Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2020 / 2021 Sezonu (ANA KONU) ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM 🏆🏆 (1079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76.392
Cevap
83
Favori
2.125.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hasic’i kiralayacaklarsa süre garantisi almaları gerekiyor.Gidip ümraniyede yedek oturacağına adam gibi tesislerde kaliteli topcularla idman yapsın daha iyi.Ben kiralanmasına sıcak bakmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasic gol attığı pozisyonda sorumluluk alıp kaleye vurdu.Çok rahat larine pas cıkarıp larinin auta vuruşunu veya topa yetişemeyişini izleyebilirdi.

    Bu kazma atamaz dedi çekti topu köşeye bıraktı.Büyük takım oyuncusu imajı aldım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bu arada hasiç gol olmasına rağmen yanlış olan tercihi yaptı. Kaleci o topu çıkarır top döner golü yersin. zaten genç kendini kanıtlamaya çalışan oyuncusun defterini iki dakikada dürerler, gerek yok takım arkadaşın musait durumda al ver golü yine sen yapacaksın zaten.

  • Sergen Hocam seni seviyoruz, destekliyoruz, başarılı olmanı da çok istiyoruz ama hocam bu kadar düşük tempoda oynayarak şampiyonluk mucize olur. Erzurum maçında pozisyon yokken penaltıyla çözdük, A. Gücü maçını Ghezzal'in duran topuyla çözdük, Sivas maçını Ghezzal'in topu Güven'e çaptırması ve Sivas'ın akılsızca yediği kırmızı ile çözdük, Kayseri maçını Lopez'in yaptırdığı iki penaltı ile çözdük.


    Önümüzdeki 25 maçın hepsinde bu kadar şansı olamayız. Takımın bir şeyler oynaması lazım artık. Pas hızını arttırması, daha yüksek tempoda hücum etmesi lazım. Akan oyunda pozisyonlar üretmesi lazım.


    Rize maçına da Ümit Öztürk'ü atamışlar ki son haftalardaki oyun ile bu GS fanatiğini zor aşarız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizzarehuman

    Hasic gol attığı pozisyonda sorumluluk alıp kaleye vurdu.Çok rahat larine pas cıkarıp larinin auta vuruşunu veya topa yetişemeyişini izleyebilirdi.

    Bu kazma atamaz dedi çekti topu köşeye bıraktı.Büyük takım oyuncusu imajı aldım

    O an direk kaleyi düşünmesi iyi. Zaten vuracağım diye gitti hiç sağına soluna bakmadı.

    Ama vuruş evlere şenlik. Bariz kaleci hatası. Zati başta kaleci tuttu sandı üzüldü sonra kaleye gittiğini görünce tuhaf sevindi.

  • Hoca ile oğuzhan arasında bir problem var kesinlikle. Dün gol atamayacağımz bal gibi ortadayken 82ye kadar geçen hafta gol atıp silkelenen oğuzhanı almamasının başka izahı olamaz
    Ayrıca dünkü galibiyet fotosunda oğuzhan yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pitx1

    Sezon başında sorunlarımızın ana kaynaklarından biri de oyuncuların ödenmeyen maaşı idi. Bunu çözdük, üstüne Sergen hoca doğru hamleler yaptı. Özellikle 3 haftalık bölümde takımı iyi hazırladı.


    Ayrıca Raşit-Rosier son gün geldi. Ama bu iki oyuncu olmasa şuan lider olamazdık. Adamlar takımla kamp yapmadan skora katkı veriyorlar. Aynı zamanda Larin iyi bir alternatif oldu. Larin çok üst düzey bir oyuncu değil ama Güven'den bin kat daha iyi bence. Mesela son anlarda maç 0-0 iken yarım yamalak 1-2 pozisyonda Larin vardı.


    Orta sahamız 6-8 no anlamında gayet iyi ama 10 no konusunda iyi değil. Aslında günümüz futbolunda 10 no terimi kalmadı. 10 no'dan kastım oyunun ofansif yönü. Bunun dışında mevcut orta saha, dönen topları alıyor, rakibi çıkartmıyor, oyuna katılımı büyük oranda sağılıyor. Aynı zamanda takımın defans ve forvet arasındaki mesafeyi çok iyi ayarlıyor. Son maçlarda istediğimiz oyun olmasa da takımın saha içindeki boyu çok ideal.


    İşte tamda bu noktada, Raşit-Rosier-Abuş dışında Nkoudu katkısı önemli. Birde Mensah-Adem yerine adam akıllı hücum gücü yüksek bir oyuncu alırsak (nasıl bir oyuncu profili olacağını önceki mesajlarda az çok anlattık), bu format ve sahaya yayılım ile çoğu maçı kazanırız.


    Aynı zamanda Abuş'a alternatif bir oyuncu olursa da tadından yenmez. Çünkü bazı maçlarda Nkoudu veya Raşit formsuz olduğunda, Abuş'u kanat forvete kaydırabiliriz. Bu şekilde de bazı maçları çözebiliriz.


    Ne yazık ki Mensah-Adem ile olacak iş değil. Şuan o mevkide oynayacak oyuncu Ozi. Bugün mesela maça girer girmez etkisini gösterdi. 2.golü iyi hazırladı. Geçen maçta da golünü attı. Muhtemelen Sergen hoca önümüzdeki maça Ozi ile başlayabilir. Raşit-Ozi uyumunu da merak ediyorum. Eğer Ozi oynamayacaksa, Larin-Abuş çift forvet, sağda Raşit solda Nkoudu olmalı. Orta alan ise Atiba-Josef olur.


    Tüm bunların yanında, 2016-2017 sezonunu hatırlayalım. Q7-Cenk-Abuş-Talisca ve sonradan takıma katılan Babel. Cenk-Abuş ikilisi beraber oynadıkları maçlarda iyi iş çıkartmışlardı. Mesela Benfica-Ts deplasmanı bunun en güzel örneklerinden.


    İşte şuan bu tip iskelette Cenk-Talisca gibi oyuncuların boşluğu var. Bunlar tamamlanırsa çok farklı bir seviyeye çıkabiliriz. Hatta bu hat iyi tamamlanırsa, 2016-2017 sezonundan daha etkili ve daha iyi bir hücum hattı izleyebiliriz.



    Alıntıları Göster

    Yorumlarina katiliyorum, devre arasi bu sekilde 1-2 takviye gerekecek o mevkilere. Adem umarim devre arasi en azindan 2-3 milyon bonservisle satilabilir 6 milyon vermistik bonservisine birazini cikarip maasindan kurtulsak su durumda buyuk kar olur bizim icin.


    Aslinda sene basinda kotuyduk ama Sergene bosuna yuklendi insanlar. Sergen gecen sene takimi alip bitirdigi yerle belli bir kredi elde etmisti. Oyle boyle isleyen bir takim olusturmustu o dandik oyuncu grubuyla sen zaten zorla yaptigi takimi bile dagilmasina goz yumdun yonetim olarak direk oynayan 6 oyuncu fln gitt hoop sezon basladi hazirlik maci olmadan transferler dedigin gibi son gun gelmesi fln. O cok iyi olmayan kadrodan bile bazi yonleriyle geride takim kadro olarak Sergen yine birsey insa etti, teknik direktor farkini ortaya koyabildigini gosterdi. Bu tarz saglam oyun avrupa kupalarinda da basari getirir bize.


    Tabi onumuzdeki sene yine ilk 11 den 5-6 oyuncu dagilir silbastan olursa sene basi benzer seyleri yasariz Sergen sampiyon bitirir bitirmez yine mi ona yuklenecegiz? Umarim transfer calismasi daha duzgun yapilir artik. ilk 2 ayi kaybediyoruz bu yuzden.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fabrice

    Sergen Hocam seni seviyoruz, destekliyoruz, başarılı olmanı da çok istiyoruz ama hocam bu kadar düşük tempoda oynayarak şampiyonluk mucize olur. Erzurum maçında pozisyon yokken penaltıyla çözdük, A. Gücü maçını Ghezzal'in duran topuyla çözdük, Sivas maçını Ghezzal'in topu Güven'e çaptırması ve Sivas'ın akılsızca yediği kırmızı ile çözdük, Kayseri maçını Lopez'in yaptırdığı iki penaltı ile çözdük.


    Önümüzdeki 25 maçın hepsinde bu kadar şansı olamayız. Takımın bir şeyler oynaması lazım artık. Pas hızını arttırması, daha yüksek tempoda hücum etmesi lazım. Akan oyunda pozisyonlar üretmesi lazım.


    Rize maçına da Ümit Öztürk'ü atamışlar ki son haftalardaki oyun ile bu GS fanatiğini zor aşarız.

    Ankaragücü maçında 535 pas.

    Sivas maçında 637 pas.

    Kayseri maçında 628 pas.


    Ve dediğiniz gibi sakin sakin ağır ağır.

    Maç sonu da söyledi. Gol yemeyeyim bir şekilde golü buluruz şeklinde yaklaşıyor olaya ama yanlış bence.

    Sonra golü yedik mi hiç bir maçı çeviremiyoruz.


    Dün bir pozisyonda Rosier çıkarken Josef'e attı. O da döndü tekrar Rosier'e verdi.


    Yemin ederim cinnet geçirdim o an. Çünkü kayseri eksik yakalanmıştı. Taktik mi diyorum acaba.





  • vc1903 kullanıcısına yanıt

    Hayatımda gördüğüm en sığ yorum. Sizi her şeyiniz dosdoğru, sütten çıkma ak kaşık. Fenerbahçe'nin aldığı her penaltı olay. Ligin en çok penaltı atan takımları belli. Kendinizi kandırmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Oyuna giren Necip defansif olduğundan çoğu kişi mırın kırın etti ama düz mantık bakıyorlar işte .Çıkam ileri giren defans diye .. Bu bakış açısı çok demode artık.Nitekim Necip ile orta saha daha sert oldu . Mensah’ın içinden geçiyorlar idi son anlarda yani.

    ****

    Welinton biraz daha toparlamış görüntü verdi az ayağı iyi olsa çok daha fark eder ama ne yapalım. Ayrıca son maçlardaki görüntüsü hafif sağ kanata kayıyor gibi geldi bana . Bu yüzden Rosier ile uyumu artırmalı. Bayağı uyumsuzlar.
    Bu takımın net olarak eksiği forvet ve gole dönük orta saha rotasyonu zayıf. Elde var 3 tane ama yoklar .Devre arasında bunlar halledilirse şampiyonluk hiç zor değil

    Aynen oyle.


    Wellington son 1 aydir fln cok iyi gercekten o kadar bos adam degilmis bir de rakip deli gibi kapaninca mecburiyettende olsa atak baslangicinda topu guzel ceviriyor sag bek gibi bindiriyor tamam bir 10 numara gibi pas dagitamiyor ama 1-2 onemli ara pas bile denedi stoperin denemesi bunu dusunmesi bile guzel. Sertligi de fena degil basta yumusak stoper sanmistik ama bazi kritik pozisyonlarda kendini gosterdi Vida ile de uyum yakaladi. Vida ve Wellington hiz olarak da iyiler stopere gore o yuzden cok bastirinca kontra sansi vermeden yetisiyorlar rakip hucum oyuncularina.





  • Welinton 3 maçtır çok çok iyi oynuyor. Saçma sapan bir lige iyi paraya satılabilecek, gözden çıkarılabilir oyuncu profiline dönüştü bir anda  


    N'Koudou dün maçı aldı. İlk penaltıyı yaptırdı, ikinci penaltıda N'Sakala'ya o ince pası verdi, gitti penaltıyı da gole çevirdi. İkinci golde de Kayserili oyuncuyla boğuştu, top Oğuzhan'ın önünde kaldı, gol geldi sonra da. Böyle devam ettiği sürece en azından maliyetini çıkartabilir gibi duruyor.


    Hasic girince etkili oldu. Ghezzal yokluğunda oranın yedeği bence Hasic olmalı. Sağlıklı olsa Töre derdik ama maalesef öyle bir izlenim vermiyor Töre. Hasic'in son dakikada pas vermeyip kaleye vurmasını ben olumlu yorumladım. Larin muhtemelen mahvedecekti pozisyonu, çocuk onun yerine kendim vurayım dedi, golü de attı. Büyük oyuncu refleksiydi bence o tam olarak.


    Kayseri küme düşmezse mucize olur. Açık ara ligin en kötü takımı. Üretkenlik sıfır adamlarda. Bize gelirsek, eksiklerin olduğu bir maçta böyle dahi olsa kazanmak önemliydi. Şimdi iş yönetimde. Eksikler bu fikstürde hep olacak, takımın eksik olmasına rağmen bir çıtanın üzerinde oyun oynamasını sağlayacak 2-3 hücum alternatifini takıma kazandırmak gerekiyor.


    Güven ve Mensah çok çok kötülerdi. Ljajic'ten de umut yok, Tyler Boyd'un bize bir şey katabileceğine inanmıyorum. Haliyle bir kanat forvet, bir on numara şart gibi. Ben yarım sezon Mandzukic'e hem sol açık hem 9 oynayabileceği için sıcağım aslında. Yarım sezon alıp şampiyon olup CL gelirine kar ederek satmışız kafasıyla bakıldığında 30 küsür milyonluk transfer aslında. Her maç 90 dk oynamayacağı için riski en düşük isim gibi geliyor bana.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shieldwall

    Hayatımda gördüğüm en sığ yorum. Sizi her şeyiniz dosdoğru, sütten çıkma ak kaşık. Fenerbahçe'nin aldığı her penaltı olay. Ligin en çok penaltı atan takımları belli. Kendinizi kandırmayın.

    Penaltı konusu hakkında bir hatırlatma yapayım hocam. Sadece sol kanattan içeri orta şişirince penaltı alma ihtimali baya düşük oluyor.  

  • White Cluster kullanıcısına yanıt

    Onu iyi dedin bak, acil (P)erotti lazım boğazımız kurudu. Sahi o yokken penaltı attık mı biz? :D

  • Bak nasıl da üzerini alıp çıldırıyorlar  

    Cevap vermeye gerek yok. Yorumlar sahibini buluyor. At ortaya gitsin yeterli  

  • Çıldıracak bir durum yok, bir tane haklı penaltınız yok demen ne kadar sığ bir bakış açsına sahip olduğunu gösterir. Bütün büyük takımların haklı ve haksız penaltıları var. Fanatik, kör cahil olmaya gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shieldwall

    Çıldıracak bir durum yok, bir tane haklı penaltınız yok demen ne kadar sığ bir bakış açsına sahip olduğunu gösterir. Bütün büyük takımların haklı ve haksız penaltıları var. Fanatik, kör cahil olmaya gerek yok.

    Alıntı

    metni:
    Ne kadar tiksindirici takımlar ya. Hangisinden daha çok nefret ediyorum bilemedim 


    nefretle yaşıyor adam. şu yorumu yapandan ne beklersin  

  • Şu kadroyla zirvede olmak mucize herhalde Rıdvan Ersin felan
  • Beşiktaş kapanan takımları açmakta zorlanıyormuş, kötü oynuyormuş bla bla bla..Fener ve Gs zaten 10 numara oynuyor, kapanan takımları çok rahat bir şekilde açıyor :D Algınızı yiyeyim sizin..

    Fener bırak kapanan takımları açmayı her maç kontradan golü mutlaka yiyor, en yaratıcı oyuncuları Pelkas, oda 10 üzerinden 6’lık futbolcu. Her sezon başı klasikleşen rüzgarla lige girdiler sonra acı gerçek yine yüzlerine vurdu. Geniş kadro demek iyi kadro anlamına gelmiyor. Fener’in kadrosu hem kötü hem yedek-as oyuncuları arasında kalite farkı yok. Kendi evlerinde hakem desteği almalarına rağmen 10 kişi yendik, kaliteleri bu kadar işte..

    Gs zaten kaos içinde, Falcao klübün tapusunu almış yata yata parasını alıyor. Oynadıkları futbol futboldan başka her şeye benziyor ama burada gelmişler bize laf atıyorlar :D

    Beşiktaş en azından hırslı, mücadeleci, baskın oynuyor. Ne Fener’de ne Gs’de bir Aboubakar, Rosier, Josef, Ghezzal kalitesinde futbolcu yok. Hiç bir mevkide iki takımda bizden iyi değiller, hatta çoğu mevkide bizim daha iyi takımımız var.

    Ama neymiş, Beşiktaş kapanan takımları açmakta zorlanıyormuş. Biz bir şekilde açıyoruz yine ama sen bırak açmayı, tokatlanıyorsun kapanan takımlara karşı o nasıl olacak? Fener son 8 maçta 2-3 galibiyetmi ne aldı? Malatya 3 falan attı..Ama sorsan Fener’in kadro süper..Hadi ordan :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nkodou bile maç çevirecek hale geldi. Helal vallahi Sergen hocam.

    Verim almasını gerçekten çok iyi biliyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: coobain

    Alıntı

    metni:
    Ne kadar tiksindirici takımlar ya. Hangisinden daha çok nefret ediyorum bilemedim 


    nefretle yaşıyor adam. şu yorumu yapandan ne beklersin  



    Alıntıları Göster

    Aslında haklısın. Bazen gereksiz yere gözümüz dönüyor. Geçmiş zamanda çok kişi aram bozuldu futbol muhabbetine. Eskiden çok daha fazla fanatiktim. Bu durulmuş halim. Adamlar orada milyonlar kazanırken biz burada birbirimizin kalbini kırıyoruz. Bazen çizgiyi aşıyoruz. Söylediklerimin hiç bir tanesi kesinlikle şahsi değil.





  • 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.