Şimdi Ara

[Beşiktaş 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4999. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.887
Cevap
123
Favori
3.775.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49974998499950005001
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Dünyanın her yerinde cezası 2 maçsa, bizim maç sonucunun da dünyanın her yerinde lehimize verilmesi gerekiyordu ama vermediler. Bu saçma sapan kararları alan TFF'ye itirazınızı yapın bence, çünkü bizlik bir durum yok ortada şu an.
    ben de öyle düşünüyorum, bjk hükmen galip sayılmalıydı. ancak sizlik bir durum hala var, fb ortalığı ayağa kaldırırken sizin başkan sus pus oturdu. fb taraftarı her gün 1 video yayınlarken siz taraftar olarak pek bir iyi savunma gerçekleştiremediniz.

    tabii bunlar sonuca yönelik 'benim' fikrimi etkilemedi, bence yine siz galip sayılmalıydınız ancak gerek yukarıdaki etmenler gerek başka (siyasi vs.) etmenler sebebiyle karar başka çıktı.

    yanlış bir karardı ve siz sahaya çıkmayarak DOĞRU OLANI yapıyorsunuz. aynı durumda biz de olsak ben de sahaya çıkmamayı tercih ederdim, bunu doğru duruş sayardım.

    ama ortada 'sizin adınıza' tek bir yanlış kalıyor.


    siz işinize gelen maddeyi görüyor; buna yönelik bir karar alıyor ve adına haklı olarak 'duruş' diyorsunuz. ancak işinize gelmeyen maddeyi görmezden gelip bunu yok sayıyorsunuz. maalesef bu durum 'duruş' olayının hakkaniyetini de bozuyor.

    olaylar neticesinde benim takımım etkilendiği için yazma ihtiyacı hissediyorum. yoksa açıkça söylüyorum inönü'deki pepe'den çekinirim ama arenadaki pepe'den çekinmem. bence kk görmeye müsait olacak bizim maçta da. atmosfer vs. değil ama kendi agresifliği etkileyecek diye düşünüyorum.


    şu tüm yazdıklarıma bir özet atıp gidiyorum;

    1-kararınız doğru. tff'nin haksızca aldığı siyasi karara karşı onurlu 1 duruş.

    2-ancak işinize gelmeyen 'oynanmış' ve 'iyi niyetli' kararı görmezden gelmeniz durum 1'i bozuyor.

    bunlar benim fikirlerim.




  • Şu olayda bjk yanlış yaptı diyen bjklı bjk düşmanıdır, açık ve net, örnek turgay demir, cem dizdar, serkan korkmaz. Başkan Seba dan sonra 2. efsane olma yolunda ilerliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun sana Başkan helal olsun. Zaman geldi övdük, zaman geldi çok eleştirdik seni evet; ancak bu yaptığınla gerçekten adını altın harflerle yazdırdın bu kulübün tarihine.

    Aklımın ucundan bile geçmiyor tabii ki ama umarım bir şekilde geri vites yapmazsın.. bu sefer yine altın harflerle yazılırsın ama ters noktadan.. ama yapmazsın eminim. Tehlike şu an bile belliydi, bütün devletin bu hukuksuzluğa ayak uydurduğu,sorun istemediği

    ama sen başın dik durdun! büyük başkan!
  • Sezon basinda maicon > pepe diyenler simdi pepe oynayacak diye konumuzdan cikmiyor dünden beri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler konu disindaki konuyada yazdim. Hani bunlar mactan sonra kumpas yapildi, operasyon, feto falan dediler ya; ben bu olayin hukumet tarafindan da yaptirilmis olacabilecegini de dusunuyorum

    Onumuz secim bu alinan kararlarla kendi safına adam cekme planida olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydonose13

    Euro2024 zora girse ne olacak dostum, Almanya bizi kıskandı deseler yeter!
    Oda bişimiki. çok şükür bizim dünya liderimiz var.

    yol yapıyorlar köprü yapıyorlar araç geçmesede olur. yapıyorlar ya ona bakmak lazım.

    işte bizi bundan dolayı çok kıskanıyor dünyanın gelişmiş ülkeleri.
  • Pepenin korkulacak çekinilecek bir tarafı yok neden bu kadar olay edildi anlamadım. bizim oyuncular 5/6 maç ceza aldıklarında kimse ses etmiyordu. ülke samımiyetsiz, bana yapılmasında kime ne olursa olsun. Hatta beter olsun, futbolun durumu bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Nisan 2018; 22:2:55 >
  • Sosyal medyada bayağı makara dönüyor. "TFF Beşiktaş'ın maça çıkmama kararı alacağını bilseydi Pepe 2 maç ceza alırdı." diye bir şey okudum az önce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Sezon basinda maicon > pepe diyenler simdi pepe oynayacak diye konumuzdan cikmiyor dünden beri
    bir üst sayfada gs'li olarak ben yer aldığım için lafını üzerime alınıyorum.

    hayır kardeşim, pepe'den filan çekinmiyorum. inönü'de olsaydı maç çekinirdim, ancak ali sami yen'de talisca da dahil hiçbir oyuncunuzdan çekinmiyorum.

    futbol bu, top yuvarlak; üstelik bir derbi maçı, yani 3 sonuca da açık.

    ancak ben takımıma güveniyorum. ve bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. hatta gel seninle iddiaya girelim, gs yenerse ben; aksi bir sonuç çıkarsa sen kazanmış ol. (eğlencesine diyorum)

    dolayısıyla benim itirazım ortadaki haksızlığa. dün size yanlış bir karar çıktığında da bu kararın yanlış olduğunu yine burada belirtmiştim. pepe'nin cezası da yanlış, bunu belirtiyorum.

    o yüzden korktuğum filan yok, bunu nereden çıkardıysan. eğer pazar akşamı bu saatlerde burada olursan tekrar konuşuruz, son 4 haftaya lider girmiş galatasaray içerideki bir derbi maçını terim yönetiminde bırakmayacaktır. buna ister boş inanç de, ister başka bir şey. ben bunun böyle olacağını çok iyi biliyorum. sen de kendi takıma aynı şeyleri diyorsan ne güzel, kıran kırana bir maç izleyeceğiz demektir. ve açıkçası 2 senedir şampiyon olmuş, avrupada müthiş başarılar elde etmiş beşiktaş'ı yenip şampiyon olmayı hem bir onur sayarım, hem de bundan müthiş zevk alır gururlanırım.

    senin mesajını görmeseydim gidiyordum. tekrar başarılar dileyip gideyim.




  • Siyasiler fenerlilerin oyunu kaybetmemek icin onlari uzmediler simdi bizi de uzemezler bu sefer de besiktaslilarin oylarini kaybederler. Hatta ben en basindan beri planin bu oldugunu dusunuyorum fikret orman ve cumhurbaskani arasinda bile bunun konusmasi gecmis olabilir. Mactan sonra baskanin sessiz kalmasi ve olagan ustu toplanma karari cikma sebebi buydu basindan beri sonucun boyle olacagi ve bizim maca cikmayacagimiz belliydi. Hukmen maglup olmayacak, biz maca cikmayarak taraftarin tepkisi azaltilacak kaybeden yok gibi gozukecek. Hala hakkimiz olani alamadik elbet ama en azindan bunun bir parcasi olmayarak icimiz rahatladi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 26 Nisan 2018; 22:15:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman'da maça çıkmama kararı alacak cesaret yok yazmıştım. Utandırdı beni. Helal olsun Beşiktaş son yıllarda güvenilir ellerde. Bu kararın alınmasında desteği olan herkese de teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Mehmet Topal'ın olayıyla bunu bir tutuyorsan konuşmaya bile gerek yok.

    Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=ALC4RNd4nsU

    Bu maçı diyorum Mehmet Topal ne alaka?




  • Bugün birkeZ daha iyiki beşiktaşlıyım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    Hakem demek ki yanlış yapmış orada. Anons falan yapıldı mı bilmiyorum ama kurallar uygulanmalıydı.
  • Akp nin oylari etkilenir mi sizce? Sanki etkilenmeyecekmiş gibi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydonose13

    anayasa, kanun, yönerge, yönetmelik, tüzük; adalet... bütün beklentimiz buydu. muz cumhuriyeti kanunlarını bilmediğimizden, masa başı kupa kaldıramıyoruz.
    İlk yarıdaki Gs-Fb maçından sonra Gs saha kapatma bile almadı.Bjk yöneticileri çıkıp burada adaletsizlik var dedi mi?Aynısı Bjk'nin başına gelince hak,hukuk,adalet yok oluyor.Sen başka takımın hakkı yendiğinde susarsan bu yaptığın şov olur anca.
  • Kargagöz kullanıcısına yanıt
    Tek Fikret Orman’ın insiyatifinde olan bir şey değil. Ortak bir karar. Şahsa kalsa bu karar çıkamazdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malum kisiyi alintilamak istemiyorum. Gomisin cezasi 1'e dustugu anda adalet terazisi sasmistir hic bosuna burada adalet savunuculugu yapmayin. Ayrica Gokhan Zan'in ceza ertelemelerini unutmadik biz. Kucuk maclarin buyuk golcusu forvetleri gomis yine sahadan silinecek diye korkudan titriyorlar tabi dunyanin en iyi stoperlerinden biri sahada yerini alacak diye. Gomise verilen kirmizi bence de agirdi ama hakemin kanaati neyse ona uygun ceza verilmeliydi, verilmedi. Simdi pepenin kirmizisi da agir karardi ona da 1 mac verildi. Bizi bunu savundugumuz icin elestirenlerin dedigi aslinda şu; "biz zaten durusa sahip degiliz bize her sey mubah ama sizin durusunuz var elestirsenize hadi bunu da efendi Besiktas hehehe "

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 49974998499950005001
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.