Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76.392
Cevap
82
Favori
2.134.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu final maçı yapılsa da alanyadan kimleri alıyoruz belli olsa
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU)  ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM  🏆🏆

Duyumu yazan eden kimdir bilmiyorum ama BTD rt atmış ve yazılan isimler zaten bildiğimiz isimler. Eğer doğruysa beni burada en çok Mensah heyecanlandırır. Caner neyse de GG burada kalıp emekli olsa daha iyi olurdu, fizikten düştü ama iyi bir yedek ve lider olur, kadroda bu tarz isimler lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

İnşallah Cenk Tosun -x yabancı-Güven forvet hattı çekeriz
    Cenk'in piyasası sakatlıkla beraber çok düştü, PL den kimsenin talip olacağını sanmıyorum. Orta sıra Bundesliga ekipleri kiralamak isteyebilir sadece veya biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orox

Duyumu yazan eden kimdir bilmiyorum ama BTD rt atmış ve yazılan isimler zaten bildiğimiz isimler. Eğer doğruysa beni burada en çok Mensah heyecanlandırır. Caner neyse de GG burada kalıp emekli olsa daha iyi olurdu, fizikten düştü ama iyi bir yedek ve lider olur, kadroda bu tarz isimler lazım.
    mensah gs yada yurtdışına gidecekmiş galiba. kayseri 5m euro civaro bonservis istiyormuş, alabileceğimizi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 26 Temmuz 2020; 18:4:9 >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Olduğunuz yer çok aşağıda sesin pek duyulmuyor..Biraz daha çalışın,Falcao nun bacanağını da transfer edin.0 zaman federasyonunuz maçları oynatmadan şampiyonluğu doğrudan size verir.Fatih Terim'in de şekeri yükselmez... rüya takıma az kaldı ha gayret
  • Kayseri 3.8 milyon istiyor Mensah'a, verebileceğimizi sanmıyorum. Atletico'ya borçları varmış onu kapatmaaları için 3.8 gerekiyormuş. O tweetin doğru olduğunu düşünmüyorum o yüzden. Gökhan'ın da jubilesi için falan gittiğini de sanmıyorum, biz çok absürd teklif yaptık, gidecekse ondan gidecek. Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen yok.

Mensah'ın gelebileceği tek alternatif Ljajic'i 7-8 milyon euroya satabilmemiz bence. Adem giderse oraya birisi gerekecek şu anda da Mensah ve boşa çıkmış Sosa alternatif gibi. Atiba Sosa'yı aradı tarzında haber vardı. Sosa heyecanlandırıyor ama şampiyonlar ligine gideceksek o kadar yaş ortalaması büyük takım kurmak da yanlış.

Orta sahada Oğuzhan, Dorukhan, Atiba, Fatih kağıt üstünde yeterli gibi. Elneny'e bir yıl daha kimse hayır demez fakat adamın maaşını alamadığı için bir hafta antremana çıkmadığı olmuş, kalmak isteyeceğini sanmıyorum.

Sergen hocanın Atiba'yı ilerde nasıl oynattığına bakınca Oğuzhan veya Dorukhan'ı o şekilde kullanabilir mi diye düşündüm dün. Oğuzhan'dan 10 numara çıkmayacağına emin gibiyim gerçi ama bir ihtimal Sergen hocanın dokunuşu etkili olabilir.

Orta sahayı bir şekilde halledebileceğimizi düşünüyorum. Beklere gelince de çok önemli değiller. İsmail Köybaşı ile oynadığımız sezon 79 puanla şampiyon olduk. Takımın başarısındaki en büyük etken omurga. Orta sahamız iyi. Atan, tutan ve stoperler çok önemli şu noktada. Kaleci için Volkan Babacan ve Sinan Bolat olacak gibi orada, umarım başarılı olur hangisi olursa. Vida-Marcelo takasına ekonomik olarak asla hayır demem. Wellington da gelecek gibi. Umarım Roco ve Mirin ikilisinden birinden de kurtulup bir stoper daha bulup iyi bir havuz oluştururuz orada.

Forvet konusunda da Cisse şu an en mantıklı alternatif tabii. Yanına bir tane daha bulmak gerekiyor.

Kanatlara da Boyd ve Lens'ten biriyle veda edip iki takviye yapabiliriz umarım, Töre ilki olacak gibi.

O kadar çok bölge var ki say say bitmiyor. İlk eleme maçı da 25 Ağustos'ta olacak, bu oyuncuları çok hızla bulmamız lazım. En azından transflerlerin %60ı falan yetişmeli ilk elemeye. Zaten son yıllarda transferler kampa yetişmediği için ilk yarıları berbat geçirdik. Atiba ile geç sözleşme imzalıyordu Fiko.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Kardeş ne diyosun sen ligin oynanmasına itiraz eden ilk kişi fatih terim zaten. Taraftarından yönetimine kadar kimse istemedi oynanmasını.

Hadi bunu geç lig tekrar başladığında bütün takımlar arasında en az Galatasaray idman antrenman yapmıştır iptal edileceğine kesin gözüyle bakılıyordu çünkü. Ligin tekrar başlamasının bize zararını da yazmaya gerek yok herkes gördü zaten.

Galatasaray kompleksiniz yüzünden ne diyeceğinizi şaşırmışsınız.
    Çoğu gsli dedim zaten, hepsini kastetmedim. Kompleks ile alakası falan yok, hak ettiğiniz yer olan 6. sıradasınız
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    ademi satıp mensahi alacaklarsa hic almasınlar oguzhan oynasin ademle beraber oynaması lazım mensahin onun yerine değil 3.8 veremiyorlarsa kapatıp gitsinler kulubu
  • Taktik deha Avcı geçen gün Trabzonspor yönetimi ile görüşmüş,sunum yapmış.Ve beğenilmiş.

Haber ne kadar doğru bilmiyoruz ama halen para ödeyeceğiz sanırım ?

Olmayacağı o kadar belliydi ki Avcı ile....
  • Şu necipi de sözleşmeden ötürü göndermek lazım. Kim hangi akla hizmet buna 1.2.-1.4 m veriyor akıllara zarar. Atibanın katkısına bak bi de bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    yanlışın var.
    2. ön elemeden başlaycağız. 2. ön elemede elenen uefaya devam etmiyor. tamamen eleniyor.
    3. ön elemede elenen—> uefa playoff
    şl playoffta elenen—> gruplar

yani en azından bir tur geçmemiz şart avrupa kupaları için

• Bu 4 takımdan biri avrupa ligini alırsa 3. ön elemeden başlayacakmışız. (Shaktar, Inter, Sevilla, Manu.) 3. ön eleme turu tek maç usülü oynanıyormuş play off rövanşlı yani 3 maça Şampiyonlar ligi

• sadece 1 gün yemiş... biz aynısını yapsak 1 haftadan başlar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.