Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22752276227722782279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    hala o trollün beşiktaşlı olduğuna inananlar var yazık gerçekten


  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    kabore beğenilmedi.
  • ademis kullanıcısına yanıt
    O haberden sonra hesabına baktım takip ettikleri arasında Beşiktaş yoktu hatta takip sayısı 356 idi. Şimdi baktım 357 olmuş. Tekrar takibe almış. Bir anlık sinirle yaptı sanırım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Ya da uyarı mı geldi ne :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dorukhan Atiba orta sahası olmuyor, dorukhan medel ile birlikte iyi çünkü medel atiba kadar al ver yapmayan ve atibanın yarısı kadar hareketli olmayan bi adam. Fark ettiyseniz dün dorukhan hiç görünmedi maçta, hoca neden 90 dakika oyunda tuttu anlamış değilim. Oğuzhan yavaş yavaş yeniden forma şansı bulmalı 2 maçtır kulübede oturuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Smoch

    Şenol Güneş tıpkı asgari ücretle çocuklarını hiç bir şeyden mahrum bırakmamaya çalışan bir ev hanımı gibidir. 250 gram kıymayla sana harikalar yaratır.

    Bak mesela Guardiolanın sistemi çok iyi ve nereye gitse kafaya oynatıyor zevk veriyor oynattığı oyun ama sat bakalım Aguero’yu sat bakalım İlkay gibi bir pasörü sat bakalım Sterling’i Fernandinho’nun da yaşı geçsin. Sonra alt yapıdan gelen 3 tane ortalama genç oyuncu çıkar A takıma ya da işi bitmiş iki tane de atak oyuncusu al. Bu arada ingiliz poundu da %80 değer kaybetsin ve mali krizde yönetim leş kargası transfer anlayışıyla önüne çerçöp koysun. Sonra hadi oynat o güzel futbolu.

    Yeni sistem yeni takım yeni oyuncular bunları harmanlamak çok uzun süre alır hele de oyuncular yeterli değilse başarı hayaldir.

    Tutturmuşlar bir sistem kötü yahu sanki herşey mükemmel yönetim herkesin maaşını tam ödüyor ,hocaya 15 milyon euro bütçe sunuyor transfer seçtiriyor da sistem kötü. Bırakın ya allahınızı severseniz.

    Ömrünü hayatını bu işe adamış kendini kanıtlamış bir adamı kaç yıllık hangi tecrübenizle eleştirebiliyorsunuz?

    Hadsizlik çağımızın salgını
    Ben hocaya sistem taktik bilgisi vermiyorum, çokta anlamam o yüzden futbol ulemalığı yapmıyorum. Ama sonuca bakıp bir zahmet gördüğüm futbol kötüydü ve hiç ilerleme yoktu diyebileyim. Mesela antalyasporda ki oyunu neden sezon başından itibaren denemedik diyorum. Hepsini geçtim GS eren derdiyok gibi bir adamla td si 8-10 maç ceza alıp as oyuncuları 3-5 maç ceza alıp altyapıdan çıkardığı çocukları oynatarak önümüzde bitirdi ve başakla ciddi bir puan farkları yoktu ilk devre bittiğinde. Kadrolarının kağıt üzerinde bizden üstün olduğuna asla inanmıyorum. Antalyaspor maçını ilk devre elimizde olan oyuncularla oynadık.

    Basit bir kıyasla ilk devrede başarısız olduğunu kabul etmek gerek. Nasıl her futbolcu her sene mükemmel oynamıyorsa hocanın formunu 1 senedir yetersiz buluyorum. Şu son iki maçtır oynattığı futbolu milli takıma giderayak değilde sezon başından itibaren denese ve şampiyonluk şansımız fena olmazdı. Maaş vb. konularda rakiplerimizde aynı serdarın giderken 2m euroya yakın alacağı vardı. Bunlar problem evet ama bu kadar kötü futbolun bahanesi olarak kabul etmiyorum. Ha hoca kalır oyuncularıda bir şekilde tutar yönetim, sonraki sene harikalar yaratır puan rekoruyla birinci oluruz hiç kimse şaşırmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 10 Şubat 2019; 17:10:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    Beşiktaş'la uğraşanın çocuğu olmaz. İyi düşüşler Babel.


    beter olsun poor character babel.
  • Kabore falan olmaz artik. Luiz Gustavo, Etienne Capoue gibi birini da alamayiz. Seneye kolay kolay sampiyon da olamaz bu takim zaten senol hoca giderse. O yuzden 1 sezon Atibayla degismeli oynayacak gorece genc biri daha isabetli olur. 30 yasinda birini aldik diyelim 2 sene sampiyon olamazsak adam 32 olacak 3. sezonunda ve yine dususe gececek yeni birisini bakicaz. Atiba gibi 5 sene oynayacak adam bir daha zor denk gelir. İskeleti bozmayalim istiyorsak pik noktasini geride birakmis birini degil gelisime acik olan birini almaliyiz. Ki bu esnada etrafindaki parcalari da daha kaliteli hale getirebilelim. Seneye sol bek, sag bek, sol kanat lazim 6 no haric. Bu mevkilerin hepsine kalitesi tartisilmayacak gelir gelmez cok iyi katki verecek adamlar alacaksak ortasahaya da tecrubeli biri gelsin. Ama ben sanmiyorum. Karius-Vida-Mirin-Dorukhan-Ljajic-Burak iskeleti bozulmasin yeter simdilik. Kagawayi henuz dahil edemiyorum buraya belirsizliklerden dolayi. Kalan mevkileri 2 transfer doneminde anca tamamlariz. Lens bile guven vermiyor aslinda ama arkasinda iyi bir yedek ile duzenli oynayarak katki verir iste.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Medel hiç bir işe yaramaz, bizim takımın ilk yarı başarısız olma sebeplerinden biri de Medel'di. Alan kapatma ve hücum yönü çok zayıf bu da habire gol yememize neden oldu. Dün Atiba'nın iyi oyunu sayesinde gol yemedik.

    İlk yarı başarısız olma sebepleri bana göre;

    1.Medel
    2.kü7
    3.Necip ısrarı
    4.Larin ısrarı (Güven çok çok daha fazla süre alabilirdi.)
  • Dorukhan'ı düşünene kadar çok zaman kaybettiğimiz kesin.


    1 Akhisar---> Tolgay - Medel
    2 Erz --> Medel-Necip
    3 Ant --> Medel - Tolgay
    4 Bur ---> Medel - Tolgay
    5 Malatya--->Oğuzhan - Medel
    6 FB -->Tolgay - Atiba
    7 Kays--> Atiba - Oğuzhan
    8 Kon--> Medel - Atiba
    9 Göz--> Tolgay - Atiba
    10 Rize--> Oğuzhan - Atiba
    11 Başakşehir --> Atiba - Medel
    12 Sivas--> Atiba - Oğuzhan
    13 A.Gücü---> Dorukhan - Atiba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Dorukhan Atiba orta sahası olmuyor, dorukhan medel ile birlikte iyi çünkü medel atiba kadar al ver yapmayan ve atibanın yarısı kadar hareketli olmayan bi adam. Fark ettiyseniz dün dorukhan hiç görünmedi maçta, hoca neden 90 dakika oyunda tuttu anlamış değilim. Oğuzhan yavaş yavaş yeniden forma şansı bulmalı 2 maçtır kulübede oturuyor.
    Top rakipteyken hep birinin sırtında geziyor Dorukhan. Top bizdeyken de gol ihtimali yüksek oyuncu neden beğenmiyorsun ayrı hücuma katkısı da yeterli.
  • Malatyaspor düşüşte.Bu şaşırtıcı değil.Tek sıkıntı deplasman olması ve biraz da Q7 oynama ihitmali olması.Eğer geçersek Konyaspor 'a takılacak olan Fener ile oynayacağız.Açıkcası 4 puan alırsak ben üzülmem.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Top rakipteyken hep birinin sırtında geziyor Dorukhan. Top bizdeyken de gol ihtimali yüksek oyuncu neden beğenmiyorsun ayrı hücuma katkısı da yeterli.

    Alıntıları Göster
    Beğenmemek değil hocam anlatamıyorum tam olarak, öne top çıkaramıyor takım. Llajic sürekli geriye gelip rop almak zorunda kalıyor, dün dakika 60 ta dili dışarda geziyordu. Geriye gelmek için harcayacağı enerjiyi hücumda kullanmalı, dorukhanı tabiki beğeniyorum beğenmeyeni Allah çarpar ama atiba dorukhan ikilisi pek hoş gelmedi gözüme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Dorukhan'ı düşünene kadar çok zaman kaybettiğimiz kesin.


    1 Akhisar---> Tolgay - Medel
    2 Erz --> Medel-Necip
    3 Ant --> Medel - Tolgay
    4 Bur ---> Medel - Tolgay
    5 Malatya--->Oğuzhan - Medel
    6 FB -->Tolgay - Atiba
    7 Kays--> Atiba - Oğuzhan
    8 Kon--> Medel - Atiba
    9 Göz--> Tolgay - Atiba
    10 Rize--> Oğuzhan - Atiba
    11 Başakşehir --> Atiba - Medel
    12 Sivas--> Atiba - Oğuzhan
    13 A.Gücü---> Dorukhan - Atiba
    Sırf şu görüntü bile ne kadar plansız yapısı bozuk takım olduğumuzun göstergesi.Daha bunların önü ve arkası var onlarda sürekli değişti.Hatta ön tarafın değişmesi ve etkisiz olması bu yukarıdaki rotasyonları da etkiledi.Yani performans verememeleri sadece kendilerinden dolayı da değil




  • Bu arada lens 3-4 maç üst üste oynayınca kendisine geldi, adamı ters kanatta oynatarak veya 1 maç 11 diğer maç yedek bırakırsan verim alamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atiba alan kapatırken ellerini bacaklarını açıyor ya hani, sanki elleri bacakları uzayıp adamın her yanını saracakmış gibi hissediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vLG

    Atiba alan kapatırken ellerini bacaklarını açıyor ya hani, sanki elleri bacakları uzayıp adamın her yanını saracakmış gibi hissediyorum
    O yüzden ahtapot lakabını aldı zaten hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22752276227722782279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.