Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2910. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.446
Cevap
63
Favori
1.363.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29082909291029112912
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rai-gy

size özenmişiz, büyütülecek bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Hala ağlıyosunuz ya pes yani, dunyada sizin kadar ağlak bir taraftar grubu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmesini isteyenlerdenim

• quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian1

ferudun niğdelioğlu'nun trtspor yayınında konuşmasının kesilmesine sebep olan sorular;

1) sadece tffde olması gereken var kayıtları neden galatasaray yöneticilerinin elinde?
    2) bu konunun "galatasaray'a hizmet için" federasyona geri dönen ali dürüst ile bağlantısı nedir?
    3) hasan şaş ve fatih terim, inanılmaz bir saldırganlık içerisinde olmalarına rağmen neden medya susuyor?
    Gerçekleri söylenenleri susturup işinden gücünden ederler işte yazık..

• Milli takımın kadrosunu belirlemiş:

Necip'in olmaması düşündürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Mayıs 2019; 14:11:18 >
  • Oğuzhan’ı almış Necipi almamış milli takım kadrosuna. Şimdi bu herif hepimizle dalga geçiyor. Oğuzhan milli takıma girecek kadar iyiyse neden yedek? Necip hemen her maç oynayacak kadar iyi ve derbide kurtarıcı olarak alacak kadar iyiyse neden milli takımda değil? İyi ki son maçın bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkayzer -- 24 Mayıs 2019; 16:21:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ali Ece: Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup konusunda gerçeği açıklamıyor ve iyi yapıyor. Bu gerçeği biz biliyoruz. Oğuzhan'ın çok ciddi bir psikolojik sorunu var. Hepimizin başına gelebilecek ağır bir psikolojik rahatsızlık yaşıyor. Doktorlara gitti, teşhis konuldu. Kendi açıklamak isterse açıklar.

Oğuzhan'ın sürekli çağrılmasını buna bağlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Ali Ece: Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup konusunda gerçeği açıklamıyor ve iyi yapıyor. Bu gerçeği biz biliyoruz. Oğuzhan'ın çok ciddi bir psikolojik sorunu var. Hepimizin başına gelebilecek ağır bir psikolojik rahatsızlık yaşıyor. Doktorlara gitti, teşhis konuldu. Kendi açıklamak isterse açıklar.

Oğuzhan'ın sürekli çağrılmasını buna bağlıyorlar.
    Şenol Güneş gerçeği biliyor, açıklamıyor iyi yapıyor. Biz açıklıyoruz

Diyecek çok söz var da neyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

Lens 2+m alıyor Avrupa da maaşı vergilerden dolayı 4-5 milyon. Kontrat bitene kadar son kuruşa kadar alacak.

Fer feyenoord a dönmek istiyormuş maaşında indirim yapmaya hazırmış bize gelmez.

Visca 4-5e salsalar bile fb gs den hatta onlardan önce Arabistan Çinden bize gelmez.

Darmian gelme ihtimalini geçtim bok gibi para alıyor, kaldı ki para sorun olmasın italyan takımları havada kapar bize gelmek istemesi için geri zekalı olması lazım.

Karius 1 yıl daha uzatırsa 7 milyon sterlinlik zorunlu bonservisi olacak bu adamı ne yapıp edip postalamak lazım.

Vidayı zaten Avrupa da kimse kolay kolay almaz bizde 3 maaş alıyor Avrupa da 6 7 milyon yapar...

Q7 denen şahıs da gitmez hem maaşı 2 milyon hem yaşı çok mls bile istemedi bunu porto da istemiyor

Edt: Karius çöpünü postalayıp boşa çıkan lösll ü almalıyız beleşe zaten para yok 1 1.5a gelir
    Lössl Everton'a gidiyor.

• a.avcı da son durum nedir dostlar

• Beşiktaş, yönetici Metin Albayrak'ın istifasının kabul edildiğini ve yerine Serdal Adalı'nın atanmasına karar verildiğini açıkladı.

• Red Alert kullanıcısına yanıt
    2 senedir bile bile sabote ediliyor koskoca Beşiktaş. Tabi derdin Beşiktaşsa. Yok değilse Milli takımı desteklersin orada olacak Şenol.
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan'ın bizzat kendisi bunu yalanladı. Ali Ece bir bok bilmeden çok konuşanlardan.
  • Aziz Behiç bizimle de anılıyordu, Başakşehir almış.

• Aziz Behic'ten daha iyi sol beke ihtiyacımız var.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    bir yerlerine

ntv kadroda necip larin caner 11 1 tand qenç yok

• Şenol Güneş gitmeden son şakasını yapmaz inşallah.Direk gruplara katılıp uğraşmayalım ön elemeyle.Ama güvenemiyorum bakalım.Şenol Güneş'ten haz etmiyorum çok şeyine sevindim,kızdım ama bugün bizi 3.lükten ederse BJK tarihinin en büyük haini olur benim gözümde.Hakkımızda hayırlısı.
  • Kasımpaşa asılırsa bizi yener beyler. Hazır edin kendinizi. :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Şenol Güneş gitmeden son şakasını yapmaz inşallah.Direk gruplara katılıp uğraşmayalım ön elemeyle.Ama güvenemiyorum bakalım.Şenol Güneş'ten haz etmiyorum çok şeyine sevindim,kızdım ama bugün bizi 3.lükten ederse BJK tarihinin en büyük haini olur benim gözümde.Hakkımızda hayırlısı.
    Fabri,Gg,Pepe,Vida,Adriano,Atiba,Oğuzhan,Talisca,Babel,Q7,Cenk

Şu 11i yedeklerinde Medel,Negredo,Lens,Tolgay,Tosic falan varken odeme sikintisi falan yokken 4. yaptı herif. Hain midir bilmem de Beşiktaş'in yıllarını çöpe atan 1 numaralı adamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Fabri,Gg,Pepe,Vida,Adriano,Atiba,Oğuzhan,Talisca,Babel,Q7,Cenk

Şu 11i yedeklerinde Medel,Negredo,Lens,Tolgay,Tosic falan varken odeme sikintisi falan yokken 4. yaptı herif. Hain midir bilmem de Beşiktaş'in yıllarını çöpe atan 1 numaralı adamdır.

Alıntıları Göster
    Vala bende kızıyorum,kızdım çok eleştirdim.Çöpe attı beceremedi.Beceriksizlik yaptı ,nefret ettirdi kendinden ama hain de diyemem şampiyon yapamadığı için.Ama bugün bizi 4.yaparsa benim gözümde direk haindir.Güzel bıraksın giderken kafi artık başka da beklentimiz olamaz bu saatten sonra.3. ve 4.arasında baya fark var inşallah bi sakatlık çıkmaz akşam.

• Trabzon'a karşı yenilmemiz için elinden geleni yaptı bu adam. Quaresma gibi bitik herife 90 dakika dayanmak nedir yahu?

Köşe vuruşlarını Adem kullanıyordu, tüm topları q7'ye kullandırttı o maç. Adam çalım atamıyor, şut atamıyor, pas desen yok. Hiçbir işe yaramayan adamı oyunda tutuyor, garibim Güven'i çıkarıyor.

Benim bu adama sevgim vardı ama çok büyük nefrete dönüştü. Bugün tribünler bu yılın hesabını güzelce sorar da öyle uğurlar umarım. Bir de Quaresma'ya falan çok ağır tepki olsun da başka bir şey istemem.
  • 
Sayfa: önceki 29082909291029112912
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.