Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu sene çok saçma kazalar oldu.Yeni sezonda şampiyonuz inşallah.Larin,pepe,medel,vida,tolgay,fabri,babel iyi bir kemik kadro.Oğuzhanda son maçlar gibi düzelirse ve gitmezse iyi olur.Töre de süpriz yumurta olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca'dan gelecek 48M bizim kasamıza girerse şampiyonluktan çok bu konuşulur ülkede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larin sahadaki duruşu, hırsı ile bana Love+Negredo ikilisinden daha çok güven veriyor. Diğerleri ununu elemiş eleğini asmış vaziyette. Forvetinde hırs yoksa, kazanma isteği yoksa fıs.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Larin sahadaki duruşu, hırsı ile bana Love+Negredo ikilisinden daha çok güven veriyor. Diğerleri ununu elemiş eleğini asmış vaziyette. Forvetinde hırs yoksa, kazanma isteği yoksa fıs.

    Larin bence 1 sezon daha beklemeli as forvet seviyesinde değil.Cenk gibi sırasını beklemeli sonra as olmalı o yeterliliğe gelirse.Ama iyi yedek olur pektemek sepetlenmeli vagner felan negredoda gönderilmeli en az zararla.İlk önce bu pozisyonlar açılmalı.

    Dembaba 1.5 a geliyorsa gelsin yoksa o da gelmesin aşırı para istiyorsa yoksa bir A kalite forvet alırız yedekte larin olur o sezona yeter kanat için bir oyuncu alınabilir bir sağ bek birde 10 numara bitti yeterli elde kullanılmayacak ne varsa çıkarılmalı zaten pek çok oyuncununda sezon sezonu töre pektemek felan bu sezon.Seneye yedek bir kaleci alacağız birde tolga kovasıda gidecek 35 yaşında ve sözleşmesi bitmiş olarak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratumix

    Talisca'dan gelecek 48M bizim kasamıza girerse şampiyonluktan çok bu konuşulur ülkede.
    ne 48 i la delirdin mi şuan Benfica'nın net 21 alacağı var birde bu transfer'in altında Mendes'in işi var kesin bize gelse gelse eğer biz gerçekleştirdiysek 10 Milyon € felandır belki
  • Alfredo Morelos'u geçen yaz Rangers'a transfer olurken yazmistim konumuza

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=127100917&fromzero=yes

    bu sezonu da iyi gecirdi gayet ilgilenmemiz sevindirdi iyi bir alternatif olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 20 Mayıs 2018; 16:20:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım ADALETLİ bir lig olur.Tüm içtenlikle söylüyorum sadece adalet kelimesini Beşiktaş için kullanmadım.Umarım hiçbir takım hakemler tarafından doğranmaz kayırılmaz.Bugün size yarın bize,bugün bize yarın size.O sebeple,adalet herkes için adalet.

    Umarım iyi transferler yapılır.Şimdiden gidenlere verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz ve yolları açık olsun.Gelecek olanlara ise hoşgeldin kara kartal diyelim.


    N' diyelim konumuz hayırlı uğurlu olsun.
    Başarılar Kara Kartal
  • Şu günlerin geri gelmesi dileğiyle..


    https://www.youtube.com/watch?v=Om4qRhFh_X4




  • Dünya Kupası v s derken gene sancılı, uzun sürecek, son günlere kalacak bi transfer sezonu bizi bekler iyi nöbetler şimdiden herkese !!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musa Barrow ve Maxi Gomez'le de ilgileniyormusuz Maxi Gomez gecen sezon sadece 4 milyon euroya transfer olurken yazmistim.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp? m=128673173&fromzero=yes
    Pivot oldugundan bahsetmistim avrupada kafayla en cok gol atan oyuncu oldu La Liga'da (9) Gelse bizde en az 15 atardi muhtemelen
    Suan en az 20 milyon fiyati kacti o tren. Kuluplerimiz oyuncu once kendini kanitlasin diyor kanitladigi zaman da fiyati alamayacagimiz bir seviyeye cikiyor iste. Bu kadar zor degil bu is ya neden bu kadar basiretsiz bizim kuluplerimiz genc oyuncuyu dogru zamanda kesfedip alma konusunda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 20 Mayıs 2018; 16:49:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • İmza olarak kullanabileceğimiz bi' kaç resim atacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

    Bir Pepe kalacakmış o kesinleşti onun dışında bence en az 8 Negredoyu bu maliyetine rağmen yollayabilirlerse 9 isim transfer etmeliler



    Umarım bu tarz kökten bir yapılanma gelir.Sezon başında Beşiktaş şampiyon olamaz bu oyunuyla demiştim.Daha sezon başlamadan diyorum Beşiktaş göstermelik 2-3 transfer yapsarsa Avrupa kupalarına gidecemeyecek bir pozisyonda sezonu kapatır.

    Sağ Bek
    Sağ Kanat
    10 numara
    Forvet

    Bu pozisyonlara net 11'de oynayacak seviyede futbolcu almak lazım.Bunlar acaba dedirten oyuncular olmamalı.Mesela Emre Akbaba deniliyor.Tamam genç güzel ama sadece onunla sezona başlanılmaz gibi.
    Kalede sıkıntı yok bencede.
    stoperde pepe giderse mitrovic vida hırvat ikilisi denenebilir aslında. ama pepe gitmeyecek gibi. pepe kalırsa yanına ayağı iyi bir stoper gelirse tadından yenmez.
    Bekler için sağ bek şart. GG durabilir 1 yıl daha caner de kalmalı. adriano caner GG sağbek transferi 4 oyuncu yeterli olacaktır.
    Orta sahaya 2 transfer lazım bence 1 tane 10 numara ve atibanın yerine geçebilecek çok yönlü bir oyuncu lazım. ozi tolgay medel necip +2 transfer ideal olur
    kanatlarda babel kalmalı, gökhan töre eski performansına dönerse mükemmel olur. orkan yedek olarak durabilir. 1 tane sağ kanat transferi şart.
    forvette demba ba geldi larin ve birtane daha santrafor yeterli olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Bunlarin coguyla birlikte seri basi olacagiz biz bunlar o eleme turunda olacak takimlardir muhtemel rakiplerimiz olamaz. Vardar gibi takimlar olacak bizim muhtemel rakiplerimiz. 1. ön elemeden gelecek olanlar yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu sezon yalan rüzgarı gibiydi ama yav.Zaten başlangıcından belliydi.


    Çin kampı rezaleti

    Süper kupada olanlar

    Lige seyircisiz başlama

    Şampiyonlar liginde beklenmeyen pozitif skorlar tüm gözlerin oraya çevrilmesi

    Fener maçında olan olaylar.

    Caner'in cezası

    Ligi boş verme birazda olsa şampiyonlar ligine odaklanma

    Ligde takımın kimyasının oturmaması transfer yanlışları.Negredo'nun bekleneni verememesi.

    Ligin ilk yarısını 30 puanla kapatmaki bu Beşiktaş'ın son sezonlarındaki en düşük elde ettiği puan.


    Cenk'in satışı.Vagner'in tutmaması.

    Bayern maçının akılları meşgul etmesi ve zaten ligde puan kayıpları ile geriye düşmüşken birde üstüne gelen bursa ve konya kayıpları.

    Bayern maçındaki hata Fener'in elin şeyiyle gerdeğe girmesi sonucu Beşiktaş'ın ters reaksiyonu ve alınan 3-1'lik skorla ağzının payını alması.

    Bu maçla beraber devamında olan olaylar kupada çıkan Quaresma cezası verilmeyen goller sayılan ofsayt goller verilmeyen penaltılar.Aykut Kocaman'ın algı operasyonları.

    Kupa rövanşının ta Nisan sonuna atılması ve bu maçta cereyan eden olaylar bu olayların Gs maçınıda etkilemesi takımda oluşan ve antrenörde oluşan mental sorunlar yine algı operasyonları medya kolu ile yapılan haberler kurulan senaryolar.


    Bu sezon ne yaparsan yap boştu ben başta da dedim bu ligde Gs,Bjk,Fb kim olursa olsun şuandan itibaren 3 yıl üst üste kazanamaz.Zor ligimiz kirli bir lig ve bu ligden dönen ticari bir düzen var ne kadar döndürülerse ne kadar çamura bularlarsa medya buna ayak tutanlar para kazanıyor ne kadar olay o kadar reyting.Birde adrenalinmişte yok puanlar yakınmışta ula hakemlerle yaptın o puanların dizilimini her hafta bir hakem olayı oldu sor bakalım niye bu kadar puan farkları avrupada da zaman zaman oluyor ama bu kalite farkı ile oluyor ligdeki futbolun kalitesi ile bizde ise olaylar yerde yatmalar fauller top oynamaktan çok ona buna sataşmalar felan berbat bir lig var şu berbat ligin şampiyonu olmanın bile önemi yok aslında.Çünkü bizim lig avrupada umursanmayan lig topun en az sahada kaldığı oyunun en az oynadığı lig her şey istatistikle ortada o yüzden avrupada çuvallıyoruz.Çünkü avrupada top oynuyorlar ve takımlar avrupa turnuvasına gidince tokadı yiyorlar niye 4 yedik niye elendik.Çünkü avrupa futbol oynanıyor.Sen lige alışmışın aynı şeyi bekliyorsun.Çok güzel ders oluyor bazılarına.Milli takımımız niye böyle klüp takımlarımız niye bu kadar gerilerde her şey ortaya çıkıyor.Faul yapınca bizim dandik ligde görmezler ama avrupada çat çat çıkar o kırmızılar.kendi yere atarsın penaltı beklersin ama ne olur çat diye sarıyı yersin her şey ananın liginde olduğu gibi değil işte.Valla iyi oluyor böyle herkes ne olduğunu görüyor.

    Beşiktaş Avrupa'da bu sezon sadece Bayern'e yenilmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2018; 17:12:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Bunlarin coguyla birlikte seri basi olacagiz biz bunlar o eleme turunda olacak takimlardir muhtemel rakiplerimiz olamaz. Vardar gibi takimlar olacak bizim muhtemel rakiplerimiz. 1. ön elemeden gelecek olanlar yani.

    Alıntıları Göster
    Yok iyi takım gelecek genellikle tırt gelmez.İyi dediğim öyle Milan Arsenal değil tabiki adı az çok bilinen takımlar.Ama bunlar bir sonraki turda gelecek.

    Genellikle Uefa dengeli eşleşmeler yapıyor.Çok uçarı fark olmuyor.
  • Bizim formalar ne zaman tanıtılacak arkadaş yav valla bıkkınlık geldi bu konuda.
  • Talisca 21 alinip sat iste 25'e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deresay

    İmza olarak kullanabileceğimiz bi' kaç resim atacağım.
    Konu sahibi dilerse ilk mesaja ekleyebilir.


    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 21 Mayıs 2018; 0:59:50 >




  • Altinordu u19 ve bursa u19 maci var Bursa klasmaninin sampiyonu yani butun super lig takimlarinin u19 takimlarini geride birakti 80 puanla sampiyon oldular bizim takimimizin 43 puanla 11. oldugumuz lig yani. Altinordunun kadrosunun yas ortalamasi bursaninkinden kucuk ve 2-0 ondeler suan. Bunu bizim basta olmak uzere super lig takimlarinin altyapilarinin ne halde oldugunu gorun diye yazdim. Altinordu ulkenin cok otesinde gercekten bu konuda. 7-8 sene sonra milli takim kadrosunun yarisi altinordu cikisli yarisi gurbetcilerden olusacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.