Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.447
Cevap
66
Favori
1.355.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Barca Yerry Mina'yi kiralik gonderecekmis Pepe'nin yanina staja verseler keske 50 mac oynama garantisi versek avrupa liginde de oynayacagimiz icin tecrube kazanmasi bakimindan tercih edebilirler aslinda. Talipleri girona, real betis, everton, westham gibi takimlar. Liverpool ve Napoli de var ama orada formasi garanti degil. Bence biz daha uygunuz Mina icin acik alanda oynayan bir takim oldugumuz icin Barcanin stiline uygun yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısıyla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Barca Yerry Mina'yi kiralik gonderecekmis Pepe'nin yanina staja verseler keske 50 mac oynama garantisi versek avrupa liginde de oynayacagimiz icin tecrube kazanmasi bakimindan tercih edebilirler aslinda. Talipleri girona, real betis, everton, westham gibi takimlar. Liverpool ve Napoli de var ama orada formasi garanti degil. Bence biz daha uygunuz Mina icin acik alanda oynayan bir takim oldugumuz icin Barcanin stiline uygun yani.
    Barcelona tekrar kadrosuna alacaksak gözü önündeki takımlara verir takip için ha gelecek planlarında yoksa zaten her lige gidebilir.Aslında şu deylifeuyu felan kiralık alabilsek güzel olurdu kanat olarak.Mesela sağ bek aleix vidal var oda düşünülmüyor onu satın alabiliriz belki hem açıkta oynuyor gerektiğinde.
  • Yeni sezon için yerimizi alalım bakalım.
  • Haydi hayirlisi ile sampiyonlugumuzun konusu olur inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takip
    inşallah burak demba gelmez,
    negro pektemek love gider
    iyi bir 10 numara ve santrfor gelir
  • Defansı toparlayıp iyi bir forvet alırsak önümüzdeki sezon daha iyi işler çıkarabileceğimize inanıyorum. Larin ikinci forvet olarak yeterli gibi. Aslında geçen sezon çok rahat şampiyon olabilirdik ama iyi forvet eksikliği bizi bu durumlara getirdi. En azından Cenk sene sonuna kadar kalsa sonuç farklı olabilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 tane kafa golü atmışız. Kafa gollerinde 2. sırada yer alan Başakşehir 14 kafa golü atmış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemel rakiplerimiz bunlar ilk turda. Biz her turda seri basi olacagiz guclu takimlarla eslesme ihtimalimiz yok gibi.

    [simage]https://pbs.twimg.com/media/DdqOuhVVQAAJ_zh.jpg [/simage]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    22 tane kafa golü atmışız. Kafa gollerinde 2. sırada yer alan Başakşehir 14 kafa golü atmış.
    Neden acaba orta kafa gol desem.Hepside talisca büyük ihtimal 1 tane negredo vardı galiba yada 2
  • Şampiyon olmak istiyorsan atanın veya tutanın iyi olacak. İlk sezonda tutan iyi değildi ama gomezimiz vardı, diğer şampiyonlukta fabri iyiydi ve abubakar inanılmaz bi 2.devre oynadı. Bu yıl Gs bu konuda şanslıydı iyi forvet aldılar adam 18 içerisinde bulduğunu attı, muslera Terimin gelişiyle vitesi arttırdı. Gelecek sene iyi bi forvet ve pasör bi 10 numara ile iyi işler yapabiliriz, umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ Kanada Miguel Lopez olmaz mı Akhisar daki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Muhtemel rakiplerimiz bunlar ilk turda. Biz her turda seri basi olacagiz guclu takimlarla eslesme ihtimalimiz yok gibi.

    [simage]https://pbs.twimg.com/media/DdqOuhVVQAAJ_zh.jpg [/simage]
    Muhtemelen gruplardada kolay bi gruba düşüp rahat çıkarız, Tr kupasıda yok nasılsa, tüm ağırlığı lige verip özellikle ligin ilk yarısında maxımum puan toplayıp 2.yarı için biraz puan kaybetme kredisi bırakarak Uefa kupası içinde saldırmalıyız.. Başkanın zaten en büyük hayali Avrupa kupası kaldırmak, süper kupa finalininde Vodafone Park ta oynanacağını düşünüp buna göre güçlü bi kadro planlaması yapacaklardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Demba Ba geldi bile. Burak da gelecek çünkü Şenol Güneş istiyor bu sezon başında da istemişti ama taraftar tepkisi olacak diye alınmamıştı.
  • Hem Demba Ba hem Burak gelirse forvet transferini kapatırız. Bu yüzden hem Demba Ba hem Burak aynı anda gelemez. İkisinin de fizik yapısı ortada; aynı anda sakatlık geçirmeleri bile muhtemel. Demba Ba, Larin kadroda olur; bir de süratli bir forvet alırız.


    Burak transferinde özellikle Ahmet Nur Çebi, tavrını koyar gibi geliyor.





    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 20 Mayıs 2018; 22:00:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • qerrard! kullanıcısına yanıt
    neden demba ba ve burak yahu yeni gordum sok oldum besiktas forvet hatti bu iki cope mi emanet edilecek ? Cenkten Aboubakar Mario Gomezden nereye vay anasini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Şampiyon olmak istiyorsan atanın veya tutanın iyi olacak. İlk sezonda tutan iyi değildi ama gomezimiz vardı, diğer şampiyonlukta fabri iyiydi ve abubakar inanılmaz bi 2.devre oynadı. Bu yıl Gs bu konuda şanslıydı iyi forvet aldılar adam 18 içerisinde bulduğunu attı, muslera Terimin gelişiyle vitesi arttırdı. Gelecek sene iyi bi forvet ve pasör bi 10 numara ile iyi işler yapabiliriz, umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.
    En az gol yiyen takimiz. Defans anlaminda takim daha iyi seviyeye geldi. Sadece ligin ilk yarisinda skor ve pozisyon bulamadik. Ikinci yari daha fazla gol attik. Ama bence gene ofansif anlamda eksiklerimiz vardi. Sadece Talisca skor uretti. Forvetler gene iyi degildi.

    Sanirim durum ortada. Takimin oyun yapisina uygun (15-16 sezonu gibi) oyuncular alinirsa, bu sezon A.hisar-Ts-Bursa-K.pasa-Konya-Kayseri gibi maclardan en az ikisini kazanirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adam gibi 6 numaramız olsaydı çok daha az gol yerdik,rakipten gelen toplar,ataklar defansımızdan döneceğine ortasahadan dönerdi çok şey değiştirirdi bu durumlar.Seneye umarım oraya net biri alınır.sadece forvetsiz değil ortasahasız 71 puan topladık.Ortasaha üstünlüğünü alamadığımız çok maç var.Umarım buna bir çözüm bulur yönetim,hoca.Çok kritik bir mevki.
  • Demba Ba ve Burak olmaz, kesinlikle olmamalı. Lens, Negredo, Low vakasına yenisini eklemiş oluruz.

    Talisca Avrupa ve ligde büyük iş başardı. Onun gitmesi bence bizim açımızdan ağır oldu. Şenol Güneş'in oyun planında en önemli oyuncuydu. Avrupa'da onun seviyesinde oyuncular çok pahalı. Yerinin dolması çok zor hatta FFP varken imkansız olabilir. Talisca olmayınca takım kalitesindeki düşüş oyun olarak da bizi zayıflatabilir. Bu nedenle transferde hiç hata yapılmaması gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.