Şimdi Ara

BEŞİKTAŞ 2017 / 2018 SEZONU KADROSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bence şu sartlarda olusturulabilecek en mantıklı ve düzgün kadro budur.

SATILMASI / KİRALANMASI GEREKENLER ;

Denys Boyko

Rhodolfo

Pedro Franco

Alexander Milosevic

Veli Kavlak

Aras Özbiliz

Mustafa Pektemek

ALINMASI / KİRALANMASI GEREKENLER ;

DEMBA BA

ABOUBAKAR

LENS

VIDA

KALE : FABRICIO , TOLGA , UTKU

BEK : ADRIANO , CANER , GOKHAN , BECK

STOPER : MARCELO , VIDA , MITROVIC , TOSIC , ATINC

ORTA SAHA : TALISCA , OGUZHAN , TOLGAY , ATIBA , INLER , NECIP

KANAT : QUARESMA , LENS , BABEL , TORE

FORVET : ABOUBAKAR , DEMBA BA , CENK

*

Bu arada cogu kiside oyuncu satmadan oyuncu alamayız gibi bir algı olusmus olay artık tam olarak öyle degil önceki 2 senede evet öyleydi cünkü ödemeyi sonraki sezona kaydırsan bile yine oyuncu satmak zorundaydın cünkü kısıtlama devam ediyordu fakat önümüzdeki sene bu sınırlama kalkacagı icin karsı kulup ile ona göre anlasma yaparsan oyuncu satmadanda oyuncu alabilirsin.

Mesela Aboubakar icin Porto ile şu şekilde bir anlasma yapılabilir.

"Bu sene bana bu oyuncuyu BEDELSİZ kirala nasıl olsa sendede son senesi ben önümüzdeki sezon sonu sana bonservisi icin 6 m euro ödeyeyim."

Oyuncu bedelsiz kiralınır ve sözlesme geregi önümüzdeki sene 6 m euro ya oyuncu satmadan direkman kasadan ödeyerek bonservisi alınır.

• Olay budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek kadro kafadan sampiyonluga oynar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu imkansiz caner yedek kalmayi sorun eder adriano satilacak gibi. Ayrica quaresma tesisleri yakar 3-5 mac yedek kalinca lensi amsterdama kadar kovalar o is olmaz. Quaresma out lens in bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Bu imkansiz caner yedek kalmayi sorun eder adriano satilacak gibi. Ayrica quaresma tesisleri yakar 3-5 mac yedek kalinca lensi amsterdama kadar kovalar o is olmaz. Quaresma out lens in bu kadar basit.

yorumun baya gülümsetti :D

"beyim, quaresma konağın altını üstünü getiriyor, illede ben oynarım diyerek lensi dövdü
  • Quaresma bu sene fedakarlık ederek oynadı. Lens ile rotasyonlu götürebilirler. Lens zaten hangi sezonda 35+ oynamış? Babel iyi olacak bence kamp dönemiyle birlikte. Zaten iyi dostluklar kurdu.

Marcelo satılabilir tabi eğer Mangala transferi kesin olursa Vida ile birlikte. Marcelo + Vida iyi olabilir tabi fakat iki hızlı ve hamleli stoper ile bilemiyorum, çağ atlarız gibi geliyor.

Gökhan bu azmiyle inşallah sakatlanmazsa seneye de üst düzey oynar. Hatta daha üst düzey bile oynar. Bu sene hücum katkısı Fener'de olduğundan düşüktü mesela. Gene de defansif olarak muazzam iş yaptı. İnşallah gene yapacaktır.

Gomez falan istemiyorum ben net söyleyeyim. Beşiktaş'ı hakir gören adamın bizde işi yok. Ba'yı izlediyseniz zaten fazlasını demeye gerek yok. Cenk satılmazsa Cenk + Ba + Aboubakar harika bir üçlü bence. Hepsi de ayrı forvetler. Bir takımda olması gereken şey tam da bu üçlü.

Oğuzhan satılacak mı orası önemli. Yok büyük maç almıyor falan. O pozisyon oyuncusu değil ama Şenol hoca net konuştu bence seneye neye dönüşmesi gerektiğini ki dönüşecektir. Lig sona ermeden gördük, geçen seneki oyununu oynadı net. İnşallah seneye de bizde kalır, gitmesin. Tottimiz olsun bizim. Yetenek kıyassız söylüyorum bunu tabi. Totti ayrı bir futbolcuydu.

Ben seneye Necip'ten daha çok şey bekliyorum. Yeni transfer gibi çalışıp alacağım o formayı dedi. Forma hakkaniyeti olan yerde alır da. Napoli maçındaki oyununu unutmadım. Tam defansif de değil. Açın verdiği ince paslara bir bakın. Ben çok beğeniyorum. Atiba tipli oyunu çok rahat oynar zira çok kuvvetli bir oyuncu. Ortasaha'da hatanın telafisinin olduğu yerde bence çok net oynuyor.

Geleceği söylenen adamlar olur mu bilinmez. Mangala zor duruyor ama ben hem Mangala'nın hem de Vida'nın gelmesini istiyorum. İkisi de çok ama çok hızlı oyuncular. Mücadeleciler ve topu iyi kullanabiliyorlar. Çağ atlarız.

Gruplardan çıkmak değil en az çeyrek final diyelim şl için bence. Hedefi büyük tutmak lazım. Potansiyeli ve azmi arttırır.

• Zaten hedeflenen kadro bu ama maliyet konusunda bir yil sonraya oteleme yapacaklarini sanmiyorum. Satin alma sartiyla kiralama yapilabilir ama onda da soyle bir sikinti var. Aboubakar ve vidanin sozlesmeleri bitiyor takimlarinda. Diger sorunda 25 kisilik kadro ideal gibi gozuksede bu sezon ilk devre gibi asiri rotasyon gerektirir. Butun oyuncular oynamak isteyen oyuncular. Bu da takimin futbolunu kotu etkiliyor. Tabi burda hocanin istekleri onemli. Bir de takimi biraz yavas yavas genclestirmek de lazim. Butun bunlari dusunerek bir transfer politikasi yurutulmesi gerekiyor. Mesela lens yerine aslinda kenan kahraman alinabilir. Daha dusuk maliyet daha genc. Zaten gokhan tore quaresma babel yeterince ustun bir uclu. Bazi maclarda canerde onde olabilir. Orta sahaya da oguzhan tolgay gibi genc gurbetci bulmamiz lazim. Tercihen 10 numara oynayabilen. Bir diger asiri bolgede santrafor. Aboubakar ba cenk bizim mali yapimiza gore asiri. Ba sakatligini tamamen atlattiysa maddi olarak da uygun sartlar olusursa hocada isterse alinabilir. Hoca aboubakari tercih ederse o alinabilir. 3. Santrafor daha az oynamyi sorun etmeyecek birisi olmali. 2. Sntraforda her sekilde cenk olmali.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadro budur. Ama Quaresma gider Lens kalır. Oraya genç bir kanat alınır yedek kalmayı sorun etmeyecek. Adrianoda bana gidermiş gibi geliyor. Caner 11 e monte edilir yine yedek alınabilir. Yusuf Erdoğan Trabzondan ayrılmak istiyor Canerin yedeği olabilir aslında. Trabzon 3m€ bonservis çekmiş ama bir şekilde çözülür Oyuncu + para yöntemiyle.
  • Lensi çıkar göbekli sorumsuz (takımda kötü antrenman bile yapmıyolarda buda koyverdi gitti)

Babel solda
    dudu gibi içe kaçacak
    sol ve atak ortasaha oynayabilecek biri daha iyi olur.

Q7 sağda
    Yedeği töre

Sol kanat ve atak ortasaha ekle tolgay geride oynuyor ....

Hatta 1 tane daha kanat lazım deniz türüç olur....

Kale 3
    Defans 5
    Bekler 4
    Defansif ortasaha 3
    Ortasaha 4
    Kanatlar 5
    Forvet 3
    27.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Haziran 2017; 21:40:51 >
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Hoca 27 oyuncu istemiyor maalesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEŞİKTAŞ 2017 / 2018 SEZONU KADROSU

Gidecekler
    Cenk: 8m
    Q7: 7m
    Çöpler: 5m

Gelecekler
    Abou: 7m
    Vida: 6m
    Lens: 4m
    Türüç: 3m
    Talisca: 2m
    Adriano: 1.7m
    Caner: 750k

Gelecekler 4m euro felan fazla oluyor. Onu da taksitle felan bir şekilde hallederiz. Rakamları çıkan haberlere göre salladım. Aşağı yukarı böyle olur zaten. Bu transferler yapılırsa yedek kadro şampiyonluğa oynar. Beck Tolga Tosic Töre Atiba ve Caner şampiyon kadrodan oyuncular zaten.

İlk 11'e yapılacak Vida takviyesi takıma seviye atlatır. Abou zaten bizde. Lens de Q7'ye göre pek fark yaratmaz zaten. Yaşı ve disiplini yüzünden istiyorum daha çok. Töre ise iyi bir alternatif olur.

Gerçekçi olursak bundan üst seviyeyi göremeyiz bu şartlarda.

Q7 Lens değişimi
    Abou Talisca Caner ve Adri kalıyor. Defansa Vida ve hücum rotasyonuna Türüç takviyesiyle 2 kulvarda da iddaalı bir takım oluruz.

• Yerli olarak

Harun tekin
    Aytaç sulu
    Kaan ayhan
    Deniz türüç

Kaan ve deniz kesin alınmalı.

Gurbetçi genç bulup kiralamak lazım
    Ferdi taliscaya yedek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Haziran 2017; 14:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Gidecekler

Gelecekler

Gelecekler 4m euro felan fazla oluyor. Onu da taksitle felan bir şekilde hallederiz. Rakamları çıkan haberlere göre salladım. Aşağı yukarı böyle olur zaten. Bu transferler yapılırsa yedek kadro şampiyonluğa oynar. Beck Tolga Tosic Töre Atiba ve Caner şampiyon kadrodan oyuncular zaten.

İlk 11'e yapılacak Vida takviyesi takıma seviye atlatır. Abou zaten bizde. Lens de Q7'ye göre pek fark yaratmaz zaten. Yaşı ve disiplini yüzünden istiyorum daha çok. Töre ise iyi bir alternatif olur.

Q7 Lens değişimi
    Abou Talisca Caner ve Adri kalıyor. Defansa Vida ve hücum rotasyonuna Türüç takviyesiyle 2 kulvarda da iddaalı bir takım oluruz.

Adriano kiralık degil , bonservisi bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

quote:

Gidecekler

Gelecekler

Q7 Lens değişimi

Sözleşme gereği 1.7 ekstra ödeme yapmamız gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

quote:

Gidecekler

Gelecekler

Q7 Lens değişimi

Sözleşme gereği 1.7 ekstra ödeme yapmamız gerekiyor.

O zaman eyvah eyvah , birde o cıktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.