Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
63
Favori
1.370.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25342535253625372538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerlilerin içeride gs ile olan maçlara olan yaklaşımına hayranım. Çünkü cidden doğru söylüyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Emin ol bunu %90 herkes yaşamıştır. Aynı tepkiyi bende verdim.

Alıntıları Göster
    Daha önceden frikik golleri atmıştı Burak.Az kullanıyor bu yüzden geçtiğinde gole çevirme oranı yüksek
  • Şimdi gazetede okudum. Gökhan Gönül çıkarken tepki göstermiş hocaya. Direk soyunda odasına gitmiş.
    Artık tepki veriyor insanlar. 7 numaralı şaklo oyunda ama Gökhan Gönül çıkıyor.
    Lens ne yaparsa yapsın 70 de oyun dışı. Dün hata yapmadı da alamadı oyundan. Günah keçici Gökhan oldu.
    Deli gibi gol asist yapan Gökhan malum 7 numaralı şaklo geldikten sonra yine kayıp.
    Dikkat eden var mı
    Senin olmayan adaletine tüküreyim laz.
    Ama git milli takımda orada adamcılık yap yiyorsa. Gazeteler basın sokup sokup çıkarsın seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Töre bitti artık.Çok bile oynadı ilk yarıda.Çok zordu geri dönmesi.Önce çalışmadı sonra yine form tutar gibi oldu sakatlandı.Yoksa ilk dönem nasıl Töre 'yı tercih ediyorsa yine ederdi.Sezon kampında en başında söyledi fazla riske etmek istemiyorum sıkıntı çıkabilir diye dedi.
    Hocam bırak Allah aşkına ne bitmesi ya
    İlk yarı nerede tercih etti?
    1 maça 11 başlattı adam şansına sakatlandı
    Oyun sıkışıkken de laylayloma döndüğü zamanlar da bile tercih etmedi
    Antremanda 2 adım yürüdü diye kovdu adamı
    Sırf Bilic e şenoldan iyi dedi diye adama hala kin kusuyor
    Yani orkan töre şuan olasalar bu hain q yerine ne kadar kötü oynayabilirler ki
    Sana şenolcu deyince de kızıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığımız yönetim ve hoca olaylarına rağmen takımın olduğu nokta yine de çok iyi. Bu durumu Fenerbahçe ya da Galatasaray yaşıyor olsaydı çok daha farklı yerlerde olurlardı.

Devre arasında Burak ve Kagawa transferinin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. İkisinin gayretleri ve form tutan Ljajic, Atiba ve Vida performansları ile takım ayakta duruyor. Düşünsenize Burak ve Kagawa alınmamış, ikinci yarıya yönetim ve hoca problemleri ile giriyorsunuz, maça çıkıyorsunuz forvet hattında Larin, arkasında Pektemek felan oynuyor.

Kabus

Doğru transferler ve doğru oyuncular alındığında bir takım nasıl oynar izliyoruz. Gelecek sezon için iyi ve hırslı bir hoca. Eksik olan yerlere doğru hamle ile transferler yapılırsa başarılı olmamamız için bir sebep yok. Hep söylüyorum çok zor bir ligimiz yok. AMa bu yönetim de takımın başında kalmaya devam ederse bunların olacağına dair inancım da yok benim.

Burak ve Kagawa bile şans transferleri oldu. Burak Trabzonspor ile sorun yaşamasa, Dortmund oynaması için KAgawa ya kiralık formülü eklemese bu adamları alma şansımız olmayacaktı. Çünkü bu iki adamı almak istediğimiz zamanlarda alamamış bir yönetim var önümüzde.

• junis kullanıcısına yanıt
    Hocam adam istanbul'a sevişmeye gelmiş,net.
    Bu lahanaya şans vereceğimize,genç utku'ya verilse ama nerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 11 Mart 2019; 10:3:6 >
  • Kariusun kafası futbolda değil resmen. Adamın işi gücü sosyal medya. Sadece imajdan ibaret adam. Fabri gibi canını dişine takan takımı için ağlayan birinden sonra cidden karius çekilmiyor. Beğenmediğimiz Tolga bile bu sezon daha iyi performans gösterirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herşeye kendi açınızdan bakıyorsunuz ama Karius her topa deli gibi atlarsa saçı bozulursa, olmayacak yerleri sakatlanırsa İnstagram kaşarları ne yapacak onları da düşünün biraz.

O bu değilde şaklaban en son kime çalım attı hatırlayan varmı aklıma takıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Adamlar zaten futboldan kopuk yetersizler diyorum sen bana ne diyorsun. Ben Töre'nin genel olarak futbol hayatından bahsediyorum geçen sene oynayamamsı dahil.Hocadan falan bahsettiğim yok benim.Ne alaka şimdi ? Orkan demişsin adam Adanaspor da Konyada bile oynayamamış biri.Orkan da şans buldu.Yetersizler işte.Quaresma da olmuyor ona bir şey demiyoruz zaten.Ama adamın tercihi bu ne yapalım ?
    Kişisel nefretiniz takımın önüne geçmiş adeta başka şey konuşulmaz oldu şurada.Hocanın hatalarını kaç aydır şurada bizde yazıyoruz ama anlamak istediğin gibi anlıyorsun ,çünkü direk düşüncen bu yönde artık ne desek boş. Ben fikrimi yazıyorum sen birşeyci diyorsun ben seninle ne tartışayım şimdi şurada ?
    Töre oynasa Quaresma oynamasa bu sefer Töre'yi oynatıyor Quaresma'yı küstürüyor mu yazacaksınız ? Eleştireceksiniz elbet ama bu eleştirilerin doğru yönde olması lazım.Çok tehlikeli sakatlık geçirmiş maç eksiği olan ve kafa olarak da futboldan uzaklaşan, formuna dönmekte zorlanan adamı , Anadolu takımlarında bile oynayamayan ,mental olarak çok zayıf adamı oynatmıyor diye sallamak komik yani Adam sezon başında açık açık gözden çıkardığı 2 isime sezon başlayınca şans verdi de diğerlerine niye vermeyecek ? Şöyle diyebilirsin elde kanat yoksa taktik değiştir hoca takımdaki diğer oyuncuların özellikleri ile orayı kapat hoca diyebilirsin.Bence böyle yapmalı zaten ama yapmıyor.Ben bu yönde eleştiri yapıyorum.Ama zaten Şenol hoca asla bu kadar esnek bir teknik adam da ol(a)madı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Mart 2019; 10:34:24 >

• Fikret Orman soyunma odasına inip istafadan döndürmüş Şenol'u. El sallayarak sahayı terketmesi istifa etme kararını aldığı hareketmiş. Seni de Allah bildiği gibi yapsın, doğrularınla savunduk ama kredin bitti sen de defol git.

• Arkadaş ne kadar lakayit futbol oynadık öyle. Az kalsın bu yüzden maç elden gidiyordu... Japon olmasa durum belliydi yani olmaz böyle olamaz. Hoca da dağılmış vaziyete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Emin ol bunu %90 herkes yaşamıştır. Aynı tepkiyi bende verdim.

Alıntıları Göster
    Kuzenler eniştemler falan hep trabzonlu. Ben öyle deyince de görürüz birazdan dedi gol oldu baya bi güldüler bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 11 Mart 2019; 10:59:9 >

• Bizim zarar içimizde.Kendi kendimizi dibe çekiyoruz.Taraftarı ile medyası ile.Başka şey değil.
    Fenerbahçe'nin yaşadğı Temmuz sürecini biz yaşasaydık daha beter olurduk o kadar diyeyim
  • Necip nedir ya?
    Hakem vardan izlese Necip yüzünden penaltı ve kırmızı kart geliyordu.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    GUERRA kullanıcısına yanıt
    Töre daha gençken bu takımda banko oynuyordu
    İyi de oynadı transfer yaptı
    Orkan daha çocukken tek başına gaziantep i ligde tutmaya çalışıyordu
    Takım da kim dört dörtlük ki bunlar yetersiz olsun

@GUERRA
    O pozisyon da vida ve necip in ayaklara dikkat edin
    Vida uzatıyor hafif geri çekiyor
    Necip öküz gibi dalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsur kalan adam -- 11 Mart 2019; 11:14:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Kuzenler eniştemler falan hep trabzonlu. Ben öyle deyince de görürüz birazdan dedi gol oldu baya bi güldüler bana

Alıntıları Göster
    Evde tek izliyordum. "Bunun ne işi var lan topun başında!" dediğim an vurdu gol oldu. "Rezil etti lan adam bizi!" dedim 2 saniye sonra istemsizce güldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Necip nedir ya?
    Hakem vardan izlese Necip yüzünden penaltı ve kırmızı kart geliyordu.
    Şili Milli stoper yedekte duruyor. Türk süper alt yapı pırlantası ilk 11 de.

Şenol Güneşten benim soğuma sebeplerimin en başında gelir ''Takıntılı'' olması. Anlamasız oyuncu ısrar ve tercihleri. Oyuncuların motivasyonunu arttırmak için hiç çaba göstermemesi. Karius, Ozzy gibi adamların form düşüklüğünün sebebi de kendisidir. Bu adamlar ile ilgilenmiyor çünkü. Umurunda değil adamın.

Adam gibi bir hoca olsa, Karius, Ozzy gibi oyuncular form düşüklüğü yaşarken bu adamlar ile ilgilenir, onlara sahip çıkar ve performanslarının düzelmesini sağlardı. Umurunda olmayan oyuncular ile uğraşmıyor bile.

Töre yi sildi, Kariusu Tolgayı kadro dışı bıraktıkları için ve kendisine sorulmadan alındığı için zorunluluktan oynatıyor, performansı umurunda değil. Quaresma sevdası ve oynatması zaten derslere konu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arizona Dream

Fikret Orman soyunma odasına inip istafadan döndürmüş Şenol'u. El sallayarak sahayı terketmesi istifa etme kararını aldığı hareketmiş. Seni de Allah bildiği gibi yapsın, doğrularınla savunduk ama kredin bitti sen de defol git.
    Şu tepki lazım onada
    #FikretOrmanFikretOrmanNerede
    Adam yok resmen bu takımın başkanı değilmiş gibi davranıyor
    Oyuncular yöneticiler hocalar gidiyor
    Basında bir sürü bilgi kirliliği var

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Sen kendin yazdın "gençken-çocukken diye.Ben yaptıklarını inkar etmedim kötü oyuncular da demedim.Ama şu anda yetersizler.Gaziantep'i ligte tuttu ama Adana'da Konya'da forma bile alamadı ? Beşiktaş'da oynadığı 2-3 maçta da ne kadar yetenekli olsa da kafa olarak çok dağınık olduğunu da gösterdi.Töre ingiltere'de oynayamadı sonra sakatlandı, buraya geldi kendini saldı formdan üzaklaştı sonra şans buldu form tutarken yine sakatlandı.Adamın ayakları gitmiyordu artık çok çok zayıflamıştı.2 idman koşusu çekiyor şimdi tavır yapıyor.Bunlara tav olmayın yani lütfen.
    Kanat rotasyonu evet yine yetersiz bunda haklısın.Forvetleri toplasak tek forvet verimi alamıyorduk şimdi kanatlar için kim oynasa olmuyor diyoruz.
    Bende diyorum ki ; hocanın tercihi bu, hoca bugüne kadar hep sabit fikirli oldu pek esnek davranmıyor bunu çoğu kişi biliyor.4 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle.Adam diyor benim 11 kanat oyuncum bunlar oyuncular gelecek formayı alacak yoksa olmaz diyor. Gidene kadar böyle yapacak şey yok..Töre'yi 3 yıl önce gitmeden önce onu oynatayan ve şimdi oynatmayan yine aynı hoca yani ? Töre ve Orkan yeterli olsalar idi zaten bu sene takımda yeterince şans bulmuşlardı.

• Karuis acilen sezon sonu gönderilmeli böyle kaleci olmaz cepeden yiyor hatalı çıkıp aşırtma yiyor her türlü yiyor
  • 
Sayfa: önceki 25342535253625372538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.