerini bulacak
KOVA ÇAĞI
-
-
2019 Eylül ayında Dinamo Moskova sağlık kontrolünü geçemiyor, geri gönderiliyor. Haber linki paylaşılmıştı burda. Porto’nun o dönem istediği bonservis bedeli 3m€ ki sağlıklı iken 10m€’dan bi kr inmeyip üstüne 5 yıl sözleşme imzalamışlardı bizden kiralıktan dönünce. Bir süre geçince Fikret Orman açıklama yapmıştı konu açılınca “istedik, yüksek maaş talebi oldu, vazgeçtik” diye. Röportajdan sonra ben olsam başka seçeneklere yönelmiştim. Aynı şımarıklığı Babel de yaptı. 2,5m€’dan 3 yıllık sözleşmede diretmiş, sakatlık vs numara yapıp oynamamıştı; oynadığında da oynamasaydı keşke dedirtti. Fulham’a gitti, ilk maç takır takır top oynadı
bu saatten sonra orta yol bulunsa da eskisi gibi güvenemezsin. Sözleşme bitimine 6 ay kala yine aynı dalavereye başvurup başvurmayacağını bilemezsin. Uzatıp stres yaşamaya değmez. Bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten Sergen Yalçın röportaj sırasında daha iyisini istiyorum demişti forvet olarak. Aboubakar konusunda taraftarların büyük çoğunluğu artık olumlu düşünmüyor, sempatisini kaybetti bence. Kendisi kaybeder ne diyelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X