Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
80
Favori
2.147.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olum içinde mirin olduktan sonra forma isterse altın tozuna batırılmış olsun boşverin formayı forvet lazm sağ bek lazm 6 numara lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
  • Arkadaşlar murat özen instagramdan canlı yayın açtı ordan izlicez sanırım youtubeda falan yok. Başladı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

olum içinde mirin olduktan sonra forma isterse altın tozuna batırılmış olsun boşverin formayı forvet lazm sağ bek lazm 6 numara lazım
    Bak onu iyi dedin, ilaveten Roco,Boyd,Larin'de ekliyorum.

• besiktasin ne kadar profesyonel oldugu acik degil mi?

forma taniliyor, bir toplanti ile aciklaniyor ama besiktasin kendi sitesi dahil canli yayin yok. dogrudan twittera koysalar daha iyidi
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• xRedLineTRx kullanıcısına yanıt
    Yine hayal kırıklığı dolu formalar. Bu ADİdas ile doğru düzgün bir forması olmadı şu takımın ya.
  • Umarım adidasla bir daha çalışılmaz. Paintle yapılmış gibi. Ne konsept forma yapanlar var internette amatör çalışmalar ama şu koca adidas'ın formaları 5'e katlar.

• berbat forma seti
  • Yeni formalar çok kötü

Ya arkadaş niye maceraya giriyorsunuz soytarı kıyafeti gibi tasarımlar yapıyorsunuz!! Yapın normal düz çubuklu forma hayret bir şey!!
  • Beşiktaş tarihinde gördüğüm gelmiş geçmiş en ama en kötü formalar. Çok garip duruyor sanki birileri forma çizmiş üzerine klasik paint boyası sermiş gibi bu ne böyle ya.
  • Bundan sonraki formalar taraftarlarla beraber tasarlanacakmış. Hamburg ve Deportivo sanırım böyle bir şey yapmış. Başkan az önce söyledi.
  • tasarımcının çubukluyı tasarlarken elinden mausu kaymış sanki

• Gri beyaz olanı çok beğendim. Kırmızı da fena değil ama rengi çok parlak. Kırmızı gibi değil. Çubuklu ise juventusun eski forması gibi.
    Bence genel itibariyle güzel.

• Özellikle çubuklu diye gösterilen forma Juventusun 2016-2017 formasının birebir aynısı nerdeyse, Juventusun formasının üzerinde paintle 2-3 düzeltme yapıp yeni sezon forması diye itelemişler bizimkilere. Instagramda falan birçok sayfa bunlardan çok daha güzel tasarımlar yapıyorlar, bunlar hiç mi görmüyor bu tür şeyleri hayret ediyorum yahu. Basiretsiz ADİdas yıllardır aynı fiyasko.
  • Adidas pişmanlıktır.

Alınmayın ama basbayağı çakma Juventus forması yapmış adamlar.

• Galatasarayin artik her elinden kacirdigi oyuncu icin bu kadar pislik cikarmasina TFF den fln uyari-ceza gelmesi lazim. Fenerin aldigi Mert Hakan icin gizli yazismalari fln yayinladilar, Mensah icin dun ayri olay cikardilar. Yaw kardesim olabilir oyuncu baska takima gidebilir bu kadar belalti dovusulmez.

Formalari begendim ben yine kesin hem burda hem twitter da yerden yere vuracaklar bastan fikrimi belirteyim. Cunku biri begenmeyince herkes saydirmaya basliyor algi psikolojisi degisiyor insanin bazen bilincsizce.
  • Antrenman formaları maç formalarından daha iyi olan ilk takım olarak tarihe geçmeye mi çalıştık anlamadım
  • 2012 de Londra ve Glasgow'a gitmiştim. Bir arkadaşımın isteğiyle Celtic deplasman forması almıştım. Tasarım harikasıydı. Klasik çizgili olandan değil. Kalitesi zaten uzak ara iyiydi. Ertugrul Sağlam'ın giydiği çubuklu 6 numara forma vardı bende. En sevdiğim forma...

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Gri beyaz olanı çok beğendim. Kırmızı da fena değil ama rengi çok parlak. Kırmızı gibi değil. Çubuklu ise juventusun eski forması gibi.
    Bence genel itibariyle güzel.
    Hocam ışık ve kameradan öyle gözüküyor sanırım. Başka bir fotoğrafta bildiğin kırmızı gibi duruyordu.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.